Käyttöehdot

Viimeksi päivitetty: helmikuussa 2020

Keitä me olemme?

Skyscanner (“me”, “meitä” tai “meidän”, asiayhteydestä riippuen) tarjoaa online-matkahakupalveluita (mukaan lukien lentojen, hotellien ja autonvuokrauksen hintojen vertailut) sekä muita matkustamiseen liittyviä palveluita (“palvelut”) verkkosivustojemme, sovellustemme ja muiden alustojen (“alustat”) kautta matkustajille ympäri maailman.

Skyscanner ei ole matkatoimisto eikä se ole vastuussa minkään hakemasi matkavaihtoehdon tai -tuotteen tarjoamisesta eikä niiden hintojen asettamisesta tai hallitsemisesta, jotka löydät ja varaat palveluidemme kautta (“kolmannen osapuolen matkatuotteet”). Kaikki kolmannen osapuolen matkatuotteet toimitetaan yksityisten matkatoimistojen, lentoyhtiöiden, hotellien, matkantarjoajien tai muiden kolmansien osapuolten (“matkantarjoajat”) toimesta, ja ne noudattavat näiden kolmansien osapuolten käyttöehtoja.

Palvelumme ja alustamme tarjoaa Skyscanner Limited, yksityinen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Englannissa ja Walesissa yritystunnuksella 04217916.  Muita osapuolia, jotka suorasti tai epäsuorasti hallitsevat, ovat hallittuina, tai ovat Skyscannerin yleisen hallinnan alla, kutsutaan näissä ehdoissa nimellä “Skyscanner-konsernin yhtiöt”. Yrityksemme yhteystiedot, mukaan lukien postitusosoite ja pääkonttorin osoite, löytyvät Yrityksen yhteystiedot -sivulta.

Nämä ehdot

Nämä käyttöehdot (“ehdot”) säätelevät palveluihin ja alustoille pääsemistäsi ja niiden käyttöä, yhdessä tietosuojalausunnonevästekäytännön sekä yhteisön ohjeiden kanssa. Käyttämällä palveluita tai alustoja vahvistat, että olet lukenut, ymmärrät ja hyväksyt nämä ehdot sekä tietosuojalausunnon, evästekäytännön sekä yhteisön ohjeet.

Joihinkin palveluihin sekä alustoihin (esimerkiksi Skyscanner for Business -tuotteisiin) sovelletaan eri käyttöehtoja kyseisiä palveluita käyttäessäsi. Jos näin on, sinulle ilmoitetaan siitä selkeästi, ja kyseiset ehdot toimivat näiden ehtojen sijasta tai yhdessä näiden ehtojen kanssa.

Saatamme muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa harkintamme mukaan. Jos näitä ehtoja muutetaan, julkaisemme muutetut käyttöehdot, ja jos jatkat palveluiden tai alustojen käyttämistä näiden muutosten näyttämisen jälkeen, hyväksyt automaattisesti nämä ehdot. Jos et hyväksy kaikkia näitä ehtoja, sinun tulee lopettaa palvelujemme ja alustojemme käyttäminen.

Palvelujemme käyttäminen

Palvelujamme ja alustojamme saa käyttää vain asiaa koskevien lakien mukaisesti ja vain laillisiin tarkoituksiin. Mikäli suostut noudattamaan näitä ehtoja, myönnämme sinulle siirtymättömän ja ei-yksinomaisen lisenssin ladata ja käyttää palvelujamme ja alustojamme omiin henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin eikä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Myönnämme tämän lisenssin, jos suostut siihen, ettet:

