Kartta

Halvat lennot Surabaya - Halim Perdana Kusuma

Lennon tiedot kohteesta Surabaya kohteeseen Halim Perdana Kusuma

Edullisin paluuhinta viime kuussa

64 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

105

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 653 kilometriä

1h 15min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Batik Air

Halim Perdana Kusuma

1 lentokenttä

Löydä lennot Surabaya Jakarta Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot Surabaya Jakarta ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää Surabaya Jakarta tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi Surabaya Jakarta klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Jakarta? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Jakarta matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Jakarta. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi Surabaya Jakarta, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.