Kartta

Halvat lennot New York Newark - Leipzig

Lennon tiedot kohteesta New York Newark kohteeseen Leipzig

Edullisin paluuhinta viime kuussa

360 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 6385 kilometriä

9h 30min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Lufthansa

Leipzig

1 lentokenttä

Löydä lennot New York Leipzig Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot New York Leipzig ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää New York Leipzig tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi New York Leipzig klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Leipzig? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Leipzig matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Leipzig. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi New York Leipzig, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.