 1. a) käytä palvelujamme tai alustojamme mihinkään sopimattomaan tai laittomaan tarkoitukseen, tai julkaise, jaa tai välitä eteenpäin mitään materiaalia, joka (i) on halventavaa, loukkaavaa, säädytöntä tai muutoin kyseenalaista; (ii) rikkoo minkään kolmannen osapuolen oikeuksien luottamuksellisuutta tai tietosuojaa, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit tai muut aineettoman omaisuuden oikeudet; (iii) julkaistaan, jaetaan tai välitetään eteenpäin itsesi tai kolmannen osapuolen mainostus- tai promootiotarkoituksessa; (iv) on harhaanjohtavaa tai vääristelevää henkilöllisyytesi suhteen tai joka antaa millään tavoin ymmärtää, että olisit Skyscannerin sponsoroima tai muutoin kytköksissä Skyscanneriin; tai (v) sinulle ei ole muutoin mitään tarvittavia lupia tai oikeuksia;
 2. käytä palvelujamme tai alustojamme mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen tai millään tavalla, joka saattaa aiheuttaa Skyscannerille vahinkoa tai huonoa mainetta;
 3. pura, takaisinmallinna tai muutoin pura osiin mitään ohjelmistoa, sovelluksia, päivityksiä tai laitteistoa, joka sisältyy palveluihimme tai alustoihimme muutoin kuin lain sallimalla tavalla;
 4. kopioi, jaa, kommunikoi julkisesti, myy, vuokraa, lainaa tai muutoin käytä palvelujamme tai alustojamme, tai yritä loukata tai kiertää mitään käyttöön otettuja turvatoimia, joilla estetään tai rajoitetaan palvelujemme tai alustojemme käyttöäsi;
 5. käytä palvelujamme tai alustojamme tai aiheuta niihin häiriöitä tavoilla, jotka voivat vahingoittaa, tehdä toimintakyvyttömäksi, ylikuormittaa, heikentää tai vaarantaa järjestelmiämme tai turvatoimiamme tai häiritä toisia käyttäjiä;
 6. syötä tai siirrä palvelujemme tai alustojemme kautta mitään häiritsevää tai pahansuopaa koodia, virusta, matoa tai troijalaista virusta, palvelunesto- tai roskapostihyökkäystä; tai
 7. poista, muunna tai korvaa mitään ilmoituksia laatijoista, tavaramerkeistä, liikenimistä, logoista tai muista alkuperämerkinnöistä palveluissamme tai alustoissamme tai esitä tai yritä esittää palvelujamme tai alustojamme kenenkään muun kuin Skyscannerin tuotteina;

Suostut myös olemaan käyttämättä mitään automatisoituja tietokoneohjelmia, agenttiohjelmistoja, botteja, spidereitä tai muita ohjelmia tai sovelluksia skannaamaan, kopioimaan, lajittelemaan tai muuten hyväksikäyttämään palvelujamme tai alustojamme tai niihin sisältyviä tietoja. Skyscanner on substantiaalisesti investoinut merkittävästi tuhansien matkatietotarjoajien tietojen keräämiseen, prosessointiin sekä esittelyyn, ja tarjoaa pääsyn matkatietoihin kaupallisella API-perusteella, joten tämän provision mikään rikkominen on näiden ehtojen rikkomista, ja Skyscanner pidättää oikeuden kaikkiin teknisiin tai laillisiin toimiin tunnistaakseen ja rajoittaakseen luvatonta automatisoitua käyttöä palveluihimme tai alustoihimme.

Kun kirjaudut palveluihimme tai alustoillemme tunnuksella tai salasanalla, olet itse vastuussa näiden sisäänkirjautumistietojen salassapidosta ja suojaamisesta. Jos saat selville tai epäilet mistään syystä, että kirjautumistietojesi tietoturva on vaarantunut, ilmoita meille asiasta asiakastuen kautta välittömästi.

Palveluitamme tai alustojamme ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä kenenkään alle 16-vuotiaan tule syöttää mitään tietoja palveluihimme tai alustoillemme tai niiden kautta. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 16-vuotiailta, ja jos havaitsemme, että olemme keränneet tai saaneet alle 16-vuotiaan henkilötietoja, poistamme tiedot tietosuojalausuntomme perusteella.

Siltä osin kuin palvelumme tai alustamme on kolmannen osapuolen verkkosivuston isännöimä (esimerkiksi Facebook tai muu sosiaalinen media), ja tällä kolmannen osapuolen verkkosivustolla on omat käyttöehdot, sitoudut täysin noudattamaan kyseisiä käyttöehtoja.

Tietojen jakaminen kanssamme

Otamme yksityisyytesi vakavasti ja toimimme aina sovellettavien paikallisten tietosuojalakien mukaisesti. Suostut siihen, että saatamme käyttää (tietosuojalausuntomme mukaisesti) mitä tahansa henkilökohtaisesti tunnistavia tietoja, jotka lähetät palveluihimme tai alustoillemme tai niiden kautta. Suostut varmistamaan, että kaikki meille antamasi henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot ovat virheettömiä ja ajan tasalla, ja että olet hankkinut kaikki tarvittavat luvat, lisenssit ja hyväksynnät, jotta voimme käyttää näitä tietoja näiden käyttöehtojen ja tietosuojalausunnon mukaisesti.

