uutiset Halvat kotimaan lennot ja lentodiilit vuonna 2019

Kaikki artikkelit

Halvat kotimaan lennot ja lentodiilit vuonna 2019

Lähde matkalle Suomeen ja löydä kotimaamme kauneimmat paikat ja upeimmat helmet! Lentodiilit kotimaan kohteisiin löydät helposti, selaile siis läpi kaikki kotimaan lennot ja nappaa omasi.

Parhaat kotimaan lennot ja halvimmat lentodiilit odottavat ottajaansa. Tässä lisää matkainspiraatiota: lähde siis matkalle Suomeen!

1. Kotimaan lennot: Oulu

Oulu on loistava matkakohde niin talvella kuin kesäisinkin. Kävele kuuluisaa Rotuaaria, näe Torinranta ja ota kuva Toripolliisin edessä! Oulun-matkalla pääset myös nauttimaan upeasta luonnosta Hietasaaressa sekä Syötteen kansallispuiston maisemista ja hiihtoladuista. Oulussa ymmärretään myös musiikin päälle: Oulun Sinfonia tarjoaa tasokasta klassista musiikkia ja monet kovatasoiset festarit poppia, rokkia ja heviä.

Mitä kaikkea Oulussa voikaan nähdä ja tehdä: Tässä ovat Oulun top 10 nähtävyydet!

Löydä halvat lennot Ouluun

2. Kotimaan lennot: Rovaniemi

Kotimaan lennot :Rovaniemi

Joulupukin kotikaupunki Rovaniemi tunnetaan ympäri maailman. Tervetuloa tapaamaan pukkia ja tonttuja, mutta toki kaupungista löytyy paljon muutakin mielenkiintoista. Tiedekeskus ja museo Arktikum tarjoavat ihmeteltävää ympäri vuoden. Keskikesällä nautit yöttömästä yöstä tai käydä vierailulla ametistikaivoksessa. Ja muista myös käydä Ranuan eläinpuistossa.

Tiesitkö, että Rovaniemellä voit nähdä revontulia elokuun puolivälistä aina huhtikuun alkuun saakka, mahtavaa. Rovaniemi onkin yksi maailman parhaista paikoista bongata revontulia!

Löydä halvat lennot Rovaniemelle

3. Kotimaan lennot: Helsinki

Helsinki tarjoaa niin paljon nähtävää ja koettavaa, että matkaan kannataa varata riittävän monta päivää! Varaa riittävästi aikaa Suomenlinnassa käyskentelyyn ja yksi päivä vierähtää helposti Linnanmäellä hurvitellessa. Koe upeat näyttelyt esimerkiksi Kiasmassa, Amos Rexin taidemuseossa ja Ateneumissa. Designmuseossa näet mahtavaa muotoilua ja teattereissa Suomen näyttelijäkaartin kerman.

Ihastu Helsinkiin ja lue vinkkimme matkallesi: Skyscanner vinkkaa Helsingin top 10 nähtävyydet!

Löydä halvat lennot Helsinkiin

4. Kotimaan lennot: Ivalo

Kotimaan lennot: Ivalo

Kalastusreissu, laskettelumatka, hiihtoreissu, retkeilymatka, vaellusretki… Ivalon lentokentälle kannattaa etsiä lentodiilejä monesta eri syystä! Ivalon lentokentältä on 50 kilometriä Inariin, ja koko Pohjois-Lappi on ulottuvillasi.
Miltä kuulostaisi autonvuokraus Ivalon lentokentältä, jolloin matka vaikkapa Saariselälle tai Urho Kekkosen kansallispuistoon sujuisi kätevästi?

Löydä vuokra-auto Ivalon lentokentältä Skyscannerin avulla ja koe koko Pohjois-Lappi!

