Kartta

Halvat lennot Durban, King Shakan kansainvälinen lentokenttä - Johannesburg

Lennon tiedot kohteesta Durban, King Shakan kansainvälinen lentokenttä kohteeseen Johannesburg

Edullisin paluuhinta viime kuussa

46 €

Suoraa lentoyhtiötä

6

Lentoa viikossa

294

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 520 kilometriä

1h 5min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Mango

Johannesburg OR Tambo ja Lanseria

2 lentokenttää

Löydä lennot Durban Johannesburg Skyscannerilla. Skyscanner on nopea ja yksinkertainen hakukonepalvelin, joka vertaa satoja lentoja kaikilta suurimmilta lentoyhtiöiltä ja matkanjärjestäjiltä. Haemme sinulle kaikkein parhaimmat diilit ja halvimmat lennot Durban Johannesburg ja mikä parasta - tämä kaikki on täysin ilmaista!

Käytä yllä olevaa taulukkoa vertaillaksesi, mikä on parhain kuukausi lentää Durban Johannesburg tai vaihtoehtoisesti käytä yllä olevaa hakukonetta ja syötät vain matkustuspäiväsi. Hakutulokset näyttävät sinulle laajan valikoiman lentoyhtiöitä sekä matkanjärjestäjiä kaikkialta verkosta. Tämän jälkeen voit suoraan buukata lentosi Durban Johannesburg klikkaamalla matkanjärjestäjän tai lentoyhtiön sivustoa.

Tarvitsetko hotellin tai vuokra-auton käyttöösi Johannesburg? Miksi et käyttäisi Skyscanneria saadaksesi parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit Johannesburg matkallesi? Käytä sivuston yläosassa olevaa navigointia valitaksesi joko “Hotellit” tai “Autonvuokraus” matkallesi Johannesburg. Kun olet löytänyt hyvän hinnan lennoillesi Durban Johannesburg, tallenna Skyscanner selaimeesi myös seuraavalle matkallesi, niin pääset etsimään ja varaamaan ilmaiseksi sadoista lentoyhtiöistä sekä tuhansista matkakohteista ympäri maailman.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.