uutiset Kylpyläloma Suomi: Nämä ovat parhaat kohteet

Kaikki artikkelit

Kylpyläloma Suomi: Nämä ovat parhaat kohteet

Rentoutuminen poreammeessa ja pulahtaminen uima-altaaseen on paras tapa viettää rento ja letkeä loma. Skyscanner vinkkaa nyt, mistä löytyy juuri se paras kylpyläloma Suomessa. Lue ja nappaa vinkit talteen!

Uintia, poreita ja vesiliukuja, nautittavia saunakokemuksia, rentouttavia hoitoja ja hyvää ruokaa. Tässä Kylpyläloma Suomi -listamme, joka kertoo vinkit ihanaan lomaan!

1. Hotel Regatta ja Regatta Spa, Hanko

Varmasti yksi Suomen tunnetuimmista kylpyläkaupungeista on Hanko! Kylpyläloma Suomi -listamme ykköskohde on Hotel Regatta ja sen kylpylä Regatta Spa, jotka sijaitsevat Hangon legendaarisissa merenrantamaisemissa. Kylpylälomalla Regatta Spassa voi nauttia ylellisistä hoidoista ja liikuntapalveluista, 25-metrisestä altaasta, lämpimästä terapia-altaasta ja erilaisista saunoista. Kylpylästä avautuu upea maisema merelle. Spa-rakennus sijaitsee vain muutaman askeleen päässä hotellin päärakennuksesta. Hotellilta vielä muutama askel ja olet Hangon rantakadulla nauttimassa merituulesta ja tunnelmasta.

Oletko tulossa Hankoon kauempaa Suomesta? Mitäpä, jos lentäisit Helsinkiin ja vuokraisit auton Helsinki-Vantaa lentokentältä! Helsingistä on mukava tunnin ajomatka Hankoon, Suomen eteläkärkeen.

Kylpyläloma Suomi: Hotel Regatta ja Regatta Spa, Torikatu 2, 10900 Hanko

Varaa huone Hotel Regatasta

2. Hotel & Spa Resort Järvisydän, Rantasalmi

Tämä kylpylähotelli sijaitsee ainutlaatuisessa paikassa: Rantasalmella, Linnasaaren kansallispuistossa, Saimaan rannalla. Koko matkaelämys on erittäin luonnonläheinen eikä Järvisydämessä tekemistä puutu: aktiviteetteja on tarjolla runsaasti ympäri vuoden.

Järvisydämen kylpylä on todellinen kokemus: koko kylpylä on nimittäin louhittu suoraan kallioon ja rakenteina on käytetty mm. valtavia yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja ja luonnonkiveä. Kylpylässä voi loikoilla useissa sisä- ja ulkoaltaissa, kokeilla erilaisia saunoja ja hemmotteluhoitoja sekä osallistua jooga-, pilates- ja vesiliikuntatunteille.
Hotellihuonemajoituksen lisäksi voit valita yön huvilassa tai lomamökissä, tai Saimaan aaltojen keinuttamana houseboatissa eli laivassa hotellin rannassa.

Ota siis lento vaikkapa Savonlinnaan, vuokraa auto Skyscannerin avulla ja aja noin tunnin matka (n. 70 km) Järvisydämeen. Tai lennä Kuopioon, vuokraa auto Skyscannerin avulla ja aja noin 1,5 tunnin matka (115 km) Järvisydämeen.

Kylpyläloma Suomi: Hotel & Spa Resort Järvisydän, Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi.

Varaa huone Järvisydämestä

3. Break Sokos Hotel Flamingo ja Flamingo Spa, Vantaa

Matkalla Vantaalle? Lennonvaihto Helsinki-Vantaalla ja haluat rentoutua yhden yön? Kaikki onnistuu kylpylälomalla Vantaan Flamingossa. Tähän Kylpyläloma Suomi -listamme kohteeseen pääset vaikkapa ilmaisella shuttlebussikuljetuksella Helsinki-Vantaan lentokentältä! Lennä siis Helsinkiin ja hyppää kyytiin. Aktiviteetteja riittää kaikenikäisille ja joka makuun, sillä samasta rakennuksesta löytyy kylpylähotellin tietysti Flamingo Spa -kylpylä, mutta myös viihdekeskus Flamingo ja kauppakeskus Jumbo!

