Kartta

Halvat lennot Frankfurt am Main - Sofia

Lennon tiedot kohteesta Frankfurt am Main kohteeseen Sofia

Edullisin paluuhinta viime kuussa

50 €

Suoraa lentoyhtiötä

3

Lentoa viikossa

29

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1397 kilometriä

2h 10min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Lufthansa

Sofia

1 lentokenttä

Löydä lennot Frankfurt am Main Sofia Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot Frankfurt am Main Sofia ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää Frankfurt am Main Sofia tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi Frankfurt am Main Sofia klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Sofia? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Sofia matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Sofia. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi Frankfurt am Main Sofia, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.