COVID-19 (koronavirus) saattaa vaikuttaa matkasuunnitelmiisi. Minne ikinä menetkin, löydät uusimmat ohjeet täältä.

uutiset lennot Parhaat halpalennot vain muutaman klikkauksen päässä!

Kaikki artikkelit

Parhaat halpalennot vain muutaman klikkauksen päässä!

Halpalennot on helppo napata, kun tietää, mistä niitä löytää. Skyscanner kertoo, mitkä lentoyhtiöt ja halpalentoyhtiöt tarjoavat halpalentoja ja mihin. Esittelyssä mm. Norwegian, airBaltic, airberlin ja Ryanair. Ja tiesithän, että myös Finnair tarjoaa halpalentoja! Lue vinkkimme ja löydä parhaat halpalennot ympäri maailman.

Etkö tiedä, miltä lentoyhtiöltä löydät parhaat halpalennot? Ja mihin kaikkialle ne tarjoavat matkoja? Me kerromme, miltä lentoyhtiöiltä nappaat halpalennot ja mihin kohteisiin!

Yleensä halpalentolipun hintaan sisältyy vain käsimatkatavarat. Ole siis tarkkana, minkä kokoisen ja kuinka painavan käsimatkalaukun otat mukaasi. Kokosimme tietoja kaikkien lentoyhtiöiden käsimatkatavaraohjeista yhteen taulukkoon!. Jos haluat ottaa mukaasi myös ruumaan laitettavia matkalaukkuja, maksat hieman ylimääräistä.

Listasimme halpalentoja tarjoavia lentoyhtiöitä ja niiden matkakohteita. Katso nämä vinkit ja varaa halpalennot matkallesi!

Lue myös lisää halpalentoyhtiöistä ja vinkkejä halpalentojen löytämiseen!

halpalennolle

1. Norwegian

Norwegian on ehdottomasti eniten lentoja tarjoava halpalentoyhtiö Suomessa. Lentoreittejä löytyy runsaasti ympäri maailmaa. Suorat halpalennot on helppo napata melkein mihin tahansa Eurooppaan, ja myös kotimaan kohteisiin!

Suoria halpalentoja on tarjolla ympäri Euroopan, lähtöpaikka on Helsinki-Vantaa ja kohteet ovat: Alicante, Amsterdam, Ateena, Barcelona, Budapest, Burgas, Dublin, Dubrovnik, Korfu, Kreeta, Kypros, Kööpenhamina, Lontoo (Gatwick), Madrid, Malaga, Mallorca, Nizza, Oslo, Pariisi (Orly), Praha, Pristina, Pula, Rodos, Rooma (Fiumicino), Split, Tukholma (Arlanda), Varna ja Venetsia.

Suoria halpalentoja löytyy kotimaassa reiteille Helsinki-Kemi, Helsinki-Oulu ja Helsinki-Rovaniemi.

Norwegianin halpalennot kaukokohteisiin, esimerkiksi Yhdysvaltoihin ja Thaimaaseen, onnistuvat vaihdollisilla lennoilla.

Lue vinkkimme, miten pakkaat Norwegianin lennoille!

Löydä halpalennot Norwegianin lennoille

Halpalennot Norwegian

2.airBaltic

AirBalticin halpalennot lähtevät Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Baltiassa airBaltic lentää Riikaan ja Vilnaan. Muualta Euroopasta löytyy lisää mielenkiintoisia kohteita kuten Milano, Madrid, Berliinija Amsterdam. Muista, että airBaltic tarjoaa halpalentoja myös Riikasta eri kohteisiin Euroopassa!

Lue vinkkimme, miten pakkaat airBalticin lennoille!

Löydä halpalennot airBalticin lennoille

Halpalennot airBaltic

3. airberlin

Airberlinin halpalennot ovat pääosin lentoja Helsinki-Vantaalta Berliiniin. Mutta airberlin tarjoaa halpalentoja myös useiden Euroopan kaupunkien välille, joten tarkkaile hintoja myös Berliinistä eteenpäin.

