Kartta

Halvat lennot Lontoo Gatwickilta Helsinkiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Lontoo Gatwick kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

77 €

Suoraa lentoyhtiötä

3

Lentoa viikossa

15

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1861 kilometriä

2t 50min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Norwegian Air International

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki Vantaa on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Lontoo Gatwick kohteeseen Helsinki Vantaa on 77 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 50min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Lontoo Gatwick kohteeseen Helsinki Vantaa.
3 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Lontoo Gatwick kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Lontoo Gatwick kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 15 lentoa viikossa lokakuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Lontoo Gatwick - Helsinki

Suoria lentoja Lontoon Gatwickilta Helsinkiin tarjoaa mm. Norwegian.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Lue lisää  ohjeita käsimatkatavaroiden pakkaamiseen.

Lentokentälle kannattaa aina tulla hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä. Muista noudattaa lentoyhtiöiden ja lentokentän matkatavaraohjeita. Tutustu tarkemmin eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksiin.

Lähtö: Lontoo Gatwick

Lontoo Gatwick -lentokenttä on kaupungin toiseksi suurin lentokenttä. Se sijaitsee 47 km päässä Lontoosta.

Kätevin tapa matkustaa kaupungista kentälle on Gatwick Express -juna. Se kulkee Victorian asemalta vartin välein ja matka kestää ruuhkista riippuen 30–40 minuuttia. Saat liput hieman edullisemmin etukäteen netistä.

Myös Southern Rail -junat kulkevat Victorian asemalta kentälle. Ne ajavat Clapham Junctionin kautta ja kulkevat noin vartin välein. Matka kestää pikajunaa kauemmin, keskimäärin 35–50 minuuttia, mutta liput ovat hieman halvemmat.

Kaikki junat saapuvat lentokentän juna-asemalle, joka sijaitsee eteläterminaalin vieressä. Eteläterminaalista on ilmainen shuttle-kuljetus pohjoisterminaaliin.

Metrobus-paikallisbussit kulkevat kentälle monilta alueilta, mm. Heathrow'sta, Lontoon keskustasta, Bristolista, Brightonista, Birminghamista, Oxfordista, Cambridgesta ja Norwichista.

Pääset kentälle kätevästi myös taksilla. Ota huomioon, että ruuhka-aikoina automatka kentälle voi olla hidas.

Kentän alueella on käytössä nettiyhteys, valitse wifiverkoista Gatwick Free Wi-Fi. Saat surffata 90 minuuttia. Voit ladata puhelintasi vaikkapa ChargeBox- tai SurfBox -kioskissa. Kentällä on paljon putiikkeja, kauppoja ja kioskeja, joista voit tehdä ostoksia. Kymmenet ravintolat ja kahvilat tarjoilevat syötävää ja juotavaa. Kaupat ja ravintolat ovat avoinna päivittäin klo 04-22.

Saapuminen: Helsinki-Vantaan lentokenttä

Kentällä on käytössä ilmainen wifi. Tuloauloissa on myös kioskeja, kauppoja sekä muutamia kahviloita ja ravintoloita.

Kentältä Helsinkiin

Lentokentältä pääsee Helsinkiin HSL:n busseilla. Bussilippu maksaa 5,50€. Bussien laiturit ovat kätevästi aivan terminaalien edessä. Bussireitit ovat: 415 lentokenttä-Ylästö-Elielinaukio, 615 lentokenttä-Kartanonkoski-Rautatientori, 617 lentokenttä-Käpylä-Hakaniemi (arkisin aamuvarhaisesta iltapäivään) sekä 562N lentokenttä-Tikkurila-Mellunmäki (aikaisin aamulla ja myöhään illalla).

Kentältä on myös suora junayhteys Helsinkiin. Lentokentän juna-asemalle pääsee kätevästi molemmista terminaaleista kävellen yhdyskäytävää pitkin. Kehäradan I-juna ja P-junat kulkevat Helsinkiin ja pysähtyvät päärautatieaseman lisäksi mm. Pasilassa. Junamatka maksaa 5,50€. Muista ostaa lippusi etukäteen lippuautomaatista tai lentokentän kioskilta. Voit ostaa lipun myös HSL:n mobiilisovelluksella.

Taksimatka kentältä Helsinkiin kestää noin 40 minuuttia ja matka maksaa keskimäärin 40-50€. Takseja löytyy molempien terminaalirakennusten edestä. Jos sinua tullaan vastaan kentälle autolla, muista että kenttäalueella on paljon sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja. Lue lisää Helsinki-Vantaan ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Kentältä Vantaalle

Helpoin tapa matkustaa kentältä Vantaalle on hypätä kehäradan junien kyytiin. Esimerkiksi Tikkurilaan kulkee I-juna noin kymmenessä minuutissa. Junalippu Vantaan alueella maksaa 3,20€. Osta lippusi etukäteen lippuautomaatista tai kioskilta. Voit ostaa lipun myös HSL:n mobiilisovelluksella.

Kentältä kauemmas Suomeen

Monet kaukoliikenteen linja-autot liikennöivät lentokentältä. Kaikkien bussien pysäkit sijaitsevat aivan terminaalien edessä. Voit myös matkustaa junalla Vantaan Tikkurilaan tai Helsingin päärautatieasemalle, ja jatkaa matkaasi sieltä junalla ympäri Suomen.

Hyvä tietää: Helsinki

Näe ja koe: Helsingistä löydät kulttuuria, historiaa, taidetta, nähtävää ja koettavaa. Koe vauhdikas Linnanmäki ja perinteinen Suomenlinna. Näe Ateneumin, Designmuseon ja Kansallismuseon vaihtuvat näyttelyt. Kuuntele musiikkia Musiikkitalossa, kiipeä hotelli Tornin huipulle ihailemaan maisemia ja tee retki Pihlajasaareen kesäaikaan. Lue lisää Helsingin parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Helsingissä keskikesät ovat mukavan lämpimiä ja talvet nykyisin melko leutoja. Perinteisesti lämpimintä on heinä-elokuussa, jolloin merivesikin on jo uimalämmintä. Talvisin päästään kyllä pakkasen puolelle, mutta lunta saadaan harvoin pysyvästi ennen vuodenvaihdetta.

Passi: Muista, että tarvitset passin matkustaessasi Iso-Britannian ja Suomen välillä, sillä matkustat Schengen-alueen ulkopuolella. Tee aina matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Tiedot on tarkistettu marraskuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.