Kartta

Halvat lennot Milano Malpensa - Kreeta

Lennon tiedot kohteesta Milano Malpensa kohteeseen Kreeta

Edullisin paluuhinta viime kuussa

119 €

Suora lentoyhtiö

1

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1757 kilometriä

2h 45min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Aegean Airlines

Kreeta Heraklion, Kreeta Hania ja Sitia

3 lentoasemaa

Löydä lennot Milano Kreeta Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot Milano Kreeta ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää Milano Kreeta tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi Milano Kreeta klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Kreeta? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Kreeta matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Kreeta. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi Milano Kreeta, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.