Kartta

Halvat lennot Milano - Amsterdam Schiphol

Lennon tiedot kohteesta Milano kohteeseen Amsterdam Schiphol

Edullisin paluuhinta viime kuussa

46 €

Suoraa lentoyhtiötä

8

Lentoa viikossa

98

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 816 kilometriä

1h 50min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Sun-Air

Amsterdam Schiphol

1 lentokenttä

Löydä lennot Milano Amsterdam Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot Milano Amsterdam ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää Milano Amsterdam tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi Milano Amsterdam klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Amsterdam? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Amsterdam matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Amsterdam. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi Milano Amsterdam, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.