Kartta

Halvat lennot Turku-Kittilä

Lennon tiedot kohteesta Turku kohteeseen Kittilä

Edullisin paluuhinta viime kuussa

186 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 809 kilometriä

3h 0min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Kittilä

1 lentokenttä

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Turku-Kittilä

Turusta suoria lentoja Kittilään ei löydy, mutta käteviä vaihtolentoja Helsingin kautta lentää Finnair. Lue lisää Finnairin käsimatkatavararajoituksista. Lennolle lähtöön ja saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti hiihtolomien aikaan ja kesäisin lähtöselvitys, matkatavaratiskit ja turvatarkastus saattavat ruuhkautua.

Helsinki-Vantaan lentokentällä voit tehdä ostoksia myymälöissä tai nauttia virvokkeita jossakin kymmenistä ravintoloista ja kahviloista. Kentällä on paljon mukavia istumapaikkoja ja niiden vieressä pistokkeita, joissa voit ladata esim. puhelinta. Kentällä on käytössä ilmainen wifi-yhteys. Muista, että kotimaassa matkustaessa sinulla tulee olla lennolla mukanasi virallinen henkilötodistus.

Näin löydät halvat lennot Turku Kittilä -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Turku Kittilä -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää vaikkapa siitä, mikä on paras aika varata lennot!

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Turku Kittilä -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Lennolle lähtö Turusta

Turun lentokenttä sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja liikenneyhteydet ovat hyvät.

Turun keskustasta lentokentälle pääsee kätevästi paikallisliikenteen bussilla nro 1, jonka pysäkki on aivan lentokentän terminaalin edessä. Matka kestää 22 minuuttia ja pysäkkejä ovat mm. Urusvuori, Leaf ja Kastunpuisto.

Taksimatka Turun keskustasta lentokentälle maksaa noin 20€.

Jos saavut lentokentälle omalla autollasi, voit lukea lisää Turun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Turun lentokentällä palvelee Turku Cafe -kahvila, jossa tarjoillaan niin kahvilatuotteita kuin lounasta. Lounge-työtila on kaikille avoin tila, joka sijaitsee yleisöaulassa. Kentällä on myös viihtyisä odottelualue, jossa voit istahtaa keinutuoliin odottelemaan lentosi lähtöä.

Lentokentällä on myös käytössä ilmainen wifi-yhteys. Huomioithan, että kentällä ei ole pankkiautomaattia.

Saapuminen Kittilään

Kittilän lentokenttä sijaitsee 5 km päässä Kittilän keskustasta, 15 km päässä Leviltä ja 35 km päässä Ylläkseltä. Lentokenttä on pieni ja viihtyisä, ja erityisesti talvikaudella kentällä on vilkasta.

Kentällä palvelee kahvila ja myymälä, ja käytössä on wifi-yhteys. Monet erilaiset lounget ja kokoustilat tarjoavat mahdollisuuksia matkaryhmien ja kokousporukoiden kokoontumisiin.

Kittilän lentokentältä pääsee kätevästi moniin hiihtokeskuksiin kuten Leville ja Ylläkselle. Kentän ja matkailukeskusten väliset bussiyhteydet ovat vilkkaat erityisesti talvikaudella. Kittilästä Leville ajavat Tunturilinjojen bussit ja Kittilä-Ylläs-reittiä Rundgrenin linja-autot. Terminaalissa toimii myös useita autovuokraamoja, joiden pisteet ovat auki ennakkovarauksella. Etsi ja löydä vuokra-auto Skyscannerin avulla. Taksit odottavat matkustajia kenttäterminaalin edessä lentoaikataulujen mukaisina aikoina.

Hyvä tietää: Kittilä

Näe ja koe: Levi ja Ylläs ovat tietysti alueen ykkösvetonauloja. Pallas-Yllästunturit sekä Kilpisjärvi ovat myös Skyscannerin Suomen kauneimmat kohteet top 10 -listalla! Myös luonnonkaunis Ruoppaköngäs on mukava retkikohde, jonka lähelle pääsee autolla. Ruoppakönkäälle on viitoitettu polku Muoniontien varren parkkipaikalta. Kittilän hienoin nähtävyys on 1800-luvulla rakennettu puukirkko, joka on Carl Ludvig Engelin suunnittelema.

Hintataso: Pohjois-Suomessa hintataso on monin paikoin Etelä-Suomea alhaisempi. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Pohjois-Suomessa keskimäärin 45-50€ ja Turussa noin 70€. Oluttuopin saa Kittilässä noin 4€, kun taas Turussa se maksaa keskimäärin 6€. On kuitenkin muistettava, että sesonkiaikaan hiihtokeskuksissa hinnat voivat olla samalla tasolla kuin Turun seudulla.

Tiedot tarkistettu maaliskuussa 2018

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.