Kartta

Halvat lennot Helsingistä Balille

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Denpasar (Bali)

Edullisin paluuhinta viime kuussa

463 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 10874 kilometriä

16h 0min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Qatar Airways

Denpasar (Bali)

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Denpasar (Bali) on yksi lentokenttä: Denpasar (Bali).
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa to Denpasar (Bali) on 463 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
16h 0min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Denpasar (Bali).
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Denpasar (Bali).
Kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Denpasar (Bali) ei lennä yhtään lentoa heinäkuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki-Bali

Helsingistä Balille pääsee suoralla lennolla Finnairin ja Norwegianin siivin. Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, Finnairin ja Norwegianin lennot Helsingistä Balille lähtevät terminaalista T2.

Lennolle lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen suurin ja vilkkain lentokenttä. Sen sijainti on keskeinen ja sinne on helppoa saapua mistäpäin Suomea tahansa.

Helsingistä ja Vantaalta on suora junayhteys lentokentälle. I- ja P-junat pysähtyvät Helsingin päärautatieaseman lisäksi muun muassa Helsingin Pasilassa ja Vantaan Tikkurilassa. Junamatka maksaa 5,50€ Helsingistä ja 3,20€ Vantaalta. Junalippu tulee ostaa etukäteen lippuautomaatista, kioskilta tai asemalta. Lentoaseman juna-asemalta pääsee kävellen lähtöterminaaliin T2.

Helsingistä on helppoa myös ajaa tai tulla autokyydillä, sillä kenttä sijaitsee vain 20 km päässä Helsingin keskustasta. Hyppää paikallisliikenteen bussin kyytiin, lentokentälle kulkevat esim. HSL:n bussit 615 Rautatientorilta, 415 Elielinaukiolta ja 617 Hakaniemiestä. Bussilipun voi ostaa etukäteen automaatista tai suoraan kuljettajalta. Matka maksaa automaatista ostettuna 5€ ja kuskilta ostettuna 5,50€. Keskustasta suoraan lentokentälle ajaa myös Finnairin oma City Bus, jonka lähtöpysäkki sijaitsee rautatieasemalla, Elielinaukiolla. Lentokentälle saapuu linja-autoja myös muualta Suomesta, pysäkit ja bussilaiturit ovat aivan terminaalien edessä.

Taksimatka Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle maksaa hieman alle 50€ ja ajomatka kestää 30-40 minuuttia. Lentokentälle on kätevää ajaa myös omalla autolla, sillä lentokentän pysäköintialueilta on ilmainen bussikuljetus terminaaleihin. Matkustajia saattavat autoilijat voivat ajaa terminaalien edustalle ja pysähtyä hetkeksi tai pysäköidä vaikkapa vihreällä merkittyyn pikaparkkiin.

Helsinki-Vantaan lentokentällä on runsaasti ravintoloita, kahviloita ja baareja. Monista myymälöistä ja kioskeista voit ostaa pientä evästä, matkalukemista, apteekkitavaraa ja merkkituotteita. Kentällä on myös Book Swap -kirjanvaihtopiste, johon matkustajat voivat jättää lukemiaan kirjoja tai napata mukaansa luettavaa matkalle. Kentällä on myös useita valuutanvaihtopisteitä. Matkustajien käytössä on ilmainen wifi-yhteys, ja lähtöporttien lähellä on paljon istumapaikkoja ja työskentelytiloja, joissa voi ladata mobiililaitteita tai tietokonetta. Monilla lentoyhtiöillä on kentällä myös omat loungetilat.

Lennolta saapuminen Balille

Balin Denpasar Ngurah Rai lentokenttä sijaitsee 13 km päässä Denpasarin kaupungista ja 2,5 km päässä Kutan kaupungista. Lentokentältä pääsee kaupunkiin kätevimmin taksilla, taksimatka Denpasariin maksaa reilut 6€ ja muihin kohteisiin 3-15€. Balilla kannattaa liikkua taksilla tai turistibusseilla, jotka liikennöivät suosituimpien kohteiden välillä. Jos haluat liikkua itsenäisesti, voit vuokrata vaikka skootterin, mutta muista, että Balilla on vasemmanpuoleinen liikenne ja liikennesäännöt ovat melko joustavia.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat Baliin

Muista, että tarvitset passin matkustaessasi Indonesiaan. Viisumia et tarvitse alle 30 päivää kestävillä matkoilla. Matkaan lähtiessä kannattaa tehdä myös virallinen matkustusilmoitus netissä tai tekstiviestinä. Muista pakata oikein: Lentoyhtiöiltä ja lentokentiltä saat lisää tietoja siitä, mitä tavaroita voit pakata käsimatkatavaroihin ja mitä sinun tulee laittaa kuljetettavaksi ruumaan meneviin matkatavaroihin. Voit lukea lisää eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksista myös artikkelistamme. Varaa aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaroiden jättöön ja turvatarkastukseen, jotta vältyt turhalta kiireeltä ja matkastressiltä.

Hyvä tietää: Bali

Sää ja ilmasto: Balilla keli on kuin paratiisissa läpi vuoden. Kuukaudesta riippumatta keskilämpötilat ovat aina 25-35°c. Sateita tulee eniten marras-huhtikuussa ja kuivin kausi on toukokuun ja lokakuun välillä.

Hintataso: Balilla hintataso on huomattavasti Suomea alhaisempi. Varsinkin ravintolakäynnit ovat suomalaisille puoli-ilmaisia, sillä hinnat voivat olla jopa 70-80% Helsingin hintoja alhaisemmat. Esimerkiksi kolmen ruokalajin illallinen kahdelle maksaa Balin ravintoloissa keskimäärin 20€ ja Helsingissä 70-80€.

Muuta: Paratiisisaari Bali tarjoaa rikasta hindukulttuuria ja upeita surffaus- ja uintirantoja. Valkoiset rannat, huojuvat palmut ja upea meri takaavat todellisen huippuloman. Trooppisen Indonesian suosituin matkakohde Bali hurmaa kaikki matkailijat! Tutustu Balin upeimpiin kohteisiin.

Tiedot on tarkistettu huhtikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.