Kartta

Halvat lennot Oulu-Frankfurt

Lennon tiedot kohteesta Oulu kohteeseen Frankfurt am Main

Edullisin paluuhinta viime kuussa

263 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1948 kilometriä

4h 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Frankfurt am Main ja Frankfurt-Hahn

2 lentokenttää

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Oulu-Frankfurt

Vaihdollisia lentoja Oulusta Helsingin kautta Frankfurtiin löytyy paljon. Lentoja Oulusta Helsinkiin lentävät muun muassa Finnair ja Norwegian.

Lentoja Helsingistä Frankfurtiin tarjoavat muun muassa Finnair ja Lufthansa .

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin. Lue myös vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle ja kuinka pakkaat käsimatkatavarat Lufthansan lennolle.

Muista, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Frankfurtiin. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilötodistus. On myös fiksua tehdä virallinen matkustusilmoitus, se onnistuu kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Oulu Frankfurt -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Oulu Frankfurt -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Oulu Frankfurt -reitille kätevästi. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Lennolle lähtö Oulusta

Oulun lentokenttä sijaitsee Oulunsalon kaupunginosassa, noin 15 km päässä Oulun keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti esimerkiksi linja-autoilla nro 8 ja 9, joiden kyytiin voit nousta keskustan pysäkkien lisäksi mm. Teknologiakylästä, Linnanmaalta ja Heikinharjusta. Linja-autoja kulkee aina aamuviidestä yli puoleen yöhön, matkalippu maksaa 5,80€.

Jos matkustat lentokentälle autolla, kentän alueella on kolme pysäköintialuetta. Parkkialueiden P1 ja P3 pysäköintimaksuun sisältyy lämpöpaikka ja sähköauton lataus. Jos sinut saatetaan kentälle, P2-parkkialueelle voi pysähtyä ilmaiseksi enintään 20 minuutiksi. Lue lisää Oulun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä. Taksimatka Oulun keskustasta lentokentälle maksaa arviolta 30€.

Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä. Sen kautta kulkee vuosittain yli miljoona matkustajaa. Lentokentältä löytyy palveluita ja käytössä on ilmainen wifi. Kahvila-myymälä Oulu Cafe ja Oluthuone Toppila tarjoilevat ruokaa ja juomaa, ja keinutuoleissa voit odotella lentosi lähtöä rennosti. Kaikille avoimessa Hailuoto-loungessa voit istuskella ennen lentoasi ja kuunnella vaikkapa flyygelimusiikkia.

Lennolta saapuminen Frankfurtiin

Frankfurt am Main on Frankfurtin päälentokenttä. Se on Saksan suurin ja koko Euroopan kolmanneksi suurin lentokenttä. Kenttä on vilkas ja sieltä löytyy runsaasti palveluita sekä saapuville että lähteville matkustajille. Lentokenttä sijaitsee 12 km päässä kaupungista ja liikenneyhteydet ovat hyvät. Terminaalien vieressä on rautatieasema, ja junalla onkin helppoa matkustaa niin Frankfurtiin kuin muuallekin Saksaan. Keskustassa kannattaa jäädä pois esimerkiksi päärautatieasemalla (Hauptbahnhof). Keskustaan pääsee myös taksilla tai bussilla. Muun muassa bussi nro 61 liikennöi eteläiselle Südbahnhof-asemalle.

rankfurt Hahn on kaupungin pienempi lentokenttä, jota käyttää muun muassa Ryanair. Frankfurt Hahn on hiukan syrjäisempi sijainniltaan, sillä sieltä on noin 100 km matka Frankfurtin keskustaan.

Hyvä tietää: Frankfurt

Näe ja koe: Frankfurt on kansainvälinen miljoonakaupunki, jonka juuret ovat pitkällä historiassa. Vanhakaupunki on peräisin Rooman valtakaudelta. Kaupungissa on paljon mielenkiintoisia museoita ja kesäisin Main-joen rantabulevardi on upea paikka kävelylle ja piknikille. Lue lisää Frankfurtin parhaista nähtävyyksistä!

Sää ja ilmasto: Frankfurtissa kesäkausi alkaa maaliskuun lopulla ja lämpimät kelit jatkuvat aina syyskuun lopulle asti. Talvisin Frankfurt on suosittu matkakohde erityisesti joulumarkkinoidensa vuoksi.

Hintataso: Frankfurtissa ostosten teko on saman hintaista kuin Suomessa. Ravintolassakäynti puolestaan on edullisempaa, sillä esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle Frankfurtissa maksaa keskimäärin 50€. Oluttuoppi maksaa Frankfurtissa noin 4€ ja Oulussa noin 6€.

Tiedot on tarkistettu elokuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.