Kartta

Halvat lennot Imam Khomeini - Shanghai Hongqiao

Lennon tiedot kohteesta Imam Khomeini kohteeseen Shanghai Hongqiao

Edullisin paluuhinta viime kuussa

418 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 6406 kilometriä

11h 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

China Southern

Shanghai Hongqiao

1 lentokenttä

Löydä lennot Teheran Shanghai Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot Teheran Shanghai ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää Teheran Shanghai tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi Teheran Shanghai klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Shanghai? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Shanghai matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Shanghai. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi Teheran Shanghai, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.