uutiset vihjeet Halvat lentodiilit: Löydä parhaat matkadiilit juuri nyt! ✈

Kaikki artikkelit

Halvat lentodiilit: Löydä parhaat matkadiilit juuri nyt! ✈

Tähtäimessä halvat lentodiilit? Skyscannerin asiantuntijalähteet koluavat ja etsivät lentolippuja yli 1200 yhteistyökumppanin sivustoilta, joten sinä saat aina markkinoiden parhaat lentodiilit. Päivitämme lentodiilit ja matkadiilit päivittäin, ja autamme sinua säästämään rahaa seuraavasta matkastasi!

1. Etsi halvat lentodiilit kartalta

Oletko matkalla Alabamaan vai vievätkö kaikki tiet Roomaan? Etsitkö matkaa kylmästä lämpimään? Skyscannerin hintavertailukartta auttaa sinua löytämään aivan uusia matkakohteita, joista et osannut unelmoidakaan.

Katso, miten löydät halvat lentodiilit kartalta

2. Halvat lentodiilit mihin tahansa maailmassa

Oletko kyllästynyt matkustamaan aina samoihin paikkoihin? Tai etkö keksi, mihin lentäisit? Me Skyscannerilla kerromme, miten helppoa on etsiä halpoja lentodiilejä ympäri maailman! Me listaamme sinulle lennot ja listan kärjessä näet aina ne kaikkein halvimmat matkakohteet.

Lue lisää: Etsi lentoja kaikkialle!

3. Äkkilähdöllä matkaan vaikka heti

Äkkilähtöjä löydät avullamme todella iisisti. Oletko valmis lähtemään reissuun ensi viikolla, tai kenties jo huomenna? Halvat lentodiilit löytyvät joskus yllättävän läheltä!

Lue lisää: Skyscannerin opas äkkilähtöjen etsintään

4. Hintahälytys avuksi

Älä turhaan kuluta aikaa kurkkimalla lentojen hintoja monta kertaa päivässä. Skyscannerin hintahälytyksen saat tiedon suosikkireittisi lentojen hinnoista suoraan sähköpostiisi!

Näin nappaat edulliset lennot Skyscannerin hintahälytyksen avulla

5. Löydä paras lento+hotelli

Löydä samalla sekä lennot että hotelli. Voit muokata matkahakua oman makusi mukaiseksi: etsi lennot ja hotelli hinnan perusteella tai vaikkapa sijainnin mukaan. Hotelli läheltä rantaa? Onnistuu! Lennot aamuvarhaisella? Onnistuu!

Lue lisää: Löydä lennot ja hotelli edullisesti ja helposti

Lue lisää vinkkejä matkallesi 👇:

Esittelyssä parhaat matkasovellukset puhelimeen ja tablettiin
Kyllähän sinäkin matkustat puhelin taskussasi? Tässä lisää tietoa niistä sovelluksista, joita sinun ehdottomasti kannattaa ladata, kun lähdet reissuun!

Mikä on sopiva käsimatkalaukun koko? Eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoitukset kätevästi nyt taulukkona!
Eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoitusten tulkitseminen voi olla haastavaa. Mikä saa olla laukun maksimipaino ja mikä on oikea koko käsimatkalaukulle? Skyscanner kokosi kätevän taulukon eri lentoyhtiöiden vaatimuksista käsimatkalaukun koko- ja painorajoitusten suhteen.

Halvat matkat ja lentodiilit: Parhaat vinkit lentojen, hotellien ja vuokra-autojen löytämiseen
Halvat matkat ovat nyt ulottuvillasi. Lue vinkkimme, kuinka löydät halvat lennot, edullisen majoituksen ja parhaat autonvuokraustarjoukset. Olet sitten lähdössä matkalle Suomeen, Eurooppaan tai kaukomaille, Skyscannerin näppärien matkahakujen avulla halvat matkat ovat muutaman klikkauksen päässä.

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autonvuokrauksesta.

Kartta