Kartta

Halvat lennot Milano Malpensa - Detroit

Lennon tiedot kohteesta Milano Malpensa kohteeseen Detroit

Edullisin paluuhinta viime kuussa

409 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 6939 kilometriä

11h 44min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Delta

Detroit Waynen piirikunta, Detroit City ja Detroit Willow Run

3 lentoasemaa

Löydä lennot Milano Detroit Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot Milano Detroit ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää Milano Detroit tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi Milano Detroit klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Detroit? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Detroit matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Detroit. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi Milano Detroit, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.