Kartta

Halvat lennot Jyväskylästä Turkuun

Lennon tiedot kohteesta Jyväskylä kohteeseen Turku

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 277 kilometriä

1t 45min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Turku

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Turku on yksi lentokenttä: Turku.
1t 45min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Jyväskylä kohteeseen Turku.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Jyväskylä kohteeseen Turku.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Jyväskylä-Turku

Jyväskylästä ei löydy suoria lentoja Turkuun, mutta vaihdollisia lentoja tarjoaa Finnair. Lennon vaihto tapahtuu Helsinki-Vantaan lentokentällä. Lue lisää Finnairin käsimatkatavararajoituksista. Lennolle lähtöön ja saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti hiihtolomien aikaan ja kesäisin lähtöselvitys, matkatavaratiskit ja turvatarkastus saattavat ruuhkautua.

Helsinki-Vantaan palvelut ovat käytettävissä jatkolentoa odotellessa. Shoppaile myymälöissä tai nauti virvokkeita jossakin kymmenistä ravintoloista ja kahviloista. Kentällä on paljon mukavia istumapaikkoja ja niiden vieressä pistokkeita, joissa voit ladata esim. puhelinta. Kentällä on käytössä ilmainen wifi-yhteys. Muista, että kotimaassa matkustaessa sinulla tulee olla lennolla mukanasi virallinen henkilötodistus.

Lennolle lähtö Jyväskylän lentokentältä

Jyväskylän lentokenttä tunnetaan myös nimellä Tikkakosken lentokenttä. Se sijaitsee reilun 20 km päässä kaupungin keskustasta.

Jyväskylän lentokentälle ei ole suoraa paikallisliikenteen linja-autoyhteyttä kaupungin keskustasta, mutta esim. Karstulan Liikenteen kaukoliikenteen linja-autot ajavat lentoaseman kautta. Bussit kulkevat neljä kertaa päivittäin aamusta alkuiltaan. Bussimatka kestää 20 minuuttia ja lippu maksaa netistä ostettuna 6 euroa. Tarkat aikataulut sekä matkaliput löytyvät mm. Matkahuollon nettisivuilta.

Lentokentällä palvelee ravintola Sky Cafe&Food, joka on avoinna ma-pe klo 10-17 sekä muina aikoina lomalentojen lähtöjen mukaan. Kentän alueella on wifi-verkko, jonka käyttöön ei tarvita tunnuksia tai salasanoja. Kentältä löytyy myös kokoushuone Ralli.

Lennolta saapuminen Turkuun

Turun lentokenttä on pieni ja kätevä. Kentällä palvelee Turku Cafe -kahvila, jossa tarjoillaan niin kahvilatuotteita kuin lounasta. Turun lentokentällä on käytössä ilmainen wifi. Huomioi, että kentällä ei ole pankkiautomaattia.

Turun lentokenttä sijaitsee noin 8 km päässä kaupungin keskustasta ja liikenneyhteydet ovat hyvät. Turun keskustaan pääsee kätevästi paikallisliikenteen bussilla nro 1, jonka pysäkki on aivan lentokentän terminaalin edessä. Turun lentokentältä pääsee helposti myös naapurikaupunkeihin, sillä Raisioon on matkaa 7 km ja Naantaliin 20 km.

Takseja löytyy terminaalin edustan taksitolpalta aina kun lentoja saapuu kentälle. Taksin voi varata myös ennakkoon. Taksimatka Turun keskustaan maksaa noin 20€. Lentokentällä on myös autovuokraamojen palvelupisteitä. Etsi ja löydä vuokra-auto Skyscannerin avulla.

Hyvä tietää: Turku

Näe ja koe: Turku on Suomen vanhin kaupunki. Turun linna ja Turun tuomiokirkko ovat tärkeimmät nähtävyydet, ja museoita löytyy joka lähtöön. Aurajoen rannalla voit istahtaa nauttimaan kahvikupillisen. Turku on vilkas kulttuuri- ja urheilukaupunki, kesäisin suurin vetonaula on tietysti vuosittainen Ruisrock. Muista, että paikallisliikenteen bussilla pääset Turun keskustan lisäksi myös suoraan Turun satamaan.

Hintataso: Kaupunkien hintataso on käytännössä sama. Esimerkiksi peruslounas maksaa noin 10 euroa ja oluttuoppi pubeissa noin 5 euroa.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.