Flamingo Spa:ssa on itse asiassa kaksi eri aluetta: Koko perheelle tarkoitettu vauhdikas Vesipuisto ja aikuiseen makuun suunniteltu Spa kylpylä, jossa erilaisia saunoja, rentouttavia altaita, hoitoja ja Spa Cafe.

Kylpyläloma Suomi: Break Sokos Hotel Flamingo ja Flamingo Spa, Tasetie 8, 01510 Vantaa

Varaa huone Break Sokos Hotel Flamingosta

4. Holiday Club Katinkulta, Vuokatti

Lähde lennolle Kajaaniin ja ota suunnaksi Holiday Club Katinkulta Vuokatissa. Tässä kylpylähotellissa voit majoittua joko hotellihuoneessa tai erillisessä huoneistossa. Hotellihuoneesta pääset kätevästi suoraan allasosastolle. Katinkullassa on trooppinen tunnelma, sillä kylpylässä veden ja ilman lämpötila on aina +32ºC. Myös ulkoaltaisiin voi pulahtaa ja lämmitellä sitten Saunamaailman monissa löylyissä. Hemmotteluhoitoja ja hauskaa kylpyläpuuhaa siis tarjolla vaikka koko perheelle.

Kylpyläloma Suomi: Holiday Club Katinkulta, Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Varaa huone Katinkullasta

5. Hotelli Haikon kartano ja kylpylä, Porvoo

Kylpyläloma Suomi -listalta löytyy kohde vain 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä ja muutaman minuutin matkan päässä Porvoon keskustasta. Se on tietenkin kuuluisa Haikon kartano, jossa jokaisen tuli käydä ainakin kerran! Kylpyläloma Haiko tarjoaa rentoutumista ja hemmottelua: Kylpylän allasosastolla voit kokea saunapolun ja elämyssuihkut, tarjolla on tietysti myös monipuolisesti hoitoja sekä kuntosali. Entä miten olisi kävelyretki puistossa ja rantamaisemissa tai pyöräretki Porvooseen?

Kylpyläloma Suomi: Hotelli Haikon kartano ja kylpylä, Haikkoontie 114, 06400 Porvoo

Varaa huone Haikon kartanosta

6. Naantali Spa Hotel, Naantali

Kylpylä meren rannalla, Naantalin auringossa. Altaita sisällä ja ulkosalla, joten kylmimpinäkin päivinä pääset pulahtamaan ulkona lämpöiseen veteen! Vai pitäisitkö enemmän porealtaasta, hierovista veisuihkuista tai roomalaisesta altaasta, jossa voit rentoutua tunnelmallisen turkoosin tähtikupolin alla? Kylpylän lisäksi vieraita palvelevat kampaamo, kauneushoitola ja kuntosali.

Naantali Spa -hotellissa kylpylälomalla et nauti pelkästään rennosta kylpyläfiiliksestä vaan myös kulttuurista. Voit nimittäin nähdä Suomen kovimmat muusikot, yhtyeet ja kulttuurinimet esiintymässä Naantalin Kylpylän Paviljongissa.

Kylpyläloma Suomi: Naantali Spa Hotel, Matkailijantie 2, 21100 Naantali

Varaa huone Naantali Spa -hotellista

7. Ruissalo Spa, Turku

Turun Ruissalon saaren kylpylähotelli Ruissalo Spa on mukavan rauhallinen paikka kylpyläloman viettoon. Lähes kaikista hotellihuoneista on merinäköala ja Ruissalon luontopolut houkuttelevat tekemään kävelyretkiä niin kesäisin kuin talvisinkin. Sen jälkeen onkin hyvä nauttia hieronnasta, ottaa kunnon löylyt ja rentoutua altaissa. Kylpyläloma Suomi -listamme antaa vinkin: Voit tepastella allasosastolta suoraan mereen ympäri vuoden, sillä rohkeimmat pulahtavat talvisin avantoon!

