Kartta

Halvat lennot Helsingistä Bodrumiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Bodrum...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Bodrum

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

319 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Bodrum

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Bodrum on yksi lentokenttä: Bodrum.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Bodrum on 319 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Bodrum.

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Helsinki-Bodrum

Suoria lentoja Helsingistä Bodrumiin ei tällä hetkellä ole tarjolla. Vaihdollisia lentoja löytyy useita, esimerkiksi Istanbulin, Münchenin tai Frankfurtin kautta. Vaihdollisia lentoja tarjoavat muun muassa Finnair, Lufthansa ja Turkish Airlines.

Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2. Lufthansan lennot lähtevät terminaalista T1, Finnairin ja Turkish Airlinesin lennot lähtevät terminaalista T2. Tarkistat Helsinki-Vantaan saapuvien ja lähtevien lentojen tilanteen kätevästi täältä!

Matkaan lähtö: Helsinki-Vantaan lentokenttä

Saavu

Helsingistä lentokentälle matkustaa näppärästi Helsingin alueen busseilla. Bussit 615 Rautatientorilta, 415 Elielinaukiolta ja 617 Hakaniemestä kulkevat kentälle, matka kestää 30–45 minuuttia. Bussilippu (seutulippu) maksaa 5,50€. Monet kaukoliikenteen linja-autot liikennöivät myös lentokentälle, bussilaiturit ovat kätevästi terminaalien edessä.

Helsinki-Vantaan terminaaleihin on suora yhteys kentän omalta juna-asemalta. Kehäradan I- ja P-junat liikennöivät aikaisesta aamusta myöhään yöhön sekä Helsingistä että Vantaalta. Junaliput pitää ostaa etukäteen esimerkiksi lippuautomaatista tai kioskilta, liput maksavat 5,50€ (Helsinki-lentokenttä) ja 3,20€ (Vantaa-lentokenttä).

Matka taksilla Helsingin keskustasta lentokentälle kestää noin 40 minuuttia. Matkan taksa on noin 40-50€. Voit tulla kentälle myös omalla autollasi, kentältä löytyy paljon lyhytaikaisia ja pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja. Lue lisää Helsinki-Vantaan ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä. Lentokentän parkkialueilta on ilmainen kuljetus molempiin terminaaleihin. Jos sinut saatetaan lentokentälle, voi jäädä kyydistä aivan terminaalin edessä. Jos kuljettaja haluaa nousta autosta ja tullaa saattamaan sinua kentälle asti, auto täytyy viedä parkkiin esim. terminaalien lähellä sijaitseville pikaparkkialueille.

Palvelut

Katsele lentokentän laskeutuvia ja nousevia lentoja katseluterassilta. Bongaa Terminaali 1:stä Convair 340 -lentokoneen moottori ja terminaali 2:sta Junkers A 50 Junior -urheilulentokone. Kentällä on myös mm. Book Swap -kirjanvaihtopiste, johon matkailijat voivat jättää tai ottaa matkalukemisia.

Myymälöistä ja kioskeista voit ostaa vaikkapa erilaisia design-tuotteita, kosmetiikkaa, juomia, evästä ja matkalukemista. Hanki matkallesi mukaan esimerkiksi lehtiä, matkatarvikkeita ja tuliaisia. Monenlaiset ravintolat, kahvilat ja baarit tarjoavat mm. kahvia, olutta, lounasta ja muuta hyvää syötävää. Maista vaikkapa maukas hampurilainen ja nauti kupillinen luomu-kahvia.

Matkustajien käytössä on ilmainen wifi-yhteys, jonka käyttöön ei tarvita erillisiä tunnuksia tai salasanoja. Lähtöporttien lähellä on istumapaikkoja ja pistokkeita, erillisiä työtiloja ja rauhallisia lounge-tiloja.

Saapuminen: Bodrumin lentokenttä

Bodrumin lentokenttä eli virallisesti Milas–Bodrum -lentokenttä sijaitsee 35 kilometrin päässä Bodrumin kaupungista ja vajaan 20 kilometrin päässä Milasin pikkukaupungista. Lentokentältä voi matkustaa Bodrumiin lentokenttäbussilla tai taksilla. Bussimatka Havas-shuttlebussilla Bodrumiin maksaa reilut 2€. Bussit kulkevat terminaalin edestä kaupungin linja-autoasemalle aamutunneista aina lähellä puolta yötä, matka kestää noin 45 minuuttia. Myös takseja löytyy aivan tuloterminaalin edestä taksialueelta ympäri vuorokauden.

Muista nämä, kun matkustat Turkkiin

Tarvitset passin matkustaessasi Suomesta Turkkiin, passin pitää olla voimassa vähintään 6 kk siitä, kun saavut Turkkiin. Matkalle lähtiessä kannattaa myös tehdä virallinen matkustusilmoitus, kätevästi joko netissä tai tekstiviestillä.

Saavu lentokentälle hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä. Varsinkin kesäisin ja muina sesonkiaikoina lentokentillä voi olla ruuhkaa. Ole myös tarkkana siitä, millaisia matkatavaroita voit pakata käsimatkatavaroihin ja mitkä matkatavarat pitää pakata kuljetettavaksi ruumaan laitettaviin matkalaukkuihin. Tutustu tarkemmin eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksiin.

Lue tarkemmin myös Finnairin matkatavararajoituksista, Lufthansan matkatavararajoituksista ja Turkish Airlinesin matkatavararajoituksista.

Hyvä tietää: Bodrum

Näe ja koe: Bodrum, joka ennen tunnettiin nimellä Halikarnassos, on sekä rantalomakohde että kulttuurikohde. Valkoseinäiset talot, kirkas meri, eloisa tunnelma, vilkas satama ja veneretket ovat kaupungin vetonaula. Shoppaile edullisesti kaupungin markkinoilla ja tee laivamatka vaikkapa Kosin saarelle.

Sää ja ilmasto: Bodrumin sijainti Egeanmeren rannikolla takaa kuumat kesät, miellyttävän lämpimät keväät ja syksyt sekä lauhat talvet. Paras aika matkustaa Bodrumiin on maalis-toukokuussa sekä elo-lokakuussa. Keskikesällä Bodrumissa voi olla jopa liian helteistä monille.

Hintataso: Bodrumissa syöt, juot ja shoppailet paljon halvemmalla kuin Suomessa. Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle henkilölle maksaa Bodrumissa noin 15-20€, Helsingissä samantyyppisen ravintolaillan hinta on noin 70-80€. Tuoppi olutta maksaa Bodrumin ravintoloissa 2,50€ ja Helsingissä keskimäärin 6€. Lounaan saattaa saada Bodrumin ravintoloista jopa alle viidellä eurolla.

Tiedot on tarkistettu heinäkuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.