Tietosuojalausunto

Ei yllätyksiä!

Keräämme, käytämme ja jaamme tietojasi aina vain tässä käytännössä kuvatuilla tavoilla.

Pidämme tietosi turvassa

Olemme sitoutuneet meille antamiesi henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja tietoturvaan.

Hallitset aina tietojasi

Voit päivittää profiilisi ja viestintäasetuksesi milloin tahansa.

Lisätietoja tästä käytännöstä

Käyttöehtojemme ja evästekäytäntöjemme ohella tässä käytännössä selitetään, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi kaikilla verkkosivustoillamme, mobiilisovelluksissamme ja muissa palveluissamme. Tarkastamme tämän lausunnon aika ajoin varmistaaksemme, että se on ajan tasalla. Jos teemme siihen muutoksia, julkaisemme uusimman version täällä. Kun teemme siihen merkittäviä muutoksia, kerromme siitä käyttäessäsi seuraavan kerran palveluitamme tai muulla viestinnällä.

Miksi ja miten käytämme henkilötietojasi?

Käytämme tietojasi vain, jos olet antanut meille suostumuksesi, jos käyttö on tarpeen pyytämiesi palveluiden toimittamiseksi, jos käyttö on tarpeen laillisten oikeuksien tai velvollisuuksien käyttämiseksi tai noudattamiseksi tai jos käytämme niitä tavanomaisiin, tässä käytännössä esitettyjen kaltaisiin liiketoimintatarkoituksiin.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Kaikista palveluitamme käyttävistä kerätään, tallennetaan ja käsitellään tietojen osia. Keräämme kuitenkin vain tarvittavat tiedot.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä tai niin kauan kuin meidän on lain mukaan säilytettävä niitä. Sitten joko poistamme ne tai anonymisoimme ne niin, ettei sinua voi tunnistaa niistä. Käsittelemme tietoja eri tavoin riippuen niiden käyttötarkoituksesta, mutta voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi milloin tahansa.

Milloin tietojasi jaetaan kolmansille osapuolille tai milloin ne keräävät tietojasi?

Jaamme tietojasi vain, kun se pyydät meitä tekemään niin, kun se on tarpeellinen osa kanssasi tapahtuvan liiketoiminnan hoitamista ja kun tarjoamme sinulle palveluita tai kun meidän on lain mukaan niin tehtävä. Yritykset, joilta teet varauksen Skyscannerin kautta (kuten lentoyhtiöt tai hotellit), keräävät tietojasi omien käytäntöjensä mukaisesti. Joskus myös palveluidemme kautta mainostavat yritykset saattavat kerätä tietojasi (katso Käytämmekö evästeitä tai muita vastaavia tekniikoita?). Lisäksi myös yritykset, jotka auttavat meitä palveluidemme toimittamisessa, keräävät ja käyttävät tietojasi puolestamme.

Miten pidämme henkilötietosi turvassa?

Tietosuojasi suojaaminen kuuluu kulttuuriimme, ja käytämme alan tavanomaisia menetelmiä sen suojaamiseksi.

Mihin tietosi tallennetaan?

Tietojasi säilytetään turvallisesti eri puolilla maailmaa sijaitsevissa konesaleissa – tarkka sijainti riippuu siitä, missä olet käyttäessäsi Skyscanneria. Tietojasi käsittelevät vain toimittajat, jotka tarjoavat asianmukaiset sopimukselliset suojatoimet käsittelemilleen tiedoille. Tietojasi voidaan toisinaan säilyttää maissa, joissa on erilaiset tietoturvatasot kuin omassa maassasi, mutta varmistamme, että niiden maiden standardit vastaavat omia standardejamme.

Näet erilaisia mainoksia käyttäessäsi palveluitamme, ja saatat nähdä Skyscanneria koskevia mainoksia myös ollessasi muilla alustoilla. Nämä mainokset saattavat tulla meiltä tai kolmansilta osapuolilta, ja ne voidaan mukauttaa, jotta niistä tulee kannaltasi olennaisempia. Tiedot, joita käytetään mukauttamaan näkemiäsi mainoksia, saattavat sisältää yksityiskohtia siitä, mitä olet hakenut Skyscannerissa, tai yleisiä sijaintitietoja kaupungin tai lentoaseman tasolla, mutta ne eivät koskaan sisällä nimeäsi, yhteystietojasi tai muita tietoja, joista sinut voisi tunnistaa verkon ulkopuolella. Jos haluat hallita sitä, miten tietojasi käytetään mainontatarkoituksiin, saat lisätietoja alta ja evästekäytännöstämme.

Käytämmekö evästeitä tai vastaavia tekniikoita?

Käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita, jotka auttavat toimittamaan, optimoimaan, muokkaamaan ja analysoimaan palveluitamme sekä mainontatarkoituksiin.

Mitä asioita voit valita, ja mitä oikeuksia sinulla on?

Jos sinulla on Skyscanner-tili, voit milloin tahansa profiiliisi siirtymällä käyttää, muokata, ladata tai poistaa tärkeitä profiilisi liittyviä henkilötietoja. Täältä voit hallinnoida myös tilaus- ja markkinointivalintojasi.
Sinulla on myös niihin henkilötietoihin liittyviä oikeuksia, joita meillä on sinusta, ja selitämme nämä oikeudet alla tarkemmin. Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä ohjekeskuksemme kautta.

Keitä me olemme, ja miten saat meihin yhteyden?

Palvelumme tarjoaa Skyscanner Limited, Isossa-Britanniassa rekisteröity yritys.
Skyscanner Limited on niiden tietojen rekisterinpitäjä, joita palvelumme kerää sinulta.
Yritystunnuksemme: 04217916
Päätoimipaikkamme osoite: Floor 6, The Avenue, 1 Bedford Avenue, London, United Kingdom, WC1B 3AU.