Kartta

Halvat lennot Helsinki-Berliini

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Berliini...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Berliini

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

58 €

Suoraa lentoyhtiötä

3

Lentoa viikossa

42

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1125 kilometriä

1t 55min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Berliini Tegel ja Berliini Schoenefeld

2 lentokenttää

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Berliini on kaksi lentokenttää: Berliini Tegel ja Berliini Schoenefeld.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Berliini on 58 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1t 55min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Berliini.
3 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Berliini.
Kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Berliini lentää 42 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki-Berliini

Suoria lentoja Helsingistä Berliiniin lentävät Finnair ja easyJet. Lentoja lennetään useita päivittäin.

Lue lisää Finnairin käsimatkatavaraohjeista ja muista matkatavararajoituksista.

Lennolle lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on vain noin 20 km matka Helsingin keskustasta ja 5 km Vantaan Tikkurilasta.

Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat hyvät, sillä kentältä löytyy myymälöitä ja kioskeja, joista voit ostaa mukaasi vaikkapa designia, apteekkitavaraa, pientä evästä, leluja ja matkalukemista. Kentällä on myös Book Swap -kirjanvaihtopiste, johon matkustajat voivat jättää lukemiaan kirjoja ja ottaa mukaansa uutta luettavaa matkalle. Voit odotella lentoasi rennosti, sillä kentältä löytyy useita ravintoloita, kahviloita ja baareja. Matkustajien käytössä on ilmainen wifi-yhteys. Lähtöporttien läheisyydessä on paljon istumapaikkoja, työskentelytiloja ja pistokkeita mobiililaitteiden lataamista varten.

Helsingistä pääsee lentokentälle helposti paikallisliikenteen busseilla, esim. linjat 615 ja 415 kulkevat keskustasta ja linja 617 Hakaniemiestä. Bussimatka maksaa seutulipun verran (5,50€). Keskustasta suoraan lentokentälle ajaa myös Finnairin oma City Bus, jonka lähtöpysäkki sijaitsee Elielinaukiolla.

Suora junayhteys on myös kätevä tapa kulkea lentokentälle niin Helsingin keskustasta kuin Vantaalta. Kehäradan junat pysähtyvät päärautatieaseman lisäksi muun muassa Pasilassa ja Tikkurilassa. Junamatka maksaa Helsingistä 5€ ja Vantaalta 2,90€. Muista: sinun täytyy ostaa junalippusi jo etukäteen! Osta lippu esimerkiksi automaatista tai R-kioskilta. Lentoaseman juna-asemalta pääsee kävellen lentokentälle, terminaalien T1:n ja T2:n väliselle käytävälle.

Taksimatka Helsingin keskustasta lentokentälle maksaa noin 45€ ja kestää 30-40 minuuttia, riippuen ruuhkasta. Lentokentälle on helppoa tulla myös omalla autolla, sillä lentokentän pysäköintialueilta on ilmainen bussikuljetus terminaaleihin. Jos sinut saatetaan kentälle, voi saattaja jättää sinut terminaalin eteen, mutta aivan terminaalien eteen ei voi parkkeerata. Saattaja voi pysäköidä autonsa vaikkapa ns. pikaparkkiin.

Lennolta saapuminen Berliiniin

Berliinin Tegelin lentokenttä on tällä hetkellä kaupungin ykköslentokenttä. Myös Finnairin lennot lennetään Tegeliin. Kenttä sijaitsee vain 8 km päässä kaupungin keskustasta. Kenttä on vanha ja pienehkö, mutta toimii edelleen kaupungin päälentoasemana. Ruuhka-aikoina kentällä voi joutua odottelemaan matkatavaroitaan hetken aikaa.

Kentältä pääsee keskustaan paikallisbusseilla. Bussien reitit kulkevat monien metroasemien kautta, joten voit hypätä pois vaikkapa Alexanderplatzilla ja Hauptbahnhofilla ja jatkaa matkaasi metrolla. Bussien pysäkit löytyvät kentältä A-terminaalin ja B-terminaalin edestä ja bussilipun voit ostaa kuljettajalta.

Berliinin uuden Brandenburgin lentokentän valmistuminen on viivästynyt jo vuosia eikä valmistumisaikataulusta ole vieläkään varmaa tietoa. Berliinin pienempi kenttä, Schönefeldin lentokenttä , sijaitsee noin 18 km päässä kaupungin keskustasta. Helsingistä Schönefeldiin ei ole suoria lentoja.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat Berliiniin

Muista, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Saksaan. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilötodistus. On myös hyvä tehdä matkustusilmoitus, se onnistuu kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Muista varata riittävästi aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaroiden jättöön ja turvatarkastukseen. Lentoasemilta ja lentoyhtiöiltä saat tietoja siitä, mitä tavaroita voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroihin ja mitkä matkatavarat tulisi laittaa kuljetettavaksi ruumaan meneviin matkalaukkuihin.

Hyvä tietää: Berliini

Näe ja koe: Berliinistä löytyy paljon historiallisia maamerkkejä, musiikkitapahtumia ja upeita puutarhoja. Kävele pitkin kauniita katuja ja maistele katuruokaa. Lue tästä vinkkimme Berliinin parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Berliinin talvet ovat leutoja ja kesät aurinkoisia. Paras aika matkustaa Berliiniin on huhti-kesäkuu, jolloin ilma on jo kesäinen eikä kaupungissa ole vielä loppukesän turistitungosta.

Hintataso: Berliinin hintataso on jonkin verran Helsinkiä alhaisempi. Kaupoissa ja ravintoloissa hinnat voivat olla jopa 50% edullisempia kuin Suomessa. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle Berliinin keskustassa maksaa keskimäärin 40€, Helsingissä noin 75-80€. Oluttuopin saa Berliinissä 3€, kun taas Helsingin keskustassa se maksaa noin 6,50€.

Näin etsit halvat lennot Helsinki Berliini -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Helsinki Berliini -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Voit löytää halvat lennot Helsinki Berliini -reitille myös etsimällä lentoja useille eri lentokentille, samassa kaupungissa tai lähialueilla. Etsi lentoja Skyscannerin matkahaun avulla ja valitse kohta "Lisää lähiseudun lentokentät". Helppoa! Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Helsinki Berliini -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Skyscanner kertoo myös, mikä on paras aika varata lennot!

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.