Kartta

Halvat lennot Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy - Tukholma

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Tukholma...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy kohteeseen Tukholma

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

172 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 575 kilometriä

2t 55min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås

4 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tukholma on neljä lentokenttää: Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy kohteeseen Tukholma on 172 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 55min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy kohteeseen Tukholma.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy kohteeseen Tukholma.

Tiedot on tarkistettu marraskuussa 2015

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suoria lentoja Kokkolasta Tukholmaan

NextJet on toistaiseksi ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suorat lentoyhteydet Kokkolasta Tukholmaan.

Tietoa lähtöterminaalista

Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta on noin 19 kilometriä Kokkolan keskustaan ja 30 kilometriä Pietarsaareen. Lentoasema toimii yhdessä tasossa, ja lentoja operoidaan yhdestä terminaalista.

Jos nälkä sattuu yllättämään ennen lennolle lähtöä, niin lentoasemalla matkustajia palvelee kahvila, josta saa pientä makeaa ja suolaista syötävää. Jotta perheen pienimmät pysyisivät rauhassa lennon ajan, voi ylimääräistä energiaa kuluttaa kahvilan viereisessä leikkipaikassa. Työmatkaajia ilahduttaa tieto siitä, että lentoasemalla on käytössä ilmainen wifi-yhteys ja tarvittaessa myös kokoustila.

Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalle pääsee Kokkolasta Matkahuollon linja-autoilla. Tarkempia aikatauluja vuoroista kannattaa tutkailla Matkahuollon sivustoilta. Kokkolan ja Pietarsaaren suunnasta kulkee takseja tilausten mukaan.

Tietoa saapumisterminaalista

Tukholman Arlandan lentoasema on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä kentistä. Tukholman Arlandan lentokenttä on Ruotsin suurin kenttä, ja se on erittäin vilkas kenttä: päivittäin Arlandasta lennetään jopa 172 eri kohteeseen ympäri maailman.  Arlandan lentokentällä toimii neljä terminaalia, joista terminaaleista 3 ja 4 lähtevät maan sisäiset lennot ja terminaaleista 2 ja 5 kansainväliset lennot.

Jokaisen terminaalin edestä löytää taksitolpan. Hyvä vaihtoehto ovat myös Arlandan kentältä keskustaan kulkevat bussit, joiden pysäkit sijaitsevat terminaalien 2, 4 ja 5 edessä. Bussit liikennöivät tavallisesti 20 minuutin välein, ja matka kentältä Tukholman keskustaan kestää noin 35 minuuttia.

Tukholma on ihanan merellinen saaristokaupunki, joka houkuttelee tien päälle. Kannattaakin miettiä vuokra-autoa yhtenä vaihtoehtona matkalle. Autonvuokrauksesta Tukholman Arlandan lentokentällä voit lukea lisää täältä.

Mitä voit odottaa Tukholmalta

Suomalaiset saapuvat Tukholmaan tavallisesti meriteitse, ja lyhyen risteilyn aikana jää kaupunkiin tutustuminen kovin lyhyeksi. Kannattaakin ehdottomasti varata Tukholmalle kokonainen viikonloppu. Tukholmassa yhdistyvät erinomaisesti onnistuneen kaupunkiloman eri puolet ja jokaiselle varmasti löytyy ihanteellista ajanvietettä. Voit käyttää aikaasi shoppailuun Tukholman pääostoskadulla Drottninggatanilla tai kierrellä ihastelemassa kaupungin historiallisia ja näyttäviä rakennuksia vanhassa kaupungissa. Tukholma on myös erittäin eläväinen kulttuurikaupunki, jossa on jokaiselle illalle menoja. Kuninkaallinen draamateatteri eli Dramaten on yksi suosituimmista illanviettopaikoista aikuiseen makuun, nuorison taas kannattaa suunnata Södermalmin ”hipsterikaupunginosaan”.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.