Kartta

Halvat lennot New York - Chicago

Lennon tiedot kohteesta New York kohteeseen Chicago

Halvin paluuhinta kohteesta New York kohteeseen Chicago viime kuussa

88 €

lentoyhtiötä lentää kohteesta New York kohteeseen Chicago

11

lentoa viikossa kohteesta New York kohteeseen Chicago

569

keskimääräinen lennon kesto kohteesta New York kohteeseen Chicago, kokonaismatka 1191 kilometriä

2h 10min

oli suosituin lentoyhtiö, joka lenti kohteesta New York kohteeseen Chicago viime kuussa

American Airlines

Chicago O'Hare kans.väl., Chicago Midway, Chicago Pal-Waukee ja Chicago Rockford

4 lentokenttää

Löydä lennot New York Chicago Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot New York Chicago ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää New York Chicago tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi New York Chicago klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Chicago? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Chicago matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Chicago. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi New York Chicago, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.