Siinä laajuudessa kuin palvelumme tai alustamme antavat sinun julkaista, ladata, välittää eteenpäin tai muutoin toimittaa saataville mitään tietoja, kuvia, videoita tai muuta dataa (“käyttäjäsisältö”) joko Skyscannerille tai muille Skyscannerin käyttäjille, hyväksyt, että:

 1. olet yksin vastuussa lisäämästäsi käyttäjäsisällöstä ja ymmärrät ja hyväksyt, että et jaa mitään, mihin sinulla ei ole jakolupaa tai -oikeutta ja mihin et voi taata alla olevassa kappaleessa 2 kuvattua käyttölupaa;
 2. vaikka sinä tai lisenssinantajasi omistaa mihin tahansa käyttäjäsisältöön liittyvät aineettoman omaisuuden oikeudet ja sinulla on aina oikeus jakaa käyttäjäsisältöä kenen tahansa kanssa, myönnät täten Skyscannerille ja sen yhtiöille ei-yksinomaisen, ainaisen, tekijänpalkkiottoman, maailmanlaajuisen, siirrettävän ja alalisensoitavan oikeuden isännöidä, käyttää ja uudelleentuottaa sekä sähköisesti että muilla tavoin, näyttää julkisesti, jaella, muuntaa, muokata, julkaista, kääntää ja luoda johdannaistuotteita kaikesta tällaisesta käyttäjäsisällöstä (tietosuojakäytännön mukaisesti), mukaan lukien palveluidemme tai alustojemme mainostus- ja markkinointitarkoitukset. Saatamme esimerkiksi tarjota käyttäjäsisältöä yrityskumppaneillemme tai muille Skyscanner-konsernin yhtiöille käyttöön heidän omilla sivuillaan. Sinä hallitset Skyscannerin palveluihin lataamaasi käyttäjäsisältöä, ja voit keskeyttää tämän lisenssin milloin tahansa joko poistamalla käyttäjäsisällön tai Skyscanner-tilisi. Poistettu käyttäjäsisältö poistetaan 48 tunnin sisällä.
 3. emme ole velvollisia tallentamaan, säilyttämään, julkaisemaan tai toimittamaan saataville mitään lisäämääsi käyttäjäsisältöä ja olet itse vastuussa omistamasi käyttäjäsisällön varmuuskopioiden tekemisestä.

Kun tarjoat meille ehdotuksia, kommentteja, ideoita tai muuta palautetta (“palaute”), luovutat meille täten omistusoikeuden kaikkiin kyseiseen palautteeseen liittyviin aineettoman omaisuuden oikeuksiin ja hyväksyt, että me voimme käyttää ja jakaa tällaista palautetta mihin tahansa tarkoitukseen oman harkintamme mukaisesti. Voit antaa palautetta napsauttamalla Palaute-välilehteä tai siirtymällä asiakastukeen.

Skyscannerin omaisuus

Muutoin kuin muualla näissä ehdoissa kuvatulla tavalla, Skyscanner omistaa tai lisensoi kaikki aineettoman omaisuuden oikeudet, mukaan lukien tekijänoikeudet (mukaan lukien tietokoneohjelmistojen tekijänoikeudet), patentit, tavaramerkit tai liikenimet, suunnitteluoikeudet, tietokantaoikeudet, tietotaito, liikesalaisuudet ja luottamusoikeudet Skyscannerin palveluihin ja alustoihin (“aineettoman omaisuuden oikeudet”). Tiedostat, että käyttämällä palveluitamme tai alustojamme, et saa mitään oikeutta, titteliä tai osinkoja niihin, paitsi rajoitetun käyttöoikeuden näiden ehtojen myöntämissä rajoissa. Tiedostat myös, että sinulla ei ole oikeutta mihinkään palveluun tai alustaan lähdekoodin muodossa, paitsi jos se julkaistaan tietyn lisenssin alla joka erityisesti antaa luvan siihen.

