Kartta

Halvat lennot Helsinki-Turku

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Turku...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Turku

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

96 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

27

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 149 kilometriä

0t 35min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Turku

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Turku on yksi lentokenttä: Turku.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Turku on 96 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
0t 35min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Turku.
2 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Turku.
Kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Turku lentää 27 lentoa viikossa lokakuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki-Turku

Lentäminen Helsingistä Turkuun on nopeaa. Suoria lentoja Helsingistä Turkuun voit lentää Finnairilla. Lentoja löytyy useita päivässä, niin aamupäivisin kuin iltapäivisin.

Näin löydät halvat lennot Helsinki Turku -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Helsinki Turku -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää: Näin löydät halvat matkat ja lentodiilit!

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Helsinki Turku -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Lennolle lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, Finnairin lennot Helsingistä Turkuun lähtevät terminaalista T2. Lentokentän palvelut ovat kattavat, kentältä löytyy runsaasti ravintoloita, kahviloita ja baareja. Myymälöistä ja kioskeista voit shoppailla design-tuotteita tai ostaa mukaan matkallesi pientä evästä ja matkalukemista. Kentällä on käytössä wifi, ja lähtöporttien läheisyydessä on runsaasti istumapaikkoja ja pistokkeita, joissa voit ladata vaikkapa puhelintasi.

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla, 5 km päässä Vantaan Tikkurilasta ja noin 20 km päässä Helsingin keskustasta. Lentokentälle pääsee kätevästi Helsingin keskustasta paikallisliikenteen busseilla (mm. linjat 615 ja 415) ja Hakaniemestä bussilla 617. Matka maksaa seutulipun verran (5,50€). Lentokentälle kulkee myös Finnairin oma City Bus, jonka lähtöpysäkki sijaitsee rautatieasemalla, Elielinaukiolla, ja joka kulkee Mannerheimintietä pitkin.

Helsingin keskustasta ja Vantaalta on suora junayhteys lentokentälle. Matka maksaa 5,50€ ja lippu pitää ostaa etukäteen automaatista, R-kioskilta tai HSL:n mobiilisovelluksella. Muista ostaa seutulippu. Juna-asemalta on helppoa kävellä lentokentälle, sillä asemalta pääsee kätevästi terminaalien T1:n ja T2:n väliselle käytävälle. Taksimatka Helsingin keskustasta lentokentälle kestää 30-40 minuuttia ja maksaa noin 45€. Jos saavut kentälle omalla autollasi, muista, että lentokentän pysäköintialueilta terminaaleihin on ilmainen kuljetus.

Lennolta saapuminen Turkuun

Turun lentokenttä on pieni ja kätevä. Lennot Helsingistä Turkuun saapuvat kentän ainoaan terminaaliin ja hihnalta voit noutaa matkatavarasi. Kentällä palvelee Turku Cafe -kahvila, jossa tarjoillaan niin kahvilatuotteita kuin lounasta. Turun lentokentällä on käytössä ilmainen wifi. Huomioithan, että kentällä ei ole pankkiautomaattia.

Turun lentokenttä sijaitsee noin 8 km päässä kaupungin keskustasta ja liikenneyhteydet ovat hyvät. Turun keskustaan pääsee kätevästi paikallisliikenteen bussilla nro 1, jonka pysäkki on aivan lentokentän terminaalin edessä. Turun lentokentältä pääsee helposti myös naapurikaupunkeihin, sillä Raisioon on matkaa 7 km ja Naantaliin 20 km.

Takseja löytyy terminaalin edustan taksitolpalta aina kun lentoja saapuu kentälle. Taksin voi varata myös ennakkoon. Taksimatka Turun keskustaan maksaa noin 20€. Lentokentällä on myös autovuokraamojen palvelupisteitä.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat kotimaassa

Muistathan, että kotimaan lennoilla et tarvitse passia, mutta sinulla tulee olla mukanasi virallinen henkilötodistus. Muista myös varata riittävästi aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaroiden jättöön ja turvatarkastukseen. Varsinkin lomakausina ja ruuhka-aikoina lentoasemalle kannattaa saapua ajoissa, jotta vältyt turhalta kiireeltä. Lentoasemilta ja lentoyhtiöiltä saat tietoja siitä, mitä voit kantaa mukanasi käsimatkatavaroissa ja mitkä matkatavarat ovat sellaisia, jotka tulisi laittaa kuljetettavaksi ruumaan.

Hyvä tietää: Turku

Sää ja ilmasto: Turussa sää on usein hyvin samanlainen kuin Helsingissä. Molemmat ovat rantakaupunkeja ja välimatkaa on vain 150 km.

Hintataso: Turun hintataso on hieman edullisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Ostoksilla käydessä hintaeroa ei juurikaan huomaa, mutta Turun ravintoloissa hinnat ovat hieman edullisemmat. Oluttuopin saa Turun keskustassa noin 6€, kun taas Helsingin keskustassa se maksaa keskimäärin 6,50€.

Muuta: Paikallisliikenteen bussilla pääset Turun keskustan lisäksi myös suoraan Turun satamaan.

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.