COVID-19 (koronavirus) saattaa vaikuttaa matkasuunnitelmiisi. Minne ikinä menetkin, löydät uusimmat ohjeet täältä.

uutiset vihjeet Etsitkö lentoja kaikkialle?

Kaikki artikkelit

Etsitkö lentoja kaikkialle?

Oletko kyllästynyt matkustamaan aina samoihin paikkoihin? Tai etkö keksi, mihin lentäisit? Entä jos me Skyscannerilla ehdottaisimme sinulle, mihin lähteä? Löytäisit halvimmat lennot helposti ja nopeasti, ja kaiken lisäksi saisit uusia ideoita. Saat ehdotuksemme, kun kirjoitat hakukenttään vain sanan ”Kaikkialle” ja kohta löydät lennot ihan kaikkialle!

Löydät halvat lennot kaikkialle, kun seuraat näitä ohjeita:

Vaihe 1:

Mene Skyscannerin kotisivulle tietokoneella, puhelimella tai tabletilla ja näet hakukentät ”Mistä” ja ”Mihin”. Kirjoita Mihin-hakukenttään ”Kaikkialle”. Paina sitten sinistä karttalinkkiä hakukentän oikeassa yläkulmassa ja näet halvimmat lennot kätevästi kartalla. Voit valita kohteesi kartalta tai palata edelliseen näkymään ja painaa kartan sijaan Etsi-nappulaa. Näin saat listan halvimmista lennoista hintajärjestyksessä. Sitten vain valitsemaan seuraavaa unohtumatonta matkaa. Muista kuitenkin lukea myös seuraavat hakuvaiheet!

Kuva Skyscannerin lentohausta ja täytettävistä kentistä
Kuva kaikkialle-haun kohteista kartalla

Vaihe 2:

Skyscanner on ainoa matkahakukone, jossa voit valita matkakohteesi pelkän maan ja budjettisi mukaan. Kirjoita ”Mihin”-hakukenttään Italia, paina ”Etsi” ja saat listan Italian matkakohteista hintajärjestyksessä.

Kuva Skyscannerin lentohausta, jossa määränpääksi on valittu Italia
Kuva listauksesta, jossa näkyy lennot kaikkii Italian kohteisiin

Vaihe 3:

Jos tarvitset vielä lisäinspiraatiota matkasi valintaan, käy tutkimassa Matka-artikkelit & Uutiset -sivuamme. Sieltä löydät mielenkiintoisia artikkeleita useista eri matkakohteista. Kun olet päättänyt mihin haluat seuraavaksi matkustaa, voit jatkaa matkakohteen valintaa muiden hakuehtojen avulla.

Vaihe 4:

Jos et halua ottaa täyttä riskiä ja matkustaa milloin vain ja minne tahansa, voit hakea lentoja myös niin, että valitset hakukenttään lentosi määränpään sekä kuukaudet, joiden aikana olet valmis matkustamaan.

Kuva joulukuun lennoista Skyscannerin matkahaussa
Hinnat esitettynä kalenterissa
Hinnat esitettynä kaaviossa

Vaihe 5:

Älä myöskään unohda yhtä suosituimmista tavoistamme löytää halpoja lentoja kaikkialle maailmaan. Nimittäin Hintahälytystä. Rekisteröidy Skyscannerin sivuilla ja saat tietoja haluamistasi lennoista. Voit valikoida juuri sen lennon, joka sopii sinulle parhaiten.
Lue lisää Hintahälytyksestä.

Kuva hakutuloksista ja erilaisista lentoyhtiöistä

Vaihe 6:

Skyscannerin sivuilta löydät aina halvimmat hinnat kaikille lennoille. Skyscanner ei peri mitään lisämaksuja, vaan palvelumme on täysin ilmainen. Et siis maksa kauttamme löytämistäsi lennoista yhtään ylimääräistä. Maksat vain lennoistasi, et mistään muusta.

Vaihe 7:

Jos sinulla ei ole erityisiä suosikkilentoyhtiöitä, löydät hakujemme kautta kaikki edullisimmat ja sinulle sopivimmat yhdistelmälennot eri lentoyhtiöiden tarjonnasta ja eri reiteiltä. Näet sivuiltamme myös kaikki lentoihin liittyvät lisätiedot kuten lentoajat, odotusajat, lentokenttien ja terminaalien tiedot jne.

Hakutulokset ja eri lentoyhtiöt

Vaihe 8:

Skyscannerin sivuilta löydät tuhansia ja taas tuhansia edullisia lentoja ympäri maailman. Tarjoamme siis kaikkein laajimman ja tehokkaimman hakukoneen juuri sinulle, joka etsit lentoja kaikkialle maailmaan.

Vaihe 9:

Ja viimeiseksi, vaikkakaan ei vähäisemmäksi: Skyscannerin hakukone on nopea ja selkeä. Löydät lennot kaikkialle melkeinpä valon nopeudella. Myös helppokäyttöisyys on ehdoton valttimme.

Kuva lentohaun tuloksista

Lue myös nämä:

Parhaat lentotarjoukset lähimmältä lentokentältäsi Skyscannerin avulla
Haluatko tietoja kotilentokenttäsi edullisista lennoista? Luo Skyscanner-tili ja tilaa uutiskirjeemme.

Viikon suosituimmat matkakohteet Suomessa
Haluatko tietää, mihin suomalaiset etsivät lentoja tällä viikolla eniten?

Tilaa Skyscannerin uutiskirje
Uutiskirjeemme tuo parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Me teemme työn puolestasi: etsimme edullisimmat lennot ja lähetämme tiedot niistä suoraan sinulle.

Skyscannerin pieni opas äkkilähtötarjousten metsästäjille
Laadimme pienen oppaan avuksesi siihen, miten viime hetken halpoja lentotarjouksia kannattaa metsästää.

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleistaja autovuokrauksesta.