Kartta

Halvat lennot Helsinki - Los Angeles kansainvälinen lentokenttä

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Los Angeles...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Los Angeles kans.väl.

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

346 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 9022 kilometriä

13t 25min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Los Angeles kans.väl. ja Hawthorne

2 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Los Angeles kans.väl. on kaksi lentokenttää: Los Angeles kans.väl. ja Hawthorne.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Los Angeles kans.väl. on 346 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
13t 25min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Los Angeles kans.väl..
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Los Angeles kans.väl..

Näin löydät halvat lennot Helsinki Los Angeles -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Helsinki Los Angeles -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää vaikkapa siitä, mikä on paras aika varata lennot!

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Helsinki Los Angeles -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Tiedäthän, että löytääksesi halvat lennot Helsinki Los Angeles -reitille, sinun kannattaa etsiä lentoja useille eri lentokentille samassa kaupungissa tai lähialueilla. Skyscannerin matkahaun avulla löydät halpoja lentoja lähilentokentille helposti: klikkaat vain kohtaa "Lisää lähiseudun lentokentät". Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla. Näillä nikseillä ja muutamilla lisävinkeillä löydät varmasti edullisimmat lennot.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki - Los Angeles

Suoria lentoja ei Helsingistä Los Angelesiin löydy, mutta käteviä vaihdollisia lentoja tarjoavat mm. Finnair ja Norwegian. Finnairin ja Norwegianin lennot lähtevät Helsingissä terminaalista T2.

Lennolle lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen suurin ja vilkkain lentokenttä. Sen sijainti on keskeinen ja sinne on helppoa saapua mistäpäin Suomea tahansa.

Helsingistä on helppoa ajaa lentokentälle tai saapua autokyydillä, sillä kenttä sijaitsee vain 20 km päässä Helsingin keskustasta. Taksimatka Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle maksaa hieman alle 50€ ja ajomatka kestää 30-40 minuuttia. Lentokentälle on kätevää ajaa myös omalla autolla, sillä lentokentän pysäköintialueilta on ilmainen bussikuljetus terminaaleihin. Matkustajia saattavat autoilijat voivat ajaa terminaalien edustalle ja pysähtyä hetkeksi tai pysäköidä vaikkapa vihreällä merkittyyn pikaparkkiin. Lentokentälle kulkevat myös paikallisliikenteen bussit, esim. HSL:n bussilinjat 615 (Rautatientori), 415 (Elielinaukio) ja 617 (Hakaniemi). Bussilipun voi ostaa etukäteen automaatista tai suoraan kuljettajalta. Matka maksaa automaatista ostettuna 5€ ja kuskilta ostettuna 5,50€. Keskustasta suoraan lentokentälle liikennöi myös Finnairin oma City Bus, jonka lähtöpysäkki sijaitsee Elielinaukiolla. Lentokentälle saapuu linja-autoja myös muualta Suomesta, niiden pysäkit ja bussilaiturit ovat aivan terminaalien edessä. Helsingistä ja Vantaalta on myös suora junayhteys lentokentälle. I- ja P-junat pysähtyvät Helsingin päärautatieaseman lisäksi muun muassa Helsingin Pasilassa ja Vantaan Tikkurilassa. Junamatka maksaa 5,50€ Helsingistä ja 3,20€ Vantaalta. Osta junallippu etukäteen lippuautomaatista, kioskilta tai asemalta. Lentoaseman juna-asemalta pääsee kävellen lähtöterminaaleihin T1 ja T2.

Helsinki-Vantaan lentokentällä on kattavasti palveluita. Kentällä on runsaasti ravintoloita, kahviloita ja baareja. Myymälöistä ja kioskeista voit ostaa pientä evästä, matkalukemista, apteekkitavaraa ja merkkituotteita. Kentällä on myös Book Swap -kirjanvaihtopiste, johon matkustajat voivat jättää lukemiaan kirjoja tai ottaa mukaansa uutta matkalukemista. Kentällä on myös useita valuutanvaihtopisteitä. Matkustajien käytössä on ilmainen wifi-yhteys, ja lähtöporttien lähellä on paljon istumapaikkoja ja työskentelytiloja, joissa voi ladata mobiililaitteita tai tietokonetta. Monilla lentoyhtiöillä on kentällä myös omat loungetilat.

Lennolta saapuminen Los Angelesiin

Los Angelesin lentokenttä LAX on yksi maailman vilkkaimmista. Hulinaa siis riittää. LAX sijaitsee 25 km päässä Los Angelesin keskustasta ja kentältä pääsee keskustaan monin keinoin. Moni valitsee taksin, jonka kanssa kannattaa etukäteen keskustella siitä, mihin ollaan menossa ja kuinka paljon kyyti tulee maksamaan. Hyvä taksa on $45. Losissa on myös toimiva joukkoliikenne, ja lentokentän terminaaleilta kulkee ilmainen lentokenttäbussi Aviation-metroasemalle. Shuttle-bussit kulkevat myös suoraan keskustaan. Autonvuokraus on ihan käypä vaihtoehto, varsinkin jos olet suunnitellut road trippiä Los Angelesiin ja sen ympäristöön. Kentällä toimii useita autonvuokrausyrityksiä jokaisessa tuloaulassa.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat Los Angelesiin

Muista, että tarvitset passin matkustaessasi Yhdysvaltoihin. Jos vierailusi kestää alle 90 päivää, et tarvitse viisumia, mutta sinun täytyy täyttää ESTA-lomake eli sähköinen varmenne matkustusluvalle . Muista hakea matkustuslupaa viimeistään kolme vuorokautta ennen lähtöä. ESTA-matkustuslupa maksaa $14 (n. 13€) ja se kannattaa printata mukaan matkalle.

Ota etukäteen selvää, mitä tavaroita voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroihin ja mitä et saa viedä koneen matkustamoon. Matkatavaraohjeista selviää myös, mitkä matkatavarat sinun tulee laittaa kuljetettavaksi ruumaan meneviin matkalaukkuihin. Lue lisää eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksista.

Varaudu siihen, että Los Angelesin lentokentät ovat usein vilkkaita ja ruuhkaisia. Varaa runsaasti aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaroiden jättöön ja noutoon sekä turvatarkastuksiin: lomasesonkeina ja ruuhka-aikoina lentoasemalle kannattaa saapua ajoissa, jotta vältyt turhalta matkastressiltä.

Hyvä tietää: Los Angeles

Sää ja ilmasto: Los Angelesin kesät ovat kuumia ja talvet lämpimiä. Kevät ja syksy ovat loistavia aikoja matkustaa Enkelten kaupunkiin, sillä turisteja on huomattavasti kesää vähemmän ja ilma miellyttävä.

Hintataso: Los Angelesin hintataso on joissakin asioissa Helsinkiä korkeampi, jotkut hinnat taas ovat samaa tasoa kuin pääkaupungissamme. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat ovat hyvin lähellä toisiaan, riippuen siitä suuntaatko ostoksille designliikkeeseen vai tavalliseen ostoskeskukseen. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Los Angelesissa keskimäärin 55-75€ ja Helsingissä 70-80€. Kuppi cappuccinoa maksaa niin Los Angelesissa kuin Helsingissäkin keskimäärin 3,5€.

Muuta: Downtown, Hollywood, Baywatch… you name it! Upea Los Angeles on täynnä maailman ihmeitä. Lue lisää vinkkejä ikimuistoista matkaa varten!

Tiedot on tarkistettu huhtikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.