Muiden henkilöiden omaisuus

Kunnioitamme muiden henkilöiden aineettoman omaisuuden oikeuksia. Jos sinulla on syytä uskoa, että mikään sisältö palveluissamme tai alustoillamme loukkaa tekijänoikeuttasi, lähetä kirjallinen ilmoitus tällaisesta loukkauksesta osoitteeseen legal@skyscanner.net ja merkitse vastaanottajaksi lakiasiainosasto. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä kirjallisesti osoitteeseen:

Skyscanner Legal Department

Quartermile One, 15 Lauriston Place, Edinburgh EH3 9EN

Auttaaksesi meitä ratkaisemaan minkä tahansa epäillyn tekijänoikeusloukkauksen, ja kun mahdollista, tehdäksesi validin ilmoituksen Digital Millennium Copyright Actin nojalla (jonka vuoksi lakiasiainosasto on nimitetty edustaja), liitäthän seuraavat tiedot ilmoitukseesi:

 1. tekijänoikeuksin suojatun työn identifikaatio, jonka epäilet tulleen loukatuksi;
 2. epäillyn tekijänoikeusloukkaukseen syyllistyneen materiaalin identifikaatio sekä tarpeeksi lisätietoja, jotta voimme paikantaa sen palvelussamme (materiaalin URL-osoitteet ovat riittävät);
 3. tarpeeksi tietoja, jotta Skyscanner voi ottaa sinuun yhteyttä, kuten osoite, puhelinnumero, ja, jos mahdollista, sähköpostiosoite;
 4. lausunto sinulta, jossa ilmoitat hyväntahtoisen uskosi, että käyttö ei ole tekijänoikeuden omistajan, sen edustajan tai lain myöntämä;
 5. vain DMCA:n alaisille ilmoituksille, lausunto sinulta, väärinkäytöksen rangaistuksen alaisena, että yllä ilmoittamasi tiedot ovat todenmukaiset, ja että sinä olet tekijänoikeuksien omistaja tai sinulla on valtuudet toimia tekijänoikeuksien omistajan puolesta, sekä fyysinen tai elektroninen allekirjoitus.

Hintojen oikeellisuus ja takuun vastuuvapauslauseke

Käytät palveluitamme ja alustojamme täysin omalla vastuullasi.

Vaikka käytämme kaikkien meille matkatietoja antavien matkantarjoajien kanssa tiukkoja hintojen oikeellisuuskäytäntöjä ja pyrimme varmistamaan, että palveluissamme ja alustoillamme tai niiden kautta näytetyt tiedot ovat ajan tasalla ja virheettömiä, emme pysty takaamaan tällaisen sisällön luotettavuutta tai virheettömyyttä.

Samoin hintaennusteemme perustuvat hallitsemiimme tietoihin aiemmista hintatrendeistä, emmekä voi taata, että hintaennusteet ovat oikein.

Tarjoamme palvelumme ja alustamme sellaisenaan ja sanoudumme nimenomaisesti irti kaikista takuista, edellytyksistä ja takeista, olivat ne sitten nimenomaisia tai implisiittisiä, mukaan lukien rajoituksetta omistusoikeuden, loukkausten, kauppakelpoisuuden ja oikeellisuuden implisiittiset takuut, sekä kaikki kauppatapojen, kanteiden käsittelyjen ja täytäntöönpanojen tarkoittamat takuut. Lain sallimassa laajuudessa emme lupaa tai takaa sinulle, että palvelumme tai alustamme (a) ovat virheettömiä, täydellisiä tai ajan tasalla; (b) ovat aina käytettävissä; (c) vastaavat odotuksiasi; tai (d) ovat turvallisia tai että niissä ei ole virheitä, vikoja, viruksia tai haittaohjelmia.

Hintaennusteet

Skyscanner saattaa tarjota sinulle ennustetietoja, jos tilaat hintahälytykset. Hintaennusteemme ovat paras mahdollinen arvaus milloin tahansa, perustuen hallussamme oleviin tietoihin menneistä trendeistä. Emme voi taata hintaennusteiden oikeutta, sillä hinnat ja saatavuus riippuu kolmansista osapuolista, kuten selitetty yllä. Jos valitset luottaa ennusteisiimme, emme aio tai voi taata niiden tarkkuutta, emmekä ota vastuuta mistään viitehintojen epätarkkuuksista tai niiden saatavilla olemattomuudesta.

Matkavarausten tekeminen Skyscannerin kautta

Skyscanner ei ole matkatoimisto eikä se ole vastuussa palveluissamme ja alustoillamme esitettyjen matkavaihtoehtojen tarjoamisesta tai näyttämiemme hintojen asettamisesta tai hallitsemisesta. Mitkä tahansa kolmannen osapuolen matkatuotteet, jotka löydät ja/tai varaat palveluidemme tai alustojemme kautta, tarjotaan yksityisten matkantarjoajien toimesta.

