uutiset Lentodiilit Eurooppaan vuonna 2019

Kaikki artikkelit

Lentodiilit Eurooppaan vuonna 2019

Löydä halvat lennot ja lentodiilit Eurooppaan. Kaupunkimatkat ja rantalomat Euroopan parhaisiin matkakohteisiin ovat nyt muutaman klikkauksen päässä. Etsi siis Skyscannerin avulla vuoden parhaat lentodiilit ja varaa matkasi vaikka heti!

Nappaa siis halvat lennot ja koe Euroopan parhaat kaupunkimatka- ja rantalomakohteet. Tässä muutama vinkki:

1. Lentodiilit Eurooppaan: Malaga

Lentodiilit Eurooppaan: Malaga

Malaga on monelle suomalaiselle tuttu kaupunki, josta löytyy upeita hiekkarantoja ja auringonpaistetta. Tämä miljoonakaupunki tarjoaa myös paljon muuta, esimerkiksi historiallisia nähtävyyksiä, hyvää ruokaa, upeaa arkkitehtuuria, taidetta ja vaikkapa jalkapalloa.

Lisää matkainspiraatiota: Tutustu Malagan mielenkiintoisimipiin nähtävyyksiin ja parhaisiin käyntikohteisiin!

2. Lentodiilit Eurooppaan: Lontoo

Lentodiilit Eurooppaan: Lontoo

Legendaarinen ja aina yhtä mielenkiintoinen Lontoo tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa! Kaupunkiloma Lontoossa on täynnä elämyksiä ja kuuluisia nähtävyyksiä kuten vaikkapa Big Ben, Towerin linna, London Bridge ja monet upeat museot.

Nauti kello viiden tee tai tuoppi olutta brittipubissa. Lähde Lontooseen ja käy katsomassa vaikka kaikki Lontoon top 10 nähtävyydet!

3. Lentodiilit Eurooppaan: Berliini

Lentodiilit Eurooppaan: Berliini

Historiaa, musiikkia, katutaidetta, torikojuja ja Berliinin muuri. Tämän ja paljon muuta tarjoaa urbaani ja lämminhenkinen Berliini. Museoita on runsaasti ja rujoa arkkitehtuuria näet joka kaupunginosassa. Kaupungin kaduilla koet historialliset tunnelmat ja modernin Saksan elämänmenon.

Upea Berliini odottaa, tässä lisävinkit matkallesi: Nämä ovat Berliinin top 10 tärkeimmät nähtävyydet ja käyntikohteet.

4. Lentodiilit Eurooppaan: Tukholma

Lentodiilit Eurooppaan: Tukholma

Ihanan naapurimme pääkaupunki Tukholma on vilkas ja tuttu kaupunki monille. Skansen, Kuninkaanlinna, Åhlensin tavaratalo ja Gamla Stanin kahvilat ovat erottamaton osa Tukholmaa, mutta löytyy kaupungista muutakin viehättävää. Oletko jo käynyt Abba-museossa? Entä saaristoristeilyllä?

Nappaa tästä talteen parhaat vinkit Tukholman matkaa varten ja varaa lennot vaikka heti!

5. Lentodiilit Eurooppaan: Amsterdam

Lentodiilit Eurooppaan: Amsterdam

Kauniita kanavia, vehreitä puistoja ja pyöräretkiä. Ostoksia torilla ja mielenkiintoisia museokäyntejä. Amsterdam on monipuolinen ja idyllinen matkakohde, josta löydät myös todella hyvää ruokaa ja ystävällisiä ihmisiä. Kaupunkiloma Amsterdamissa on elämys mihin vuodenaikaan tahansa.

Amsterdamista löydät paljon hurmaavia käyntikohteita: Nappaa matkallesi Amsterdamin kymmenen parasta nähtävyyttä!

6. Lentodiilit Eurooppaan: Barcelona

Lentodiilit Eurooppaan: Barcelona

Barcelonan auringon alla voit nauttia arkkitehtuurista, taiteesta, jalkapallosta, uimarannoista ja vilkkaasta elämänmenosta. Istahda vaikka Las Ramblasille katukahvilaan ja nauti kuuluisasta Barcelona-tunnelmasta!
Gaudin suunnittelema värikäs Güellin puisto on tietenkin ykköskäyntikohde.

Lue kaikki lisävinkkimme Barcelonan parhaista nähtävyyksistä! Näe ja koe lumoava Barcelona.

7. Lentodiilit Eurooppaan: Kööpenhamina

Lentodiilit Eurooppaan: Kööpenhamina

Trendikäs, historiallinen ja mielenkiintoinen Kööpenhamina on mitä parhain kohde lomamatkalle. Tivolin tunnelma hurmaa, ja kaupungin monet kahvilat ja ravintolat tarjoilevat maistuvia smörrebrödejä ja monipuolisia vegeruokia. Hyppää polkupyörän selkään ja näe kaupunki uudella tavalla.

Myös tanskalainen design ja se kuuluisa Silta kuuluvat osaksi Köpiksen matkaa: Tässä lisävinkit Kööpenhaminan parhaista nähtävyyksistä!

8. Lentodiilit Eurooppaan: Lissabon

Lentodiilit Eurooppaan: Lissabon

Viehättävä, historiallinen ja vieraanvarainen Lissabon on kiehtova matkakohde, josta löydät upeita nähtävyyksiä ja aurinkoisia uimarantoja. Lissabonissa voit sukeltaa sekä meren aaltoihin että historiallisiin tunnelmiin. Näe kaupungin parhaat puolet kuuluisan raitiovaunun kyydistä ja koe vanhakaupunki Alfaman kapeiden katujen lumo.

Ihana Lissabon kutsuu: Tässä ovat Lissabonin parhaat käyntikohteet ja nähtävyydet!

9. Lentodiilit Eurooppaan: Praha

Lentodiilit Eurooppaan: Praha

Kiehtova Praha tarjoaa matkailijalle kokemuksia ja elämyksiä. Lähde tutustumaan Prahan linnaan, tee kävelyretki vanhakaupungin keskiaikaisilla kujilla ja näe kuuluisa astronominen kello. Tsekkiläinen vieraanvaraisuus huokuu kaupungissa.

Nappaa lentodiili Prahaan ja Skyscannerin vinkit matkallesi: Näe ja koe upea Praha!

Kartta