Kartta

Etsi halvat lennot Chicago O´Harelta Stewart Internationaliin. Löydä edulliset lennot Chicago O´Harelta Stewart Internationaliin Skyscannerin avulla.

Lennon tiedot kohteesta Chicago O'Hare kans.väl. kohteeseen Stewart International

Edullisin paluuhinta viime kuussa

273 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1146 kilometriä

3h 33min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

American Airlines

Stewart International

1 lentokenttä

Näin löydät lennot Chicago O´Harelta Stewart Internationalin lentokentälle

Oletko pohtimassa lentoja Chicagosta New Yorkiin? Löydät Skyscannerin lentohaun kautta kaikki lennot Chicago O´Harelta Stewart Internationalin lentokentälle vain sekunneissa. Saat heti halvimmat hinnat USA:n sisäisistä lennoista, kun hankit lennot Chicago O´Harelta Stewart Internationalille vaikkapa Hintakalenterimme kautta. Me takaamme, että saat Skyscannerin kautta aina edullisimmat reittilennot, mihin päin maailmaa oletkin sitten matkaamassa!

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Chicago O´Harelta Stewart Internationalin lentokentälle

Valitettavasti matkaajat eivät pääse nauttimaan suorista lennoista Chicago O´Harelta Stewart Internationaliin, vaan reitti vaatii yhden tai kaksi vaihtoa. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat reittiä ovat muun muassa American Airlines ja Delta.

Kun lähdet matkaan Chicago O´Haren kansainväliseltä lentoasemalta

Chicago O´Haren lentokenttä sijaitsee noin 27 kilometrin päässä Chicagon kaupunkialueelta. Matkaajat pääsevät Chicago O´Haren lentokentälle monilla eri tavoin, kuten junalla tai bussilla sekä taksilla. Chicago O´Haren lentokentällä voi ennen lentoja shoppailla sen monissa eri kaupoissa tai nautiskella kupposen kahvilassa.

Kun saavut Stewart Internationalin lentokentälle

Lentosi laskeutuvat Chicago O´Haralta Stewart Internationalin lentokentälle New Yorkissa. Taksikyydin lisäksi lentokentältä pääsee matkaamaan New Yorkiin esimerkiksi Stewart Airport Express -bussilinjan kyydillä sekä Metro-North´s Hudson -junareitillä. Stewart Internationalin lentokentältä matkaa New Yorkiin on bussilla 2 tuntia ja taksilla, autolla ja junalla puolitoista tuntia.

Yleistä tietoa, kun lennät Chicago O´Haresta Stewart Internationalin lentokentälle

Kun lennät Chicago O´Haresta Stewart Internationaliin, tarvitset passin ja lennolle vaadittavat matka-asiakirjat. Yhdysvalloissa lentokentät ovat kokoluokaltaan suurempia kuin Euroopassa, joten lentokentällä kannattaa olla hyvissä ajoin enenn lentoa.

Tämän osion tiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista aina tarkastuskortistasi lentosi tarkemmat tiedot.

Mitä voit odottaa New Yorkilta

New York on yksi maailman kiehtovimmista kaupungeista, joten se ei paljoa esittelyitä kaipaa. New York on täydellinen kaupunkilomakohde, jossa aika ei käy pitkäksi! Tutustu sen kuuluisimpiin nähtävyyksiin, kuten Times Square-aukioon, Vapaudenpatsaaseen ja Empire State Building-rakennukseen. New Yorkissa aikaero Suomeen on -7 tuntia.

Hotelli New Yorkista

Hotellin löytäminen New Yorkin kaltaisesta miljoonakaupungista voi olla haastavaa, mutta ei Skyscannerin avulla. Hae kaupungin kattavasta majoitusvalikoimasta sinulle sopivin hotellihaullamme.

Tiedot on tarkastettu lokakuussa 2018

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.