Kartta

Halvat lennot Tokio - Osaka

Lennon tiedot kohteesta Tokio kohteeseen Osaka

Edullisin paluuhinta viime kuussa

69 €

Suoraa lentoyhtiötä

14

Lentoa viikossa

396

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 446 kilometriä

1h 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Japan Airlines

Osaka Kansai kans.väl. ja Osaka Itami

2 lentokenttää

Löydä lennot Tokio Osaka Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot Tokio Osaka ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää Tokio Osaka tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi Tokio Osaka klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Osaka? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Osaka matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Osaka. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi Tokio Osaka, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.