Löydä halpalennot airberlinin lennoille

Lue vinkkimme, miten pakkaat airberlinin lennoille!

Halpalennot airberlin

4.Ryanair

Ryanair tarjoaa muutamia halpalentoja viikossa, sesongin mukaan. Halpalennot lähtevät Tampereelta ja kohteena on Keski-Eurooppa, mm. Bremen ja Budapest.

Lue vinkkimme, miten pakkaat Ryanairin lennoille!

Löydä halpalennot Ryanairin lennoille

Halpalennot Ryanair

5. Vueling

Espnajalainen halpalentoyhtiö Vueling tarjoaa halpalentoja suositulle reitille Helsingistä Barcelonaan. Halpalentoja löytyy joitakin kertoja viikossa, sesongin mukaan. Vuelingilta löydät myös halpalennot Barcelonasta eteenpäin, ota kohteeksi vaikkapa Espanjan muut kaupungit tai jatka matkaasi Kreikkaan tai Italiaan!

Jos lähdet matkaan Helsinki-Vantaalta, klikkaa ja näet ajantasaiset tiedot lähtevistä ja saapuvista lennoista!

Löydä halpalennot Vuelingin lennoille!

6. Wizzair

Unkarilainen suuri halpalentoyhtiö Wizz Air tarjoaa kausittain halpalentoja Turusta Gdanskiin. Nämä halpalennot maksavat yleensä vain muutaman kymmenen euroa, menopaluu!

Löydä halpalennot Wizz Airin lennoille!

Halpalennot

7. Finnair

Joskus myös perinteiset palvelulentoyhtiöt tarjoavat halpalentoja, ole siis tarkkana. Olet varmasti kuullut esimerkiksi Finnairin lentotarjouksista? Jos haluat lentää sinivalkoisin siivin halpalentoja, se on aivan mahdollista. Finnair tarjoaa halpalentoja useita kertoja vuodessa. Finnairin halpalennot sisältävät vain käsimatkatavarat, aivan kuten muidenkin lentoyhtiöiden halpalennot. Toki voit lisämaksusta saada mukaasi myös enemmän matkatavaraa.

Lue vinkkimme, miten pakkaat käsimatkatavarasi Finnairin lennoille!

Kiinnostaisiko sinua saada tietoja halvoista lennoista suoraan sähköpostiin? Tilaa Skyscannerin uutiskirje ja löydät parhaat lennot!

Löydä halpalennot Finnairin lennoille!

lennolle

Lue myös nämä:

Mitä voit pakata käsimatkatavaroihisi ja mitä et?
Lue lisää eri lentoyhtiöiden käsimatkatavaroiden rajoituksista. Kaikki tiedot nyt kätevästi taulukkona!
Esittelyssä parhaat matkasovellukset puhelimeen ja tablettiin
Kyllähän sinäkin matkustat puhelin taskussasi? Tässä lisää tietoa niistä sovelluksista, joita sinun ehdottomasti kannattaa ladata, kun lähdet reissuun!
Etsitkö lentoja minne vain?
Oletko kyllästynyt matkustamaan aina samoihin paikkoihin? Tai etkö keksi, mihin lentäisit? Entä jos me Skyscannerilla ehdottaisimme sinulle, mihin lähteä?

Kiinnostavatko äkkilähdöt? Skyscannerin opas äkkilähtöjen etsintään
Äkkilähtötarjouksia kannattaa etsiä Skyscannerin avulla. Jos olet valmiina lähtemään reissuun aivan viime hetkillä, saatat saada lentoliput hyvin edulliseen hintaan!

Halvat matkat ja lentodiilit: Parhaat vinkit lentojen, hotellien ja vuokra-autojen löytämiseen
Halvat matkat ovat nyt ulottuvillasi. Lue vinkkimme, kuinka löydät halvat lennot, edullisen majoituksen ja parhaat autonvuokraustarjoukset.

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autovuokrauksesta.