Löydä halvat lennot Ivaloon

5. Kotimaan lennot: Joensuu

Nappaa kotimaan lennot Joensuuhun ja koe Pohjois-Karjala parhaimmillaan! Järvimaisemia, mökkireissuja, upeita luontokohteita, retkeilymaastoja… Ota suunnaksi Koli, saat ikimuistoisia kokemuksia. Joensuun kaupunki tarjoaa teatteria, museoita ja näyttelyitä – ja tietenkin Ilosaarirockin joka kesä!

Paras syy matkata Joensuuhun: Koli on yksi Suomen kauneimmista paikoista!

Löydä halvat lennot Joensuuhun

6. Kotimaan lennot: Jyväskylä

Jyväskylä tunnetaan maailmalla parhaiten kesäisestä MM-rallikisasta ja jotkut muistavat kaupungin myös sen mahtavista järvimaisemista. Keski-Suomesta saadaan myös Suomen makeimmat mansikat ja kalavedet ovat runsaat. Talvisin pääset kätevästi hiihtämään ja kesäisin retkeilemään. Tiesitkö, että paras paikka ihailla maisemia on Oravivuoren kolmiomittaustorni. Äläkä unohda Valon kaupunki -tapahtumaa syyskuussa!

Löydä halvat lennot Jyväskylään

7. Kotimaan lennot: Kajaani

Kainuun alueen pääkaupunki Kajaaniin kannattaa matkata niin kesäisin kuin talvisin. Tutustu Ärjänsaaren mahtaviin maisemiin ja 1600-luvulta peräisin olevaan Kajaanin rauniolinnaan. Tämä kiehtova linnakohde sijaitsee lähes kaupungin keskustassa!


Talvisin Kajaanista löytyy runsaasti monipuolisia latuja kaikentasoisille hiihtäjille. Kesäisin tekemistä riittää: Lähde hyörylaivaristeilylle Oulujärvelle ja uimaan Paltaniemen uimarannalle tai Kesäniemeen, Kajaanijoen rantaan.

Löydä halvat lennot Kajaaniin

8. Kotimaan lennot: Kemi/Tornio

Näe upea Meri-Lappi ja etsi lentodiili Kemi/Tornion lentokentälle! Lentokenttä sijaitsee kätevästi Kemin ja Tornion välissä, ja täältä pääset kätevästi Meri-Lapin luontokohteisiin ja hiihtokeskuksiin. Näe upea LumiLinna ja pidä hauskaa Duudsonit Activity Parkissa.

Vuokraa auto Skyscannerin avulla ja ota suunta kohti Pisavaaran luonnonpuistoa tai Kallin hiihto- ja ulkoilukeskusta.

Löydä halvat lennot Kemi/Tornioon

9. Kotimaan lennot: Kittilä

Hiihtoa, laskettelua, hauskanpitoa, rentoutumista, luontoelämyksiä… Lennä Kittilään ja saat upeita muistoja loppuelämäksesi! Kaikille suomalaisille tutut Levi, Yllästunturi ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoavat kokemuksia ympäri vuoden. Kittilän kaupungin hienoin nähtävyys on Carl Ludvig Engelin 1800-luvulla suunnittelema puukirkko.

Löydä halvat lennot Kittilään
Kotimaan lennot: Kittilä

10.Kotimaan lennot: Kokkola/Pietarsaari

Kokkolan tunnetuimmat nähtävyydet ovat 1600-luvulta peräisin oleva vanhakaupunki sekä ulkosaaristossa sijaitseva Tankarin majakkasaari. Suosittelemme myös visiittiä Kokkolan luonnontieteelliseen museoon sekä kesäkeskiviikkoisin järjestettävälle iltatorille.

Pietarsaareen kannattaa lähteä kokemaan Fäbodan luontopolut ja vaellusreitit. Tutustu myös Rosenlundin pappilaan ja sen kuuluisaan Aspegrenin puutarhaan.

Löydä halvat lennot Kokkola/Pietarsaareen

11. Kotimaan lennot: Kuopio

Kuopion ja Tahkon alue on yksi Suomen suosituimmista matkailualueista, eikä suotta. Puijon torni on tuttu kaikille, mutta täällä pääset myös harrastamaan lähes mitä tahansa. Miltä kuulostaisi golf, hiihto, kalastus, melonta, pyöräily, veneily tai retkeily? Kesäisin voit nousta Tahkon huipulle maisemahissillä!