Käy myös kokeilemassa Ruissalon Saaronniemen uimarantaa, jonka saunat löytyvät Skyscannerin Suomen parhaat saunat -listalta, lue lisää!

Joten etsi ja löydä lento Turkuun, ja ota suunnaksi Ruissalo.

Kylpyläloma Suomi: Ruissalo Spa, Ruissalon Puistotie 640, 20100 Turku

Varaa huone Ruissalo Spa:sta

8. Imatran kylpylä

Imatran kylpylän sijainti Saimaan rannalla Ukonniemessä on mainio, sillä kylpylähotellista ei ole pitkä matka Imatran keskustaan. Talo ja ympäristö on täynnä aktiviteetteja kuten tanssia ja livemusiikkia, luontopolkuja ja pyöräretkiä, seikkailupuistoratoja, hohtokeilausta, frisbeegolffia…

Kylpylän sauna- ja allasosasto on nimeltään Taikametsä. Huikean suuressa kylpylässä on 16 erilaista allasta, suihkuja ja vesiputouksia sekä mahtava 80 metrin vesiliukumäki. Saimaan luontotunnelmaa lisäävät erilaiset äänet ja valot, ja sisällä voitkin fiilistellä ukonilmaa, sadetta ja sumua.
Kauneushoitolaan voit vetäytyä hierontaan, kylpyyn tai kauneushoitoon. Illalla painat pääsi tyynyyn joko hotellihuoneessa tai omassa loma-asunnossa tai luhtisviitissä.

Kylpyläloma Suomi: Imatran kylpylä, Purjekuja 2, 55420 Imatra

Varaa huone Imatran kylpylästä

9. Levi Hotel Spa, Kittilä

Lähde Leville nauttimaan Lapin lumosta, luonnosta ja urheiluaktiviteeteista – ja kylpylähotellin altaista! Kylpyläloma Levillä on kokemus. Voit istua ulkona porealtaassa vaikka keskellä kunnon lumikuuroa tai kesällä yöttömästä yöstä nauttien. Kylpylästä löytyy muun muassa vesiliukumäki ja lastenaltaat, erilliset altaat vesijuoksuun ja kuntoiluun, poreammeita sisällä ja ulkona sekä kolme erilaista saunaa. Hotellissa nauttivat niin aikuiset kuin lapsetkin: Ailu-poron leikkimaailma sopii kaikkein nuorimmille ja keilaradat kaikenikäisille.
Etsi siis lennot Kittilään, käteviä suoria lentoja löytyy reitille Helsinki-Kittilä.

Tiesitkö, että Kittilän seudun Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on yksi koko Suomen kauneimmista paikoista, lue lisää!

Kylpyläloma Suomi: Levi Hotel Spa, Levintie 1590, 99130 Sirkka

Varaa huone Levi Hotel Spa -hotellista

10. Hotel Sveitsi, Hyvinkää

Legendaarinen Hyvinkään Hotel Sveitsi on oivallinen paikka nauttia uimisesta ja saunomisesta, ja samalla harrastaa paljon muutakin! Nimittäin, Hotel Sveitsin asiakkaille huoneen hintaan kuuluu sisäänpääsy Sveitsin uimalaan, josta löydät niin ulkoaltaat ja hyppytornit kuin sisäaltaat, saunat ja porealtaat. Ja hei, talvella voit myös pulahtaa ulkona altaaseen tehtyyn avantoon! Altaille pääsee suoraan hotellista, vaikka kylpytossuissa.

Kylpyläloma Suomessa ei tarkoita pelkkää pulikointia: Hotel Sveitsin yhteydessä sijaitseva Superpark tarjoaa lapsille puuhaa koko päiväksi, BioRexissä näet uusimmat elokuvat ja SeikkailuSveitsin alueella kiipeilet puihin rakennetuilla seikkailuradoilla ja lasket alas valtavan vaijeriliu’un!

Varaa huone Hotel Sveitsistä

Haluatko kuulla lisää matkavinkkejä? Tilaa Skyscannerin uutiskirje:

Kartta