Kartta

Halvat lennot Helsinki-Barcelona

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Barcelona...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Barcelona

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

103 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

15

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 2630 kilometriä

3t 55min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Barcelona

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Barcelona on yksi lentokenttä: Barcelona.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Barcelona on 103 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 55min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Barcelona.
4 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Barcelona.
Kohteesta Helsinki Vantaa kohteeseen Barcelona lentää 15 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki-Barcelona

Suoria lentoja Helsingistä Barcelonaan tarjoavat Finnair, Norwegian ja Vueling Airlines . Lentoja lennetään runsaasti päivittäin, aamusta iltamyöhään. Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2. Finnairin ja Norwegianin lennot Helsingistä Barcelonaan lähtevät terminaalista T2. Vueling Airlinesin lennot Helsingistä Barcelonaan lähtevät terminaalista T1.

Lennolle lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee pääkaupunkiseudulla, vajaan 20 km päässä Helsingin keskustasta ja 5 km päässä Vantaan Tikkurilasta. Suora junayhteys on kätevä tapa kulkea lentokentälle niin Helsingin keskustasta kuin Vantaalta. Kehäradan junat pysähtyvät muun muassa Pasilassa, Tikkurilassa ja Martinlaaksossa. Osta junalippusi etukäteen vaikkapa automaatista tai R-kioskilta. Matkustaminen junissa maksaa Helsingistä 5€ ja Vantaalta 2,90€. Lentoaseman juna-asemalta on pääsee kävellen suoraan terminaalien väliselle käytävälle.

Helsingistä kulkee lentokentälle myös paikallisliikenteen busseja (mm. linjat 615 ja 415 keskustasta ja 617 Hakaniemiestä). Matka maksaa seutulipun verran (5,50€). Keskustasta suoraan lentokentälle ajaa myös Finnairin oma City Bus, jonka lähtöpysäkki sijaitsee rautatieasemalla, Elielinaukiolla.

Jos sinulla on paljon matkatavaraa ja haluat matkata kentälle kyydillä, voit hypätä taksiin. Taksimatka Helsingin keskustasta lentokentälle kestää 30-40 minuuttia ja se maksaa noin 45€. Jos sinut saatetaan kentälle, voi saattaja jättää sinut lähtöterminaalin eteen tai pysäköidä autonsa ns. pikaparkkiin. Voit tulla kentälle myös omalla autollasi; lentokentän pysäköintialueilta on maksuton bussikuljetus molempiin terminaaleihin. Katso lisätietoja Helsinki-Vantaan ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat kattavat: Nauti kuppi kuumaa tai lasi kylmää ennen lentoasi, sillä kentältä löytyy runsaasti ravintoloita, baareja ja kahviloita. Myymälöistä ja kioskeista voit ostaa mukaasi muun muassa merkkituotteita, apteekkitavaraa, pientä evästä, leluja ja matkalukemista. Kentällä on ilmainen wifi-yhteys, ja lähtöporttien edessä on istumapaikkoja ja työskentelytiloja sekä pistokkeita mobiililaitteiden lataamista varten. Voit tarkistaa Helsinki-Vantaan saapuvien ja lähtevien lentojen tilanteen kätevästi täältä!

Lennolta saapuminen Barcelonaan

Barcelonan El Prat -lentokenttä sijaitsee noin 12 km päässä kaupungin keskustasta. Lentokentällä on kaksi terminaalia ja niiden välillä on minibussiyhteys. Kentällä palvelee useita kahviloita ja siellä on myös käytettävissä wifi-yhteys, joka löytyy nimellä Airport_Free_Wifi_AENA.

Liikenneyhteydet lentokentältä kaupunkiin ovat hyvät. Kätevimmin lentokentältä keskustaan pääsee junalla. Junamatka kestää vain 18-24 minuuttia, riippuen siitä, mille asemalle jäät. Matka maksaa viitisen euroa. Myös lentokenttäbussit palvelevat matkustajia, Aerobus A1 ja A2 kulkevat keskustaan 10 minuutin välein, mutta matka saattaa kestää pitkäänkin ruuhka-aikoina. Takseja on saatavilla heti terminaalien edestä. Taksimatka Barcelonan keskustaan maksaa yleensä noin 30-40€. Kannattaa neuvotella hinnasta jo etukäteen; yli 40€ hintainen matka on yleensä ylihinnoiteltu. Kaiken kaikkiaan Barcelonassa kannattaa käyttää julkista liikennettä, sillä kaupungissa on hyvin toimiva metroreitistö.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat Barcelonaan

Tiedäthän, että et tarvitse välttämättä passia matkustaessasi Espanjaan eli EU:n sisällä Schengen-alueella, mutta sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilötodistus. Muista varata riittävästi aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaroiden jättöön ja turvatarkastukseen. Erityisesti lomakausina ja ruuhka-aikoina, kuten kesäisin ja koulujen loma-aikoina, lentokentälle kannattaa saapua ajoissa, jotta vältyt turhalta kiireeltä. Lentoasemilta ja lentoyhtiöiltä saat tietoja siitä, mitä tavaroita voit ottaa mukaasi käsimatkatavaroihin ja mitkä matkatavarat tulisi laittaa kuljetettavaksi ruumaan meneviin matkalaukkuihin.

Hyvä tietää: Barcelona

Sää ja ilmasto: Barcelona sijaitsee Välimeren subtrooppisella alueella. Ilma on siis lämmin läpi vuoden, kevät alkaa aikaisin maaliskuun alussa ja kesät ovat usein todella helteisiä.

Hintataso: Barcelonan hintataso on aika paljon Helsinkiä alhaisempi, kaupoissa ja ravintoloissa hinnat voivat olla jopa puolet edullisempia kuin Suomessa. Esimerkiksi kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Barcelonan keskustassa keskimäärin 40€ ja Helsingissä 75-80€. Oluttuopin saa Barcelonan keskustan ravintoloista ja baareista 2,5€, kun taas Helsingin keskustassa se maksaa noin 6,50€.

Muuta: Barcelona on yksi mielenkiintoisimmista matkakohteista. Barcelonassa riittää paljon nähtävää ja koettavaa. Lue top 10 parhaat vinkit Barcelonan matkaasi varten.

Näin löydät halvat lennot Helsinki Barcelona -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Helsinki Barcelona -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää vaikkapa siitä, mikä on paras aika varata lennot!

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Helsinki Barcelona -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Tiedäthän, että löytääksesi halvat lennot Helsinki Barcelona -reitille, sinun kannattaa etsiä lentoja useille eri lentokentille samassa kaupungissa tai lähialueilla. Skyscannerin matkahaun avulla löydät halpoja lentoja lähilentokentille helposti: klikkaat vain kohtaa "Lisää lähiseudun lentokentät". Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla. Näillä nikseillä ja muutamilla lisävinkeillä löydät varmasti edullisimmat lennot!

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.