Kartta

Halvat lennot Kokkolasta Helsinkiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

94 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

14

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 389 kilometriä

1t 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki Vantaa on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy kohteeseen Helsinki Vantaa on 94 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1t 5min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy kohteeseen Helsinki Vantaa.
2 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 14 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Kokkola - Helsinki

Suoria lentoja Kokkolasta Helsinkiin tarjoaa Finnair. Lue lisää Finnairin käsimatkatavaraohjeista ja muista matkatavararajoituksista.

Muista, että sinulla tulee kotimaan lennoilla olla mukana virallinen henkilökortti.

Lähtö: Kokkola-Pietarsaaren lentokenttä

Kokkola-Pietarsaaren lentokenttä sijaitsee Kruunupyyssä. Matkaa Kokkolan keskustaan on hieman alle 20 km. Pietarsaaresta on matkaa lentokentälle noin 30 kilometriä ja Kaustiselta reilut 40 kilometriä.

Dahl Citybuss -bussit ajavat suoraan Kokkolan keskustasta lentokentälle. Kuljetukset kentälle lähtevät aina 70 minuuttia ennen lentojen lähtöaikaa. Bussi lähtee Mannerheimin aukiolta ja ajaa Hotelli Kokkolan ja Sokos Hotel Kaarlen kautta kentälle. Matka maksaa 20 euroa.

Pietarsaaresta lentokentälle pääsee helposti Citytaxi Jeppis -kyydeillä. Varaa matkasi etukäteen ja sinut haetaan kotioveltasi. Matka maksaa 20-25 euroa.

Voit tulla kentälle myös omalla autollasi. Pysköintialue on aivan terminaalirakennuksen edessä. Vuorokausihinta on 7 euroa, 2 vrk 14 euroa, 3 vrk 21 euroa, viikko 29 euroa.

Kentällä on käytössä maksuton wifiyhteys. Wood’s Cafe -kahvila on avoinna lähtevien lentojen aikataulujen mukaisesti. Kahvilassa voit nauttia kupin kuumaa sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kesäaikaan voit istahtaa myös terassille.

Saapuminen: Helsinki-Vantaan lentokenttä

Kentällä on käytössä ilmainen wifi. Tuloauloissa on myös kioskeja, kauppoja sekä kahviloita ja ravintoloita.

Lentokentältä pääsee Helsinkiin HSL:n busseilla. Bussilippu maksaa 5,50€ kuskilta ostettuna ja 5€, jos ostat sen etukäteen esim. kioskilta tai lippuautomaatista. Bussien laiturit ovat kätevästi aivan terminaalien edessä. Käteviä bussireittejä ovat mm. 415 lentokenttä-Ylästö-Elielinaukio, 615 lentokenttä-Kartanonkoski-Rautatientori, 617 lentokenttä-Käpylä-Hakaniemi (arkisin ruuhka-aikoina) sekä 561 lentokenttä-Malmi-Itäkeskus.

Kentältä on myös suora junayhteys Helsinkiin ja Vantaalle. Lentokentän juna-asemalle pääsee kätevästi molemmista terminaaleista kävellen yhdyskäytävää pitkin. Kehäradan I-junat ja P-junat pysähtyvät päärautatieaseman lisäksi mm. Pasilassa ja Tikkurilassa. Junamatka Helsinkiin maksaa 5€, Vantaalle 2,90€. Osta lippusi etukäteen lippuautomaatista tai lentokentän kioskilta. Voit ostaa lipun myös HSL:n mobiilisovelluksella.

Taksimatka kentältä Helsinkiin kestää noin 40 minuuttia ja matka maksaa keskimäärin 40-50€. Takseja löytyy molempien terminaalirakennusten edestä. Jos sinua tullaan vastaan kentälle autolla, muista että kenttäalueella on paljon sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja. Lue lisää Helsinki-Vantaan ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Lentokentällä on myös useiden autovuokraamoiden palvelupisteitä. Etsi ja löydä vuokra-auto Skyscannerin avulla.

Hyvä tietää: Helsinki

Näe ja koe: Koe kesällä vauhdikas Linnanmäki ja talviaikaan valokarnevaalit. Tee lauttamatka Suomenlinnaan tai Korkeasaareen. Kaupungin kauneimpia nähtävyyksiä ovat mm. Sibelius-monumentti ja Temppeliaukion kirkko. Käy saunomassa keskellä kaupunkia Alla Sea Poolissa tai Hernesaaressa Löylyssä. Lue lisää Helsingin parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Helsingissä keskikesät ovat mukavan lämpimiä ja talvet nykyisin melko leutoja. Perinteisesti lämpimintä on heinä-elokuussa, jolloin merivesikin on jo uimalämmintä. Talvisin päästään kyllä pakkasen puolelle, mutta lunta saadaan harvoin pysyvästi ennen vuodenvaihdetta.

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.