Kartta

Halvat lennot Rooma Fiumicino - Tokio

Lennon tiedot kohteesta Rooma Fiumicino kohteeseen Tokio

Edullisin paluuhinta viime kuussa

474 €

Suora lentoyhtiö

1

Lentoa viikossa

7

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 9909 kilometriä

12h 15min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Alitalia

Tokio Narita ja Tokio Haneda

2 lentokenttää

Löydä lennot Rooma Tokio Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot Rooma Tokio ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää Rooma Tokio tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi Rooma Tokio klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Tokio? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Tokio matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Tokio. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi Rooma Tokio, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.