Kartta

Halvat lennot Edinburgh - Belfast

Lennon tiedot kohteesta Edinburgh kohteeseen Belfast

Edullisin paluuhinta viime kuussa

57 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

52

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 224 kilometriä

0h 50min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Sun-Air

Belfast kans.väl. ja Belfast City

2 lentokenttää

Löydä lennot Edinburgh Belfast Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot Edinburgh Belfast ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää Edinburgh Belfast tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi Edinburgh Belfast klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Belfast? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Belfast matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Belfast. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi Edinburgh Belfast, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.