COVID-19 (koronavirus) saattaa vaikuttaa matkasuunnitelmiisi. Minne ikinä menetkin, löydät uusimmat ohjeet täältä.

uutiset vihjeet 7 salaisuutta, miten löytää halvimmat lennot

Kaikki artikkelit

7 salaisuutta, miten löytää halvimmat lennot

Nyt paljastamme seitsemän suurta salaisuutta, miten löytää halvimmat lennot. On olemassa kaikkien tuntemia kikkoja – kuten esimerkiksi Skyscannerin matkahakukone sekä muutamia muitakin niksejä, joilla löydät halvimmat lennot.

Salaisuus nro 1: Matkusta silloin kun on halvinta

Lentojen hinnat vaihtelevat kuukauden, päivän ja kellonajan mukaan. Skyscannerin matkahakukoneen avulla vertailet koko kuukauden hintoja keskenään ja löydät halvimmat päivät lentää. Koska viikonloppuisin matkustaminen on aina kalliimpaa, kannattaa vertailla lentojen hintoja ennemmin eri keskiviikkojen välillä, kuin eri perjantaiden. Skyscannerin kätevän hakutoiminnon avulla voit tutkia lentojen hintoja myös kalenterimuodossa tai kaaviona. Tilaa Skyscannerin hintahälytykset ja saat tietoa suosikkilentojesi hinnanmuutoksista.

Etsi lentoja kaikkialle maailmaan Skyscannerin avulla
Screenshot hinnan esittämisestä kaaviona

Salaisuus nro 2: Tilaa suosikkilentoyhtiösi uutiskirje

Halpoja äkkilähtöjä on nykyään vaikea löytää, koska halpalentoyhtiöitä on niin paljon. Niitä kuitenkin löytyy, kunhan tietää mistä etsii. Vieraile lempilentoyhtiöidesi nettisivuilla ja tilaa heidän uutiskirjeensä. Pian sähköpostisi täyttyy erilaisista lentotarjouksista, uusien reittien tutustumistarjouksista ja viime hetken halvoista lennoista. Kannattaa vilkuilla sähköpostia erityisesti tiistai-iltapäivänä. Tiistaihin mennessä useimmat lentoyhtiöt tietävät viikonlopun lentojen varaustilanteen. Jos lennoilla on paljon tilaa, he saattavat tarjota äkkilähtöhintoja uutiskirjeen tilaajille.

Lue lisää: Näin hyödynnät Skyscannerin uutiskirjeettä ja saat parhaat lentodiilit.

Etsi lentoja kaikkialle maailmaan Skyscannerin avulla
Screenshot uutiskirjeen tilaamisesta

Salaisuus nro 3: Matkusta kaikkialle

Jos olet avoinna matkustamaan paikkoihin, joissa et ole aiemmin ollut, ”Kaikkialle”-haku on mahdollisuutesi löytää hyvät ja halvimmat lennot. Kokeile ”Kaikkialle” –hakua hakukentässä ja saat tietää mihin on halvinta matkustaa ja milloin. Syötät vain Mistä-hakukenttään lentokentän, jolta olet lähdössä matkaan ja Mihin-kohtaan ”Kaikkialle”. Jos päivällä ei ole sinulle väliä, valitse lähtöpäiväksi koko kuukausi.

Lue lisää Kaikkialle-hakutoiminnosta.

Etsi lentoja kaikkialle maailmaan Skyscannerin avulla
Screeshot Kaikkialle-hakutoiminnon käyttämisestä

Salaisuus nro 4: Valitse oikea luottokortti

Jos olet ahkera matkustaja, sinun kannattaa ehkä hankkia lentoyhtiösi lentoluottokortti, jolla maksaessasi kerrytät itsellesi lentopisteitä. Useimmissa korteissa lentopisteitä saa lentokilometrien mukaan, mutta pisteitä voi kerätä myös ostamalla lentoyhtiökumppaneiden tuotteita tai palveluita. Lentoluottokorteilla saa myös muita etuja, alennuksia matkavakuutuksista tai pääsyn lentokenttien loungeihin.

Lentoluottokortti

Salaisuus nro 5: Osta lentosi tiistaina

Väitetään, että tiistai on paras päivä löytää halvimmat lennot. Monet lentoyhtiöt paljastavat tulevan viikonlopun äkkilähdöt tiistaina, kun viikonlopun varaustilanne on selvillä.

Lue Skyscannerin opas äkkilähtötarjousten metsästäjille ja löydä parhaat äkkilähdöt ja halvat lennot!

Etsi lentoja kaikkialle maailmaan Skyscannerin avulla
Puhelin

Salaisuus nro 6: Osta vain menolippu määränpäähäsi (ja paluulippu myöhemmin)

Joskus menopaluun ostaminen saattaa olla kalliimpaa kuin kahden erillisen lipun ostaminen eri lentoyhtiöiltä. Esimerkiksi, voit lentää Norwegianilla Malagaan halvalla lennolla ja sitten palata takaisin Finnairilla. Sen lisäksi, että säästät tällä vinkillä rahaa, saat myös matkustamiseen joustavuutta, kun voit palata takaisin milloin haluat ja kokeilla vaikkapa eri lähtölentokenttää.

Lue lisävinkit: Näin saat parhaat lentotarjoukset lähimmältä lentokentältäsi.

Nainen lentokentällä

Salaisuus nro 7: 24-tunnin sääntö

Joillakin lentoyhtiöillä voit peruuttaa lentosi ilmaiseksi, jos teet sen 24 tuntia ennen lentosi lähtöä. Kun olet ottanut käyttöösi Skyscannerin Hintahälytyksen, saat tiedon sähköpostiisi, jos varaamasi lennon hinta laskee yhtäkkiä. Voit silloin peruuttaa alkuperäisen lentosi ja varata uuden. Näin säästät rahaa, kunhan tarkistat aina etukäteen lentoyhtiösi käytännöt, että peruuttaminen vuorokautta ennen lentoa on todellakin ilmaista.

Edullisimmat lennot Skyscannerin Hintahälytyksen avulla

Lue myös tämä:

Halvat matkat ja lentodiilit: Parhaat vinkit lentojen, hotellien ja vuokra-autojen löytämiseen.
Halvat matkat ovat nyt ulottuvillasi. Lue vinkkimme, kuinka löydät halvat lennot, edullisen majoituksen ja parhaat autonvuokraustarjoukset. Olet sitten lähdössä matkalle Suomeen, Eurooppaan tai kaukomaille, Skyscannerin näppärien matkahakujen avulla halvat matkat ovat muutaman klikkauksen päässä.

Parhaat matkalaukut käsimatkatavaroihin
Skyscanner esittelee nyt tyylikkäimmät, kätevimmät ja kestävimmät matkalaukut, jotka mahtuvat käsimatkatavaroihin.

12 kätevää varustetta matkalle
Onko veljesi, siskosi, poikaystäväsi, puolisosi tai työkaverisi himomatkailija? Ja et tiedä, mitä antaa hänelle lahjaksi? Me kerromme! Skyscanner esittelee nyt 12 matkailijan hyödyllistä varustetta, joiden avulla matkastasi tulee entistä mukavampi.

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autonvuokrauksesta.