Skyscanner tekee varaamisen matkantarjoajien kanssa helpommaksi, mutta ei ole vastuussa tällaisista varauksista eikä sillä ole niihin liittyviä velvollisuuksia. Asianomaisen matkantarjoajan henkilöllisyys ja heidän kauttansa tekemääsi varaukseen sovellettavat käyttöehdot (“matkantarjoajien ehdot”) ilmoitetaan sinulle varausta tehdessäsi ja sinun tulee huolehtia, että luet ja ymmärrät ne täysin ennen kuin teet varauksen.

Matkantarjoajien ehdoissa kerrotaan, mitä oikeuksia sinulla on matkantarjoajan suhteen ja mitkä matkantarjoajan velvollisuudet ovat, mikäli jotain menee vikaan.

Suostut noudattamaan täysin kaikkia sovellettavia matkantarjoajan ehtoja. Tunnustat, että matkantarjoajan ehtojen rikkominen saattaa johtaa lippujen ja varausten menettämiseen, lentopisteiden ja muiden etujen menettämiseen ja lisämuutoksiin.

Jos olet varannut alustoiltamme vähintään kaksi matkatuotetta 24 tunnin aikana (esim. lento ja erillinen hotellivaraus 24 tunnin kuluessa ensimmäisestä varauksesta), tämä voidaan luokitella ”yhdistetyksi matkajärjestelyksi” riippuen sijainnistasi ja soveltuvista kuluttajansuojalaeista. Jos yhdistetty matkajärjestely on luotu, et saa samaa kuluttajansuojan tasoa kuin tehdessäsi yhdistetyn hotelli- ja lentovarauksen yhden matkatoimiston kautta (jolloin saatat saada lomapakettien varauksia koskevia etuja). Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on luotettava jokaiseen yksittäisen palveluntarjoajan palveluihin, eikä sinulla ole takaisinsaantioikeutta paketin järjestäjälle tai jälleenmyyjälle. Jos jokin yhdistettyyn matkajärjestelyyn osallistuva palveluntarjoaja ajautuu maksukyvyttömäksi, EU:n pakettilomasääntöjen mukaisia suojauksia ei sovelleta.

Rajoitukset ja vapautus vastuusta

Nämä ehdot sisältävät kokonaisuudessaan Skyscannerin velvoitteet ja velvollisuudet liittyen palveluihimme ja alustoihimme.

Skyscanner ei hyväksy minkäänlaista vastuuta mistään järjestelyistä, jotka teet kolmansien osapuolten kanssa (mukaan lukien rajoituksetta kaikki matkantarjoajat) palveluidemme tai alustojemme käytön seurauksena. Mikäli koet ongelmia tehdessäsi tai yrittäessäsi tehdä varauksen Skyscannerin kautta, hyväksyt, että tällaiset ongelmat tulee selvittää asianomaisen matkantarjoajan kanssa ja että ainoat oikeussuojakeinosi tällaisissa tilanteissa, hyvitykset mukaan lukien, liittyvät asianomaiseen matkantarjoajaan eivätkä Skyscanneriin. Palveluihimme tai alustoihimme mahdollisesti sisältyvät kolmansien osapuolten linkit muille verkkosivustoille ja muihin resursseihin tarjotaan vain tiedoksi. Emme voi vaikuttaa näiden verkkosivustojen tai resurssien sisältöön emmekä ota minkäänlaista vastuuta niistä tai niiden käytöstäsi aiheutuvista menetyksistä tai vahingoista.

Saatat nähdä kolmansien osapuolien lähettämää mainosmateriaalia palveluissamme sekä alustoillamme. Jokainen yksittäinen mainostaja on itse vastuussa mainosmateriaalinsa sisällöstä eikä Skyscanner hyväksy minkäänlaista vastuuta mainosmateriaalien sisällöstä, mukaan lukien rajoituksetta niissä olevat virheet, laiminlyönnit tai epätarkkuudet.

Lain salliman maksimimäärän rajoissa me (yhdessä toimihenkilöidemme, johtajiemme, työntekijöidemme, edustajiemme, osakkuusyhtiöidemme ja kolmansien osapuolten kanssa) emme hyväksy minkäänlaista vastuuta (a) mistään epätarkkuuksista tai laiminlyönneistä palveluissamme tai alustoillamme tai niiden kautta esitetystä sisällöstä tai (b) minkäänlaisista ylivoimaisista esteistä, onnettomuuksista, viiveistä tai mistään erityisistä, esimerkillisistä, rangaistusluonteisista, välillisistä, satunnaisista tai epäsuorista menetyksistä tai vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta menetetyt liikevoitot tai säästöt), johtuivat ne sitten sopimuksellisista seikoista, oikeudenloukkauksista (mukaan lukien laiminlyönnit), tiukasta vastuuvelvollisuudesta tai muusta, jos ne johtuvat sinusta ja liittyvät palveluidemme tai alustojemme käyttöön, käyttöösi liittyvistä seikoista, tai kykenemättömyydestäsi käyttää niitä tai mitään niiden tarjottua sisältöä.

