uutiset Löydä halvat lennot muutamalla klikkauksella! Näin etsit lentoja kaikkialle maailmassa.

Kaikki artikkelit

Löydä halvat lennot muutamalla klikkauksella! Näin etsit lentoja kaikkialle maailmassa.

Etsi lentoja ja löydä edullisimmat lentoliput kaikkialle maailmassa käden käänteessä Skyscannerin palkitulla lentohaulla.

Etsitkö matkainspiraatiota ja uusia matkakohteita? Etsi lentoja ja löydä parhaat lentotarjoukset helposti mihin tahansa maailmalla Skyscannerin Kaikkialle-hakutyökalun avulla.

Etsi lentoja Skyscannerin avulla
Näkymä Skyscannerin hakutoiminnosta

Vaihe 1

Kerro, mistä haluat lähteä matkaan. Etsi lentoja vaikkapa kotilentokentältä, lähimmältä lentokentältä tai vaihtolentokentältä. Lähtöpaikka voi olla myös tietty kaupunki, jolloin haku näyttää sinulle kaikki lennot kaupungin kaikilta lentokentiltä. Valittavanasi on tuhansia lentokenttiä ympäri maailman. Jos olet oikein joustavalla tuulella, voi valita lähtöpaikaksi vaikka koko maan!

Lue myös: 7 salaisuutta, joiden avulla löydät halvat lennot.

Etsi lentoja Skyscannerin avulla
Skyscannerhaku starting point

Vaihe 2

Sen sijaan, että hakisit lentoja tiettyyn matkakohteeseen, etsi lentoja kaikkiin maihin ja matkakohteisiin kirjoittamalla kohdekenttään Kaikkialle. Matkainspiraatio ja uudet matkakohteet ovat enää muutaman klikkauksen päässä.

Lue lisävinkkejä: Näin nappaat edulliset lennot Skyscannerin hintavahdin avulla

Skyscannerhaku kaikkialle

Vaihe 3

Valitse muut hakuehdot, kuten lähtöpäivä tai -kuukausi, matkustajien määrä jne. Tiesithän, että jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, voit valita näkyviin vaikkapa koko kuukauden lennot! Etsi lentoja siis koko kuukauden ajalle ja saat näkyviin hintakalenterin, josta halvat lennot on helpointa noukkia. Skyscannerin matkahaussa voit valita myös kaikkein halvimman kuukauden.

Lue myös: Näin löydät parhaat lennot minne tahansa maailmassa.

Etsi lentoja Skyscannerin avulla
Skyscannerhaku kuukaudelle

Vaihe 4

Klikkaa vihreää Etsi-painiketta ja etsi lentoja minne vain, kaikkialle maailmassa. Niin helppoa se on.

Vaihe 5

Skyscanner etsii sinulle edullisimmat lennot ympäri maailman suosikkipäivinäsi tai valitsemanasi kuukautena. Etsi lennot kaikkialle, niin me näytämme lennot sinulle hintajärjestyksessä, edullisimmat lennot listan kärkipäässä totta kai! Nyt sinun tehtäväsi on vain selailla parhaita lentotarjouksia ja napata halvat lennot.

Skyscannerhaku lista

Valmiina lähtemään matkaan vaikka heti? Hyvä! Lue lisää: Näin nappaat parhaat äkkilähdöt.

Lue myös:

Parhaat halpalennot vain muutaman klikkauksen päässä!
Halpalennot on helppo napata, kun tietää, mistä niitä löytää. Skyscanner kertoo, mitkä lentoyhtiöt ja halpalentoyhtiöt tarjoavat halpalentoja ja mihin.

Halvat matkat ja lentodiilit: Parhaat vinkit lentojen, hotellien ja vuokra-autojen löytämiseen
Halvat matkat ovat nyt ulottuvillasi. Lue vinkkimme, kuinka löydät halvat lennot, edullisen majoituksen ja parhaat autonvuokraustarjoukset. Olet sitten lähdössä matkalle Suomeen, Eurooppaan tai kaukomaille, Skyscannerin näppärien matkahakujen avulla halvat matkat ovat muutaman klikkauksen päässä.

Mikä on sopiva käsimatkalaukun koko? Eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoitukset kätevästi nyt taulukkona!
Eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoitusten tulkitseminen voi olla haastavaa. Mikä saa olla laukun maksimipaino ja mikä on oikea koko käsimatkalaukulle? Skyscanner kokosi kätevän taulukon eri lentoyhtiöiden vaatimuksista käsimatkalaukun koko- ja painorajoitusten suhteen.

Mitä voit pakata käsimatkatavaroihisi ja mitä et?
Lue lisää eri lentoyhtiöiden käsimatkatavaroiden rajoituksista. Kaikki tiedot nyt kätevästi taulukkona!

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autovuokrauksesta.

Kartta