COVID-19 (koronavirus) saattaa vaikuttaa matkasuunnitelmiisi. Minne ikinä menetkin, löydät uusimmat ohjeet täältä.

uutiset lentoyhtiot Käsimatkatavarat Air France -lennolle: Tarkista ohjeet kätevästä taulukosta!

Kaikki artikkelit

Käsimatkatavarat Air France -lennolle: Tarkista ohjeet kätevästä taulukosta!

Kun lähdet matkalle Air Francen lennolla, haluat tietenkin pakata käsimatkatavarat oikein ja helposti. Käsimatkatavarat Air France -lennoille on vaivatonta pakata, kun tiedät tarkasti matkatavararajoitukset.

Skyscanner kokosi tiedot Air Francen käsimatkatavaroista ja matkalaukuista yhteen taulukkoon! Lue vinkit matkaasi varten, pakkaa käsimatkatavarat Air France -lennolla juuri niin kuin pitääkin, ota mukaan matkalaukut helposti, ja nauti reissusta!

Air France: käsimatkatavarat

Käsimatkalaukku, koko korkeintaan 55 x 35 x 25 cm,
paino enintään 12 kg
Economy-luokan lippu: yksi käsimatkalaukku ja yksi henkilökohtainen matkatavara
Henkilökohtainen matkatavara (salkku, käsilaukku, tietokonelaukku), koko on korkeintaan 40 x 30 x 15 cm Business- ja Premiere-luokan lippu: kaksi käsimatkalaukkua ja yksi henkilökohtainen matkatavara

Air France : matkalaukut

Perusmatkalaukku, koko korkeintaan 158 cm (pituus+leveys+korkeus), paino enintään 23 kg Economy-luokan lippu: ruumaan menevä perusmatkalaukku 25€ etukäteen ostettuna, 35€ lentokentältä ostettuna
Lisämaksusta suurempi matkalaukku, koko korkeintaan 300 cm (pituus+leveys+korkeus), paino enintään 32 kg Business- ja Premiere-luokan lippu: ruumaan menevä perusmatkalaukku kuuluu lipun hintaan, painoraja 32 kg

*Tiedot on tarkistettu artikkelin julkaisuhetkellä.

Air Francen lennoilla matkalaukkujen määrät ja hinnat vaihtelevat matkareittien mukaan. Voit myös laskea omien matkatavaroidesi tilanteen Air Francen Baggage Calculator -laskimella.

1. Ota lennolle juuri oikeankokoinen käsimatkalaukku

Käsimatkatavarat Air France -lennoilla sisältävät yhden käsimatkalaukun ja yhden pienen laukun. Käsimatkalaukkusi voi olla kooltaan korkeintaan 55 x 35 x 25 cm eikä painoa saa olla yli 12 kg. Käsimatkalaukun lisäksi saat viedä mukanasi matkustamoon yhden henkilökohtaisen matkatavaran, jonka koko on korkeintaan 40 x 30 x 15 cm. Se voi olla vaikkapa käsilaukku, tietokonelaukku, salkku tai kameralaukku.
Jos matkustat Business-luokassa, voit ottaa mukaasi yhden ylimääräisen käsimatkalaukun, siis yhteensä kaksi laukkua ja lisäksi käsilaukkusi tai salkkusi.

Oletko lähdössä Pariisiin? Skyscanner vinkkaa Pariisin tärkeimmät nähtävyydet, lue lisää!

Etsi ja löydä parhaat lennot Ranskaan!

Käsimatkatavarat Air France : Matkustamossa

2. Muita pikkutavaroita matkustamoon

Tiesitkö, että käsimatkatavarat Air Francen lennoilla sisältävät muutakin! Tarvikkeet, joita ei lasketa edellä mainittuihin laukkuihin, mutta jotka saat ottaa matkustamoon, ovat takki, sateenvarjo sekä kaikki ostokset, jotka olet tehnyt lentokentällä. Voit siis huoletta säästää tilaa käsimatkalaukustasi ja pitää takin päälläsi (tai käsivarrella), ostokset pussissaan ja riiputtaa sateenvarjoa narustaan.

Tiesithän, että Skycannerin avulla löydät aina parhaat lentodiilit Euroopan kohteisiin!

Etsi ja löydä parhaat lennot Ranskaan!

Käsimatkatavarat Air France : Ostokset

3. Osta hyvä ja kätevä käsimatkalaukku

Fiksu matkailija suunnittelee pakkaamista etukäteen. Ole siis kätevä ja lähde matkalaukkuostoksille! Reissuun lähtiessä kannattaa pitää huolta siitä, että hankit käsimatkalaukun, joka sopii Air Francen käsimatkatavararajoituksiin. Ole kätevä ja yhtä aikaa tyylikäs, ja valitse juuri sinulle passeli laukku. Me vinkkaamme muutaman parhaista käsimatkalaukuista; lue siis lisää kätevistä matkalaukuista, jotka mahtuvat käsimatkatavaroihin.

