Kartta

Halvat lennot Kuopio-Berliini

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Berliini...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Kuopio kohteeseen Berliini

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

182 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1445 kilometriä

3t 25min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Berliini Tegel ja Berliini Schoenefeld

2 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Berliini on kaksi lentokenttää: Berliini Tegel ja Berliini Schoenefeld.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Kuopio kohteeseen Berliini on 182 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 25min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Kuopio kohteeseen Berliini.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Kuopio kohteeseen Berliini.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Kuopio-Berliini

Suoria lentoja Kuopiosta Berliiniin ei löydy, mutta lentoa on helppoa vaihtaa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Lennä siis Finnairin siivin Helsinkiin. Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat käytettävissäsi jatkolentoa odotellessa. Jatka matkaasi Helsingistä Berliiniin esim. Finnairin ja Norwegianin tai easyJetin lennolla.

Lue lisätietoja Finnairin käsimatkatavaraohjeista ja muista matkatavararajoituksista. Lue myös vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Muista, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Saksaan. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilötodistus. On myös hyvä tehdä matkustusilmoitus, se onnistuu kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Näin löydät halvat lennot Kuopio Berliini -reitille.

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Kuopio Berliini -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Kuopio Berliini -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Lennolle lähtö Kuopion lentokentältä

Kuopion lentokenttä sijaitsee Siilinjärven Rissalassa, noin 15 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Siilinjärveltä on kentälle matkaa 10 km ja Iisalmesta 70 km.

Jos ajat lentokentälle omalla autollasi, aja P2-parkkialueelle, joka on tarkoitettu pitkäaikaiseen pysäköintiin. Jos sinut saatetaan matkaan, P1-parkkialue on tarkoitettu lyhytaikaisempaan pysäköintiin.

Paikallisliikenteen linja-auto numero 40 kulkee Kuopion torilta lentokentän kautta Siilinjärvelle. Pääset siis samalla linjalla numero 40 lentokentälle niin Kuopiosta kuin Siilinjärveltä. Matkalippu Kuopiosta kentälle maksaa 6,80€. Voit maksaa matkalipun joko käteisellä tai ympäri Suomea käytössä olevalla Waltti-matkakortilla.

Kuopion lentokentän terminaalialueen 2-kerroksessa palvelee kahvila, joka on avoinna klo 7:30–14. Kahvilan pöydistä on näköala kiitoradalle. Porttialueella palvelee Cafe&Shop lähtevien lentojen aikataulujen mukaan. Lentokentällä on käytössä maksuton wifi, jonka käyttöön ei tarvita erillisiä tunnuksia tai salasanoja.

Lennolta saapuminen Berliiniin

Berliinin Tegelin lentokenttä on tällä hetkellä kaupungin ykköslentokenttä. Myös Finnairin lennot lennetään Tegeliin. Kenttä sijaitsee vain 8 km päässä kaupungin keskustasta. Kenttä on vanha ja pienehkö, mutta toimii edelleen kaupungin päälentoasemana. Ruuhka-aikoina kentällä voi joutua odottelemaan matkatavaroitaan hetken aikaa.

Kentältä pääsee keskustaan paikallisbusseilla. Bussien reitit kulkevat monien metroasemien kautta, joten voit hypätä pois vaikkapa Alexanderplatzilla ja Hauptbahnhofilla ja jatkaa matkaasi metrolla. Bussien pysäkit löytyvät kentältä A-terminaalin ja B-terminaalin edestä ja bussilipun voit ostaa kuljettajalta.

Berliinin uuden Brandenburgin lentokentän valmistuminen on viivästynyt jo vuosia eikä valmistumisaikataulusta ole vieläkään varmaa tietoa. Berliinin pienempi kenttä, Schönefeldin lentokenttä , sijaitsee noin 18 km päässä kaupungin keskustasta. Suomesta ei lennetä Schönefeldin kentälle.

Hyvä tietää: Berliini

Näe ja koe: Berliinistä löytyy paljon historiaa, kulttuuria, musiikkia ja kauniita puutarhoja. Kävele pitkin kauniita katuja ja maistele katuruokaa. Näe Berliinin muurin rippeet ja maistele paikallisia pienpanimo-oluita. Lue tästä vinkkimme Berliinin parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Berliinin talvet ovat leutoja ja kesät aurinkoisia. Paras aika matkustaa Berliiniin on huhti-kesäkuu, jolloin ilma on jo kesäinen eikä kaupungissa ole vielä loppukesän turistitungosta.

Hintataso: Berliinin hintataso on jonkin verran Suomea alhaisempi. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat voivat olla jopa 50% edullisempia kuin Suomessa. Kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle Berliinin keskustassa maksaa keskimäärin 40€ ja oluttuoppi 3€.

Tiedot on tarkistettu elokuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.