Tiesistkö että Kylpylähotelli Rauhalahden Jätkänkämppä on Suomen suurin savusauna ja samalla yksi Suomen top 10 saunoista!

Löydä halvat lennot Kuopioon

12. Kotimaan lennot: Kuusamo

Kotimaan lennot: Kuusamo

Kuusamo on yksi Suomen kiinnostavimpia luontokaupunkeja ja Ruka on Suomen suosituin hiihtokeskus, joka ei paljon esittelyjä kaipaa.

Lähdössä luontoon retkeilemään? Ota ensimmäisenä suunnaksi Kuusamon matkailukeskus ja palvelupiste Karhuntassu. Sieltä saat kaiken tarvittavan infon Kuusamo-matkailuun ja nautit samalla maistuvat pulla-kahvit. Nauti Kuusamon jylhistä maisemista kesät-talvet!

Löydä halvat lennot Kuusamoon

13. Kotimaan lennot: Maarianhamina

Helsingistä ja Turusta pääset suorilla lennoilla Ahvenanmaalle, Maarianhaminaan. Ja se kannattaa, sillä takuulla ihastut näkemääsi! Kaikkiaan 6 700 saarta ja 20 000 luotoa käsittävä Ahvenanmaa on kaunis ympäri vuoden, ja saarilta löytyy luonnon ja maisemien lisäksi myös historiaa. Suosittelemme siis, että käyt tutustumassa Kastelholman linnaan.

Matka luonnonkauniille Ahvenanmaalle on elämys: Ahvenanmaa on Suomen top 10 kauneimpien kohteiden ykkönen!

Löydä halvat lennot Maarianhaminaan

14. Kotimaan lennot: Tampere

Tampere on rento ja mutkaton kaupunki, jossa nautit monipuolisesti kulttuurista ja viihteestä. Vai mitä sanoisit teatterista, näyttelyistä, museoista ja livemusiikista? Kesäisin Tampere täyttyy festareista ja tapahtumista, syksystä kevääseen näet huipputasoista jääkiekkoa! Särkänniemellä viihtyy koko perhe kokonaisen päivän – tai kaksi!

Tiesitkö: Tampereella on kaksi saunaa, jotka ovat päässeet Suomen top 10 saunat -listallemme! Käy siis kokemassa Rajaportin sauna sekä Rauhaniemen kansankylpylä.

Löydä halvat lennot Tampereelle

15. Kotimaan lennot: Turku

Helsingistä ja Maarianhaminasta pääset helposti suorilla lennoilla upeaan Turkuun! Turun linna ja maaginen saaristo ovat vain muutamia syitä matkalle Turun seudulle.

Kesän parhaat tapahtumat ovat Down by the Laituri, keskiaikaiset markkinat, Paavo Nurmi -urheilufestivaalit ja tietenkin Ruisrock. Historian ja nykytaiteen museo Aboa Vetus & Ars Nova on hyvin mielenkiintoinen käyntikohde ja Aurajoenrannan ravintoloissa viihtyy vaikka ”tois pual jokke”.

Löydä halvat lennot Turkuun

16. Kotimaan lennot: Vaasa

Vaasasta löydät kulttuuria ja historiaa, tapahtumia ja luontoa. Tee visiitti 1900-luvun alussa rakennettuun Vaasan kauppahalliin ja näe Kvarnbackenin tuulimyllyt. Luonto ja maisemat ovat tärkeä osa Vaasan aluetta ja Merenkurkun saaristo onkin Suomen ainoa luontokohde UNESCO:n maailmanperintöluettelossa.
Koe myös kesän musiikkielämykset vaikkapa Vaasa Festival -tapahtumassa heinäkuussa!

Löydä halvat lennot Vaasaan
Kartta