Kartta

Halvat lennot Frankfurt am Main - Thessaloniki

Lennon tiedot kohteesta Frankfurt am Main kohteeseen Thessaloniki

Edullisin paluuhinta viime kuussa

102 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

9

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1542 kilometriä

2h 25min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Aegean Airlines

Thessaloniki

1 lentokenttä

Löydä lennot Frankfurt am Main Thessaloniki Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot Frankfurt am Main Thessaloniki ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää Frankfurt am Main Thessaloniki tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi Frankfurt am Main Thessaloniki klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Thessaloniki? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Thessaloniki matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Thessaloniki. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi Frankfurt am Main Thessaloniki, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.