Kartta

Halvat lennot Malagasta Helsinkiin

Lennon tiedot kohteesta Malaga kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin paluuhinta viime kuussa

116 €

Suoraa lentoyhtiötä

3

Lentoa viikossa

25

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 3357 kilometriä

4h 30min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Norwegian Air International

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Malaga-Helsinki

Suoria lentoja Malagasta Helsinkiin lentävät mm. Finnair ja Norwegian.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin.

Lue vinkkimme kuinka pakkaat käsimatkatavarat ja muut matkalaukut oikein Norwegianin lennolle!

Lue lisää  ohjeita käsimatkatavaroiden pakkaamiseen.

Lentokentälle kannattaa aina tulla hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä. Muista noudattaa lentoyhtiöiden ja lentokentän matkatavaraohjeita. Tutustu tarkemmin eri lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoituksiin.

Lähtö: Malaga

Malagan lentokenttä on Espanjan aurinkorannikon eli Costa del Solin vilkkain lentokenttä. Malagan lentokenttä sijaitsee noin 8 km päässä Malagan kaupungin keskustasta ja Torremolinoksesta on kentälle matkaa vain 5 km..

Liikenneyhteydet kaupungista kentälle ovat hyvät.

Suora junayhteys kulkee Malagan kaupungista lentokentän kautta Benalmadenaan, Torremolinokseen ja Fuengirolaan. Juna-asema sijaitsee kentällä terminaali 3:sen alapuolella. Junalla matkustaminen onkin kätevin tapa liikkua Espanjan Aurinkorannikolla kaupungista toiseen. Junat kulkevat usein, 20 minuutin välein. Matka-ajat ovat lyhyet, sillä matka Malagan keskustasta kentälle kestää vain 12 minuuttia. Matka-aika Torremolinoksesta kentälle on 10 minuuttia, Benalmadenasta pääsee kentälle 17 minuutissa ja Fuengirolasta 35 minuutissa.

Malagan keskustasta pääsee kentälle kätevästi myös lentokenttäbussilla tai taksilla.

Saapuminen: Helsinki-Vantaan lentokenttä

Kentällä on käytössä ilmainen wifi. Tuloauloissa on myös kioskeja, kauppoja sekä muutamia kahviloita ja ravintoloita.

Kentältä Helsinkiin

Lentokentältä pääsee Helsinkiin helposti seutuliikenteen busseilla. Bussien pysäkit ovat kätevästi molempien terminaalien edessä. Helsinkiin kulkevat muun muassa linja 415 reittiä lentokenttä – Ylästö – Elielinaukio ja linja 615 reittiä lentokenttä – Kartanonkoski – Rautatientori. Bussilippu maksaa 5,50€, pyydä kuskilta seutulippu.

Kentältä on myös suora junayhteys Helsinkiin. Lentokentän juna-asemalle voi kävellä kätevästi molemmista terminaaleista yhdyskäytävää pitkin. Kehäradan junat kulkevat Helsinkiin noin 30 minuutissa ja pysähtyvät päärautatieaseman lisäksi mm. Pasilassa. Junamatka maksaa 5,50€. Osta lippusi etukäteen lippuautomaatista tai lentokentän kioskilta. Voit ostaa lipun myös HSL:n mobiilisovelluksella.

Taksimatka kentältä Helsinkiin kestää noin 40 minuuttia ja matka maksaa keskimäärin 40-50€. Takseja löytyy molempien terminaalirakennusten edestä. Jos sinut haetaan kentältä, muista että kenttäalueella on paljon sekä lyhyt- että pitkäaikaisia parkkipaikkoja. Lue lisää Helsinki-Vantaan ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Kentältä Vantaalle

Helpoin tapa matkustaa kentältä Vantaalle on hypätä kehäradan junien kyytiin. Esimerkiksi Tikkurilaan kulkee I-juna noin 10 minuutissa. Junalippu Vantaan alueella maksaa 3,20€. Osta lippusi etukäteen lippuautomaatista tai kioskilta. Voit ostaa lipun myös HSL:n mobiilisovelluksella.

Kentältä kauemmas Suomeen

Useat kaukoliikenteen linja-autot liikennöivät lentokentältä kaupunkeihin ympäri Suomea. Kaikkien kauko- ja seutuliikenteen bussien pysäkit sijaitsevat aivan terminaalien edessä.

Voit myös matkustaa kehäradan junilla Tikkurilaan tai Helsingin päärautatieasemalle ja jatkaa junamatkaasi sieltä eteenpäin.

Hyvä tietää: Helsinki

Näe ja koe: Helsingistä löydät melkein mitä vain: historiaa, kulttuuria, urheilua, nähtävää ja koettavaa löytyy kaikenikäisille. Tutustu vaikkapa Ateneumin, Kiasman ja Kansallismuseon näyttelyihin. Koe Linnanmäki ja matkusta lautalla Suomenlinnaan. Näe kesän festarit ja koe ulkoilmajääkeikko-ottelut. Helsingistä kannattaa matkustaa myös lähialueille, esimerkiksi Vantaan Tikkurilaan tiedekeskus Heurekaan. Lue lisää Helsingin parhaista nähtävyyksistä. Lentokentällä palvelee matkailupiste, josta saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja käyntikohteista.

Sää ja ilmasto: Helsingissä keskikesällä ovat mukavan lämmintä ja talvella taas nykyisin melko leutoa. Perinteisesti lämpimintä on heinä-elokuussa, jolloin merivesikin on jo uimalämmintä. Talviaikaan lämpötilat putoavat nollan alapuolelle usein vasta joulukuun lopulla ja lunta on maassa harvoin pysyvästi ennen vuodenvaihdetta.

Muuta: Muista, että Malagan ja Helsingin välisessä lentoliikenteessä et tarvitse välttämättä passia, mutta sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen henkilökortti. Tee aina matkalle lähtiessäsi virallinen matkustusilmoitus nettisivuilla tai tekstiviestillä.

Tiedot on tarkistettu marraskuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.