Etsi ja löydä parhaat lennot Ranskaan!

Käsimatkatavarat Air France : Käsimatkalaukku

4. Pakkaa käsimatkatavarat fiksusti

Pakkaa käsimatkatavarat Air France -lennolle oikein ja näppärästi. Muista, että varsinkin kosmetiikkatuotteiden kanssa kannattaa olla tarkkana. Nestemäisiä aineita ei saa viedä matkustamoon enempää kuin yhden litran verran. Monet tuotteet luetaan nestemäiksi ja niiden tulee olla pakattuina enintään 1 dl kokoisiin pakkauksiin! Air Francen ohjeistus neuvoo pakkaamaan nestemäiset aineet 20 x 20 cm -kokoiseen muovipussiin. Hanki siis kosmetiikkasi matkakokoisina tai osta minipulloja ja täytä itse mukaasi desin pullot täynnä suosikkiaineitasi.

Lue lisää tuotteista, joita et saa viedä lentokoneen matkustamoon.

Etsi ja löydä parhaat lennot Ranskaan!

Käsimatkatavarat Air France : Pakkaa käsimatkatavarat

5. Osta tilaa matkatavaroillesi

Air Francen lennoilla kaikki lipputyypit eivät sisällä ruumassa kuljetettavia matkatavaroita. Esimerkiksi Euroopan lennoilla Light ja Basic -lipuihin sisältyy vain käsimatkatavarat. Voit kuitenkin ostaa lisää tilaa laukuillesi ja muille matkatavaroille Air Francen lennoilla.

Esimerkiksi Euroopan-lennoilla Economy-luokan matkustajat voivat kyllä laittaa koneen ruumaan matkalaukun pienellä lisähinnalla (25€ netissä etukäteen, 35€ lentokentällä). Economy-luokan lipuilla ruumassa kuljetettavan matkatavaran koko saa olla enintään 158 cm (pituus+leveys+korkeus) ja paino max. 23 kg. Business ja La Première -luokkien lipuilla ruumassa kuljetettavan matkatavaran koko saa olla enintään 158 cm (pituus+leveys+korkeus) ja paino max. 32 kg.

Ole tarkkana matkalaukkujen mittojen kanssa: Liian suurista tai liian painavista matkalaukuista joudut maksamaan ekstraa lentokentällä. Liian suurien matkalaukkujen lisähinta on Euroopan-lennoilla 75€, matkalaukku saa olla korkeintaan 300 cm (pituus+leveys+korkeus). Liian painavien matkalaukkujen lisähinnat määritellään painon mukaan. Matkatavara ei voi kuitenkaan olla painavampi kuin 32 kg.

Etsi ja löydä parhaat lennot Ranskaan!

käsimatkatavarat Air France: Laukku

5. Ole Sininen ja saat etuja

Lennätkö usein Air Francen tai KLM:n siivin? Liity Flying Blue -kanta-asiakasohjelmaan. Lentäessäsi tienaat lentomaileja ja samalla mahdollisuuksia kantaa mukanasi enemmän matkatavaraa, vaikkapa ylimääräiset käsimatkatavarat Air Francen tai KLM:n lennoille! Se, kuinka paljon ylimääräisiä matkalaukkuja saat ottaa mukaasi, riippuu kanta-asiakkuustasosta. Ole siis lojaali ja ahkera, ja hyödyt huomattavasti!

Etsi ja löydä parhaat lennot Ranskaan!

käsimatkatavarat Air France: Lähdössä matkaan

6. Varaa tarpeeksi aikaa lentokentälle

Lentokentillä voi olla ruuhkaa ja jonoja, varsinkin loma-aikoina ja sesonkeina. Matkaanlähtöä ei kannata turhaa stressata, joten tule lentokentälle ajoissa. Siten sinun ei tarvitse jännittää, ehditkö koneeseen ja oletko pakanut käsimatkatavarat Air France -lennollesi oikein. Kun lähdet lennolle Helsinki-Vantaan lentokentältä, voit tarkistaa Helsinki-Vantaan saapuvat ja lähtevät lennot reaaliajassa avullamme: Täältä näet aina Helsinki-Vantaan lähtevät ja saapuvat lennot!

Lue vinkkimme, kuinka löydät halvat lennot, edullisen majoituksen ja parhaat autonvuokraustarjoukset. Halvat matkat ja lentodiilit: Parhaat vinkit lentojen, hotellien ja vuokra-autojen löytämiseen.

Etsi ja löydä parhaat lennot Ranskaan!

käsimatkatavarat Air France: Kentällä

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autonvuokrauksesta.