Kartta

Halvat lennot Bangkok Don Meung - Chiang Mai

Lennon tiedot kohteesta Bangkok Don Meung kohteeseen Chiang Mai

Edullisin paluuhinta viime kuussa

36 €

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

254

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 568 kilometriä

1h 0min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Thai AirAsia

Chiang Mai

1 lentokenttä

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Bangkok Don Meung - Chiang Mai

 Suoria ja edullisia lentoja Bangkok Don Meungin lentokentältä Chiang Maihin lentävät mm. Thai AirAsia , Bangkok Airways ja Thai Airways.

Näin etsit halvat lennot Bangkok Don Meung Chiang Mai -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Bangkok Don Meung Chiang Mai -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Bangkok Don Meung Chiang Mai -reitille kätevästi. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Skyscanner kertoo myös, miten löydät ja varaat halvimmat lentotarjoukset.

 Lähtö: Bangkok Don Muang / Don Meung

Bangkok Don Muang -lentokenttä eli Don Mueang tai Don Meung -lentokenttä sijaitsee 24 km päässä kaupungista. Löydät kentältä mm. muutamia kauppoja, pankkipisteen sekä internet-kahvilan.

Taksimatka keskustasta lentokentälle kestää 30-60 minuuttia, ruuhkista riippuen. Normaalitaksa keskustasta kentälle on arviolta 350 bahtia. Voit saapua lentokentälle myös junalla. Junat lähtevät rautatieasemalta eli Hua Lamphongista, Bangkokin Chinatownin kupeesta. Junia kulkee noin kerran tunnissa klo 6-22 välillä ja matka kestää noin tunnin, mutta kyytikin on edullisempi.

Saapuminen: Chiang Mai

Chiang Main lentokenttä on Pohjois-Thaimaan suurin lentokenttä.

Paras tapa matkustaa lentokentältä hotellille ottaa kyyti taksilla, tuk-tukilla tai songthaewilla. Taksit odottavat matkustajia terminaalien edessä. Varaa taksisi tuloaulan taksipalvelupisteestä. Kentältä kaupunkiin liikkuu myös tuk-tukeja eli kolmipyöräisiä autoriksoja ja songthaew-autoja. Songthaew on tuttu näky Thaimaan kaduilla. Se on katettu lava-auto, jonka lavalla on kaksi penkkiriviä. Jos siis mukanasi on paljon matkatavaroita, taksi on paras vaihtoehto. Jos taas olet reissussa kevyemmin varustein, matka tuk-tukilla tai songthaewilla on kätevä. Matkan hinta kaupunkiin on noin 160 bahtia.

Lentokentältä voi myös vuokrata auton. Etsi ja löydä vuokra-auto Skyscannerin avulla.

Näe ja koe: Chiang Mai

Näe ja koe: Chiang Main vetonaulat ovat upeat maisemat ja maastot, aktiviteettimahdollisuudet sekä värikäs thaikulttuuri. Lähde vaeltamaan ja golfaamaan. Harrasta vesiurheilua. Näe temppeleitä ja viidakon eläimiä. Ruokakulttuuri kukoistaa Chiang Maissa. Pohjois-Thaimaan ilmasto on etelää leppeämpi. Vaikka Chiang Main ilmasto on trooppinen, siellä kelit ovat eteläistä Thaimaata lempeämmät ja vähemmän sateiset. Parhaat matkustuskuukaudet ovat marras-maaliskuu. Syöt, juot ja teet ostoksia Thaimaassa hyvin edullisesti. Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle henkilölle maksaa Chiang Maissa vain reilut 10 euroa, ja tuoppi olutta maksaa noin kaksi euroa.

Tiedot on tarkistettu lokakuussa 2018. 

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.