Kartta

Halvat lennot Kemi / Tornio - Helsinki Vantaa

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Kemi / Tornio kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

105 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

19

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 607 kilometriä

1t 10min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki Vantaa on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Kemi / Tornio kohteeseen Helsinki Vantaa on 105 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1t 10min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Kemi / Tornio kohteeseen Helsinki Vantaa.
2 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Kemi / Tornio kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Kemi / Tornio kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 19 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Tiedot on tarkistettu joulukuussa 2015

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suoria lentoja Kemistä Helsinkiin

Finnair on tällä hetkellä ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja Kemistä Helsinkiin.

Tietoa lähtöterminaalista

Kemi-Tornion lentoasema palvelee sekä Kemin että Tornion alueen asukkaita. Lentoasema sijaitsee Paattion kaupunginosassa noin kuuden kilometrin päässä Kemistä ja 18 kilometrin päässä Torniosta.

Kemi-Tornion lentoasema toimii yhdessä kerroksessa ja siellä on vaivatonta kulkea. Lentoasemalla toimii Ravintola Nimbus, jossa voi nauttia vaikkapa kahvin ja pullan ennen matkalle lähtöä. Ravintola sijaitsee odotusalueella ennen turvatarkastusta.  Samalla voi tehdä vaikkapa töitä – kiitos lentoaseman tarjaman ilmaisen wifi-yhteyden. Myös tuliaisostosten tekoon on tarjolla mahdollisuus, koska asemalla toimii pieni matkamuistomyymälä. On hyvä huomioida ennen matkaa, että lentoasemalle ei ole bussiyhteyksiä, joten matka sinne tulee taittaa joko autolla tai taksilla.

Tietoa saapumisterminaalista

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen päälentoasema. Vantaan puolella oleva Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Helsingin kaupunkialueesta. Helsinki-Vantaan lentoasema on suhteeellisen suuri lentoasema, ja siellä vierailee vuosittain arviolta 15 miljoonaa matkustajaa. Saapuvat matkaajat löytävät matkatavaransa joko auloista 1, 2A tai 2B.

Lentoasemalla on kaksi terminaalia, joiden edestä saapuvat matkaajat löytävät takseja lähes ympäri vuorokauden tai saapuvien lentojen yhteydessä. Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalien edestä kulkevat bussit Helsingin keskustaan 20 minuutin välein. Vuonna 2015 lentoasemalle aukaistiin myös junayhteys. Junia kulkee lentoasemalta Helsingin keskustaan viiden minuutin välein klo 06-23 välisenä aikana.

Jos haluat tutustua Helsinkiin ja sen ympäristöön autolla, on Helsinki-Vantaan lentokentällä tarjolla mahdollisuus myös autonvuokraukseen. Autonvuokrauksesta Helsinki-Vantaan lentokentällä voit lukea lisää täältä.

Mitä voit odottaa Helsingiltä

Jos olet nuori matkaaja ja haluat tutustua todelliseen hipsterielämään, on Helsinki oikea paikka siihen. Helsinki kasvattaakin koko ajan suosiotaan nuorten kansainvälisten matkaajien keskuudessa, ja suurin vaikuttaja tähän on ollut vuosittain elokuussa järjestettävä Flow-festivaali, joka on tämän hetken kuumimpia vaihtoehtoisen musiikin tapahtumia. Myös Helsingin Kallio on monen hipsterimatkaajan suosiossa, ja sieltä löytyvät kaikki kiinnostavimmat ravintolat, kahvilat ja baarit. Kallion kuudennen linjan alue on yksi suosituimpia bilealueita. Kalliosta löytyy myös paljon kirpputoreja ja kierrätykseen erikoistuneita vaatekauppoja. 

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.