Kartta

Halvat lennot Vaasa - Kööpenhamina

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Kööpenhamina...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Vaasa kohteeseen Kööpenhamina

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

181 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 974 kilometriä

3t 0min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

SAS

Kööpenhamina

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Kööpenhamina on yksi lentokenttä: Kööpenhamina.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Vaasa kohteeseen Kööpenhamina on 181 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 0min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Vaasa kohteeseen Kööpenhamina.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Vaasa kohteeseen Kööpenhamina.

Tiedot on tarkistettu joulukuussa 2015.

Lentoyhtiöt, jotka lentävät Vaasasta Kööpenhaminaan

Vaasasta ei pääse suoralla lennolla Kööpenhaminan lentokentälle. Vaihto voi tapahtua esimerkiksi Helsingissä tai Tukholmassa. Lentämään pääsee myös kahden vaihdon kautta. Lentoyhtiö on pääasiallisesti Finnair tai SAS, mutta tarjolla on myös yhdistelmälentoja kahden lentoyhtiön lennoilla.

Terminaalitiedot – lennolle lähteminen

Vaasan lentokentällä on vain yksi terminaali. Lähtöportti voi vaihdella; tiedon saat omista matkustusasiakirjoista, lentokentältä tai Finavian nettisivuilta. Lennot Vaasasta Helsinkiin lähtevät yleensä portilta 2 tai 4.

Vaasan lentokentällä on kaksi kahvilaa, jotka palvelevat asiakkaita. Porttialueen kahvilan yhteydessä on myös myymälä, josta voi hankkia tuliaisia. Kentällä on myös kokoustilat, lastenhoitohuone, postilaatikko ja ilmainen wifi.

Terminaalitiedot – lennolta saapuminen

Kööpenhaminassa Terminaalien 1, 2 ja 3 ulkopuolelta löytyy taksitolpat. Matka lentokentältä keskustaan kestää 15-20 minuuttia ja hinta on alkaen 30€. Useat bussit kulkevat lentokentältä keskustaan. Matka kestää noin 55 minuuttia ja maksaa alle 5€. Kentältä kulkee myös pikajunia Kööpenhaminan päärautatieasemalle. Matka kestää 12 minuuttia ja maksaa alle 5€. Juna lähtee terminaali 3:sta. Metrolinja M2 kulkee lentokentän ja keskustan väliä. Metroasema on terminaali 3:ssa ja kestää noin vartin.

Käytännön tietoja

EU-maissa matkustaessa ei tarvitse passia. Varaudu kuitenkin tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.
Noudata lentoyhtiösi tai matkanjärjestäjäsi antamia ohjeita, kuinka paljon etukäteen sinun kannattaa saapua lentokentälle. Tule ajoissa kentälle, jos mukanasi on ruumaan meneviä matkalaukkuja, lastenrattaat tai golfvälineitä.

Selvitä etukäteen, miten ja milloin lähtöselvitys tulee tehdä. Muistathan tutustua etukäteen matkatavaraohjeisiin, joista voit tarkistaa, mitä voit ottaa mukaan käsimatkatavarana ja mitä ruumalaukkuun sekä mitä et voi ottaa ollenkaan mukaasi lentokoneeseen.

Hyvä tietää Kööpenhaminasta

Vaasan ja Kööpenhaminan välillä on tunnin aikaero. Kööpenhaminan aika on tunnin jäljessä Vaasaa. Kööpenhamina ilmasto on suomalaisen näkökulmasta leudompi. Kesät ovat pidempiä ja lunta tulee harvoin talvi-aikaan. Myös pakkaskelit ovat äärimmäisen harvinaisia. Kööpenhaminan hintataso on Vaasaa kalliimpi. Hyvän perusruoka-annoksen saa 13 eurolla ja 3 ruokalajin illallisen kahdelle henkilölle noin 80€:lla.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.