Kartta

Halvat lennot Vaasa-Berliini

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Berliini...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Vaasa kohteeseen Berliini

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

187 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1275 kilometriä

3t 20min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Berliini Tegel ja Berliini Schoenefeld

2 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Berliini on kaksi lentokenttää: Berliini Tegel ja Berliini Schoenefeld.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Vaasa kohteeseen Berliini on 187 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 20min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Vaasa kohteeseen Berliini.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Vaasa kohteeseen Berliini.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Vaasa-Berliini

Suoria lentoja Vaasasta Berliiniin ei löydy juuri tällä hetkellä. Kätevintä on ottaa Finnairin lento Helsinkiin ja jatkaa Helsinki-Vantaalta Berliiniin joko Finnairin tai easyJetin

lennoilla. Lue lisää Finnairin matkatavararajoituksista.

Kaikki Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat käytettävissäsi jatkolentoa odottaessasi. Lähtöporttien läheisyydessä on istumapaikkoja, työskentelytiloja ja pistokkeita, joissa voit ladata mobiililaitteita. Kentällä on myös ilmainen wifi-yhteys.

Muista, ettet tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Saksaan eli EU:n sisällä Schengen-alueella. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilökortti. Matkalle lähtiessä on myös hyvä tehdä matkustusilmoitus, sen voi tehdä kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Vaasa Berliini -reitille

Matkahakumme on näppärä ja ilmainen, sen avulla löydät halvat lennot Vaasa Berliini -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Lue vinkkimme: Tämä on paras aika varata lennot Berliiniin. Kannattaa olla joustava matkapäiviesi suhteen: Voit valita matka-ajaksi koko kuukauden ja matkahakumme näyttää sinulle näppärän hintakalenterin. Näet siis koko kuukauden lennot yhdellä silmäyksellä. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen.

Lennolle lähtö Vaasan lentokentältä

Vaasan lentokenttä sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä Vaasan keskustasta ja lentokentälle pääsee helposti myös muista Pohjanmaan lähikaupungeista. Seinäjoelta on lentokentälle matkaa noin 75 kilometriä, Pietarsaaresta reilut 100 kilometriä ja Kristiinankaupungista noin 100 kilometriä.

Vaasan paikallisliikenteen bussilla nro 4 pääsee kätevästi Vaasan keskustasta lentokentälle. Matka keskustasta kentälle kestää 20 minuuttia, bussilipun hinta on 3,20€. Seinäjoen kaupungin ja Vaasan lentoaseman väliltä löytyy myös ns. kutsuperustaista reittiliikennettä, jota hoitaa Pahkakankaan liikenne.

Kentälle voit ajella myös omalla autollasi, sillä kentällä on kaksi pysäköintialuetta. Jos sinut saatetaan kentälle, suunnatkaa P2-pysäköintialueelle, jossa alle 25 minuutin pysäköinti on maksutonta.

Vaasan lentokentällä palvelee Vasa Cafe -kahvila ja terassi. Kentältä löytyy myös apteekkipiste ja pieni myymälä. Osta mukaasi vaikkapa paikallinen herkku, Maalahden limppu. Vaasa-loungessa voit istuskella rauhassa, tehdä töitä tai vain odotella lennon lähtöä lähtöaulassa, keinutuolissa kiikkuen. Vaasa-loungessa on myös kirjanvaihtopiste, josta saatat löytää uutta matkalukemista.

Käytössä on myös ilmainen wifi, jota voit käyttää ilman erillisiä tunnuksia tai salasanoja.

Lennolta saapuminen Berliiniin

Berliinin Tegelin lentokenttä on tällä hetkellä kaupungin ykköslentokenttä. Myös Finnairin lennot lennetään Tegeliin. Kenttä sijaitsee vain 8 km päässä kaupungin keskustasta. Kenttä on vanha ja pienehkö, mutta toimii edelleen kaupungin päälentoasemana. Ruuhka-aikoina kentällä voi joutua odottelemaan matkatavaroitaan hetken aikaa.

Kentältä pääsee keskustaan paikallisbusseilla. Bussien reitit kulkevat monien metroasemien kautta, joten voit hypätä pois vaikkapa Alexanderplatzilla ja Hauptbahnhofilla ja jatkaa matkaasi metrolla. Bussien pysäkit löytyvät kentältä A-terminaalin ja B-terminaalin edestä ja bussilipun voit ostaa kuljettajalta.

Berliinin uuden Brandenburgin lentokentän valmistuminen on viivästynyt jo vuosia eikä valmistumisaikataulusta ole vieläkään varmaa tietoa. Berliinin pienempi kenttä, Schönefeldin lentokenttä , sijaitsee noin 18 km päässä kaupungin keskustasta. Helsingistä Schönefeldiin ei ole suoria lentoja.

Hyvä tietää: Berliini

Näe ja koe: Berliinistä löytyy paljon historiallisia maamerkkejä, museoita, musiikkitapahtumia ja hyvää ruokaa. Kävele pitkin kauniita katuja ja nauti maisemista. Näe Berliininmuurin rippeet ja maistele paikallisia pienpanimo-oluita. Lue vinkkimme Berliinin parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Berliinin kesät aurinkoisia ja talvet leutoja. Paras matkustusaika Berliiniin on huhti-kesäkuu, jolloin ilma on jo kesäinen eikä kaupungissa ole vielä loppukesän turistitungosta. Heinä-elokuussa kaupungissa on ruuhkaisinta.

Hintataso: Berliinin hintataso on jonkin verran Suomen hintatasoa alhaisempi. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat voivat olla jopa 50% edullisempia kuin Suomessa. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle Berliinin keskustassa maksaa keskimäärin 40€, oluttuopin saa Berliinissä 3€.

Tiedot on tarkistettu syyskuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.