Kartta

Halvat lennot Turku-Berliini

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Berliini...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Turku kohteeseen Berliini

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

113 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1046 kilometriä

2t 55min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Berliini Tegel ja Berliini Schoenefeld

2 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Berliini on kaksi lentokenttää: Berliini Tegel ja Berliini Schoenefeld.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Turku kohteeseen Berliini on 113 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 55min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Berliini.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Turku kohteeseen Berliini.

Näin etsit halvat lennot Turku Berliini -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Turku Berliini -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Löydät halvat lennot Turku Berliini -reitille myös etsimällä lentoja useille eri lentokentille Berliinissä. Valitse Skyscannerin matkahaussa kohta "Lisää lähiseudun lentokentät". Helppoa! Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Turku Berliini -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Turku-Berliini

Suoria lentoja Turusta Berliiniin ei löydy, mutta Turusta on kätevää lentää Helsinkiin Finnairin lennoilla ja jatkaa matkaa Helsingistä Berliiniin Finnairin tai easyJetin lennoilla. Lentoja lennetään useita päivittäin.

Lue lisää Finnairin käsimatkatavararajoituksista. Lennolle lähtöön ja saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti hiihtolomien aikaan ja kesäisin lähtöselvitys, matkatavaratiskit ja turvatarkastus saattavat ruuhkautua.

Helsinki-Vantaan lentokentällä voit tehdä ostoksia myymälöissä tai nauttia virvokkeita jossakin kymmenistä ravintoloista ja kahviloista. Kentällä on paljon mukavia istumapaikkoja ja niiden vieressä pistokkeita, joissa voit ladata esim. puhelinta. Kentällä on käytössä ilmainen wifi-yhteys. Muista, että Saksaan matkustaessa sinulla tulee olla lennolla mukanasi virallinen henkilötodistus, vaikka et passia tarvitsekaan Schengen-alueen sisällä.

Lennolle lähtö Turusta

Turun lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometriä Turun keskustasta. Keskustasta pääsee sujuvasti lentokentälle monin eri tavoin.

Paikallisliikenteen bussi nro 1 kulkee aivan lentokentän terminaalin eteen. Matka keskustasta kestää reilut 20 minuuttia ja reitin pysäkkejä ovat mm. mm. Eerikinkatu, Aninkaistenkatu, Aninkaistensilta, Tampereentie, Raunistulan puistotie, Kärsämäentie ja Rydöntie.

Taksimatka Turun keskustasta lentokentälle maksaa noin 20 euroa.

Jos saavut lentokentälle omalla autollasi, voit lukea lisää Turun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Turun lentokentällä palvelee Turku Cafe -kahvila, jossa tarjoillaan niin kahvilatuotteita kuin lounasta. Lounge-työtila on kaikille avoin tila, joka sijaitsee yleisöaulassa. Kentällä on myös viihtyisä odottelualue, jossa voit istahtaa keinutuoliin odottelemaan lentosi lähtöä.

Lentokentällä on myös käytössä ilmainen wifi-yhteys. Huomioithan, että kentällä ei ole pankkiautomaattia.

Lennolta saapuminen Berliiniin

Berliinin Tegelin lentokenttä on tällä hetkellä kaupungin ykköslentokenttä. Myös Finnairin lennot lennetään Tegeliin. Kenttä sijaitsee vain 8 km päässä kaupungin keskustasta. Kenttä on vanha ja pienehkö, mutta toimii edelleen kaupungin päälentoasemana. Ruuhka-aikoina kentällä voi joutua odottelemaan matkatavaroitaan hetken aikaa.

Kentältä pääsee keskustaan paikallisbusseilla. Bussien reitit kulkevat monien metroasemien kautta, joten voit hypätä pois vaikkapa Alexanderplatzilla ja Hauptbahnhofilla ja jatkaa matkaasi metrolla. Bussien pysäkit löytyvät kentältä A-terminaalin ja B-terminaalin edestä ja bussilipun voit ostaa kuljettajalta.

Berliinin uuden Brandenburgin lentokentän valmistuminen on viivästynyt jo vuosia eikä valmistumisaikataulusta ole vieläkään varmaa tietoa. Berliinin pienempi kenttä, Schönefeldin lentokenttä , sijaitsee noin 18 km päässä kaupungin keskustasta. Turusta Schönefeldiin ei ole suoria lentoja.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat Berliiniin

Muista, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Saksaan. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilötodistus. On myös hyvä tehdä matkustusilmoitus, se onnistuu kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Muista varata riittävästi aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaroiden jättöön ja turvatarkastukseen. Lentoasemilta ja lentoyhtiöiltä saat tietoja siitä, mitä tavaroita voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroihin ja mitkä matkatavarat tulisi laittaa kuljetettavaksi ruumaan meneviin matkalaukkuihin.

Hyvä tietää: Berliini

Näe ja koe: Berliinistä löytyy paljon historiallisia maamerkkejä, musiikkitapahtumia ja upeita puutarhoja. Nauti puistokävelyistä ja maistele katuruokaa. Lue tästä vinkkimme Berliinin parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Berliinin talvet ovat leutoja ja kesät aurinkoisia. Paras aika matkustaa Berliiniin on huhti-kesäkuu, jolloin ilma on jo kesäinen eikä kaupungissa ole vielä loppukesän turistitungosta.

Hintataso: Berliinin hintataso on jonkin verran Turkua alhaisempi. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat voivat olla jopa puolet edullisempia kuin Suomessa. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle Berliinin keskustassa maksaa keskimäärin 40€, Turussa noin 70€. Oluttuopin saa Berliinissä 3€, kun taas Turun keskustassa se maksaa noin 6€.

Tiedot on tarkistettu toukokuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.