Kartta

Halvat lennot Jyväskylästä Ouluun

Lennon tiedot kohteesta Jyväskylä kohteeseen Oulu

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 282 kilometriä

2t 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Oulu

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Oulu on yksi lentokenttä: Oulu.
2t 5min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Jyväskylä kohteeseen Oulu.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Jyväskylä kohteeseen Oulu.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Jyväskylä-Oulu

Jyväskylästä ei löydy suoria lentoja Ouluun, mutta vaihdollisia lentoja tarjoaa Finnair. Lennon vaihto tapahtuu Helsinki-Vantaan lentokentällä. Helsinki-Vantaalla on kaksi terminaalia, T1 ja T2 ja Finnairin lennot lähtevät terminaalista T2. Lue lisää Finnairin käsimatkatavararajoituksista. Lennolle lähtöön ja saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti hiihtolomien aikaan ja kesäisin lähtöselvitys, matkatavaratiskit ja turvatarkastus saattavat ruuhkautua.

Helsinki-Vantaan palvelut ovat käytettävissä jatkolentoa odotellessa. Shoppaile tai nauti virvokkeita jossakin kymmenistä ravintoloista ja kahviloista. Kentällä on paljon mukavia istumapaikkoja ja niiden vieressä pistokkeita, joissa voit ladata esim. puhelinta. Kentällä on käytössä ilmainen wifi-yhteys. Muista, että kotimaassa matkustaessa sinulla tulee olla lennolla mukanasi virallinen henkilötodistus.

Lennolle lähtö Jyväskylän lentokentältä

Jyväskylän lentokenttä eli Tikkakosken lentoasema sijaitsee reilun 20 km päässä kaupungin keskustasta.

Jyväskylän lentokentälle ei ole suoraa paikallisliikenteen linja-autoyhteyttä kaupungin keskustasta, mutta esim. Karstulan Liikenteen kaukoliikenteen linja-autot ajavat lentoaseman kautta. Bussit kulkevat neljä kertaa päivittäin aamusta alkuiltaan. Bussimatka kestää 20 minuuttia ja tarkat aikataulut sekä liput löytyvät mm. Matkahuollon nettisivuilta. Lipun hinta netistä ostettuna on 6€.

Lentoasemalla palvelee ravintola Sky Cafe&Food, joka on avoinna ma-pe klo 10-17 sekä muina aikoina lomalentojen lähtöjen mukaan. Kentän alueella on wifi-verkko, jonka käyttöön ei tarvita tunnuksia tai salasanoja. Kentältä löytyy myös kokoushuone Ralli.

Lennolta saapuminen Oulun lentokentälle

Oulun lentokenttä sijaitsee vajaan 20 km päässä kaupungin keskustasta. Lentokentällä on yksi terminaali, kahvila- ja myymäläpalveluita ja hyvät liikenneyhteydet kaupunkiin.

Jos sinua tullaan hakemaan autolla, muista että P2-parkkialueelle voi pysäköidä ilmaiseksi max. 20 minuutin ajan. Lue lisää Oulun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Taksimatka lentokentältä Oulun keskustaan maksaa arviolta 25–30€. Taksit odottavat matkustajia kentän edustalla aina saapuvien lentojen aikataulujen mukaan.

Linja-autot nro 8 ja 9 ajavat lentokentältä Oulun keskustaan ja reitin varrella voit jäädä myös esimerkiksi Heikinharjuun, Teknologiakylään tai Linnanmaalle. Busseja kulkee aina aamuviidestä yli puoleen yöhön. Bussilipun hinta on aikuisilta 5,80€ ja lapsilta 2,90€.

Hyvä tietää: Oulu

Näe ja koe: Talvisin Ouluun matkustetaan yleensä nauttimaan puhtaista hangista ja hyvistä hiihtokeleistä. Kesäisin Oulussa on paljon aktiviteetteja: musiikkia, teatteria, luontoretkiä ja urheilutapahtumia. Kävele Torinrannassa eli Oulun kauppatorilla ja ota kuva Toripoliisi-patsaan luona. Näe kauniit Pikisaaren puutalot. Muista myös piipahtaa kahvilla Tähtitornin kahvilassa. Lue lisää Oulun top 10 nähtävyyksistä!

Sää ja ilmasto: Rannikolla keli on usein tuulinen, joten syksyt ja keväät tuntuvat yleensä viileiltä Oulussa. Oulun alueen talvisäät ovat kylmempiä kuin Keski-Suomessa, mutta leudompia kuin pohjoisemmassa Lapissa.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.