COVID-19 (koronavirus) saattaa vaikuttaa matkasuunnitelmiisi. Minne ikinä menetkin, löydät uusimmat ohjeet täältä.

uutiset Etsi lentoja kaikkialle maailmassa

Kaikki artikkelit

Etsi lentoja kaikkialle maailmassa

Matkainspiraatiota ja uusia matkakohteita löydät Skyscannerin Kaikkialle-haun avulla. Sen avulla etsit lentoja ympäri maailman, mihin tahansa kohteeseen.

Etsitkö matkainspiraatiota ja uusia matkakohteita? Etsi lentoja Skyscannerin Kaikkialle-hakutyökalun avulla ja löydät takuulla parhaat lentotarjoukset helposti mihin tahansa maailmalla .

Vaihe 1

Kerro, mistä haluat lähteä matkaan. Etsi lentoja vaikkapa kotilentokentältä, lähimmältä lentokentältä tai vaihtolentokentältä. Lähtöpaikka voi olla myös tietty kaupunki, jolloin haku näyttää sinulle kaikki lennot kaupungin kaikilta lentokentiltä. Valittavanasi on tuhansia lentokenttiä ympäri maailman. Jos olet oikein joustavalla tuulella, voi valita lähtöpaikaksi vaikka koko maan!

Lue myös: 7 salaisuutta, joiden avulla löydät halvat lennot.

Vaihe 2

Sen sijaan, että hakisit lentoja tiettyyn matkakohteeseen, etsi lentoja kaikkiin maihin ja matkakohteisiin kirjoittamalla kohdekenttään Kaikkialle. Ei siis todellakaan aknnata rajata määränpäätä tarkasti. Hyvät lennot loistavaan matkakohteeseen saattavat mennä ohi, joten ole rohkea. Matkainspiraatio ja uudet matkakohteet ovat enää muutaman klikkauksen päässä.

Lue lisävinkkejä: Näin nappaat edulliset lennot Skyscannerin hintavahdin avulla

Vaihe 3

Valitse muut hakuehdot, kuten lähtöpäivä tai -kuukausi, matkustajien määrä jne. Tiesithän, että jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, voit valita näkyviin vaikkapa koko kuukauden lennot! Etsi lentoja siis koko kuukauden ajalle ja saat näkyviin hintakalenterin, josta halvat lennot on helpointa noukkia. Ja vielä yksi ylimääräinen vinkki: Skyscannerin matkahaussa voit valita näkyviin myös koko vuoden kaikkein halvimman kuukauden.

Lue myös: Näin löydät parhaat lennot minne tahansa maailmassa.

Etsi lentoja sopiville päiville

Vaihe 4

Klikkaa vihreää Etsi-painiketta ja etsi lentoja minne vain, kaikkialle maailmassa. Niin helppoa se on.

Vaihe 5

Skyscanner etsii sinulle edullisimmat lennot ympäri maailman suosikkipäivinäsi tai valitsemanasi kuukautena. Etsi lentoja kaikkialle, niin me näytämme lennot sinulle hintajärjestyksessä, edullisimmat lennot listan kärkipäässä totta kai! Nyt sinun tehtäväsi on vain selailla parhaita lentotarjouksia ja napata halvat lennot.

Etsi lentoja

Valmiina lähtemään matkaan vaikka heti? Hyvä! Lue lisää: Näin nappaat parhaat äkkilähdöt.

Lue myös:

Parhaat halpalennot vain muutaman klikkauksen päässä!
Halpalennot on helppo napata, kun tietää, mistä niitä löytää. Skyscanner kertoo, mitkä lentoyhtiöt ja halpalentoyhtiöt tarjoavat halpalentoja ja mihin.

Halvat matkat ja lentodiilit: Parhaat vinkit lentojen, hotellien ja vuokra-autojen löytämiseen
Halvat matkat ovat nyt ulottuvillasi. Lue vinkkimme, kuinka löydät halvat lennot, edullisen majoituksen ja parhaat autonvuokraustarjoukset. Olet sitten lähdössä matkalle Suomeen, Eurooppaan tai kaukomaille, Skyscannerin näppärien matkahakujen avulla halvat matkat ovat muutaman klikkauksen päässä.

Mikä on sopiva käsimatkalaukun koko? Eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoitukset kätevästi nyt taulukkona!
Eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoitusten tulkitseminen voi olla haastavaa. Mikä saa olla laukun maksimipaino ja mikä on oikea koko käsimatkalaukulle? Skyscanner kokosi kätevän taulukon eri lentoyhtiöiden vaatimuksista käsimatkalaukun koko- ja painorajoitusten suhteen.

Mitä voit pakata käsimatkatavaroihisi ja mitä et?
Lue lisää eri lentoyhtiöiden käsimatkatavaroiden rajoituksista. Kaikki tiedot nyt kätevästi taulukkona!

Skyscanner on maailman matkahakukone, jonka avulla säästät rahaa lennoista, hotelleista ja autovuokrauksesta.