Näiden ehtojen mukaisesti ja lain sallimassa laajuudessa suurin mahdollinen kokonaisvelvollisuutemme sinulle, joko näihin ehtoihin liittyen tai johtuen palveluidemme tai alustojemme käytöstäsi tai kykenemättömyydestäsi käyttää niitä, rajoittuu summaan, joka on 100 £ (sata Englannin puntaa).

Mikään näissä ehdoissa ei rajoita tai poissulje (a) vastuutamme kuolemantapauksissa tai henkilövammoissa, jotka aiheutuvat laiminlyönnistämme, petoksestamme tai petollisesta vääristelystämme, (b) mitään muuta vastuuta, jota ei voida lain mukaan poissulkea tai (c) sinun lakisääteisiä oikeuksiasi.

Sinun vastuusi meitä kohtaan

Näiden ehtojen mukaisesti olet vastuussa meille ja Skyscanner-konsernille kaikista toimista, vaateista, oikeudenkäynneistä, kuluista, vahingoista, menetyksistä ja kustannuksista (mukaan lukien rajoituksetta oikeudenkäyntikulut), jotka me, konsernimme, kuka tahansa toimihenkilömme, johtajamme, työntekijämme tai edustajamme joutuu maksamaan, mikäli nämä seuraukset johtuvat palvelujemme tai alustojemme käytöstä tai näiden ehtojen loukkaamisesta.

Irtisanominen

Skyscanner voi täysin oman harkintansa mukaisesti irtisanoa välittömästi ja milloin tahansa minkä tahansa kanssasi solmimansa sopimuksen näiden ehtojen mukaisesti ilmoittamalla sinulle asiasta ja/tai jos sinulla on kirjautumisen vaativa tili, peruuttamalla jäsenyytesi ja tilisi käyttöoikeuden ja poistamalla kaiken palveluihimme tai alustoillemme lataamasi käyttäjäsisällön. Skyscanner voi jäädyttää pääsysi ja käyttöoikeutesi kokonaan tai osittain ilman erillistä ilmoitusta milloin tahansa, esimerkiksi estääkseen sinua lisäämästä mitään käyttäjäsisältöä, olematta siitä sinulle mitenkään vastuussa.

Yleiset ehdot

Hyväksyt, että valtuuttamaton palveluidemme tai alustojemme käyttösi voi johtaa korvaamattomiin vahinkoihin ja vaurioihin Skyscannerille ja/tai sen osakkuusyhtiöille tai lisensoijille, ja rahalliset korvaukset olisivat tällaisissa tapauksissa riittämättömiä. Tämän vuoksi tällaisissa valtuuttamattoman käytön tapauksissa meillä ja osakkuusyhtiöillämme ja/tai lisensoijillamme (jos sovellettavissa) on oikeus muiden käytettävissä olevien oikeuskeinojen lisäksi hakea välitöntä kieltotuomiota sinua kohtaan.

Minkään näiden käyttöehtojen ehdon pätemättömyys tai toimeenpanokelvottomuus (kokonaan tai osittain) ei vaikuta muiden ehtojen pätevyyteen tai toimeenpanokelpoisuuteen (kokonaan tai osittain). Mikä tahansa ehto tai sen osa, jonka toimivaltainen tuomioistuin katsoo pätemättömäksi tai toimeenpanokelvottomaksi, katsotaan poistetuiksi näistä käyttöehdoista.

Nämä käyttöehdot koskevat vain sinua. Sinulla ei ole oikeutta siirtää näitä ehtoja tai niiden osia millekään kolmannelle osapuolelle ilman etukäteen antamaamme kirjallista suostumustamme.

Nämä käyttöehdot muodostavat koko sopimuksen sinun ja meidän välillämme ja ne syrjäyttävät ja korvaavat kaikki aikaisemmat ehdot, käyttöehdot, sopimukset ja järjestelyt, jotka liittyvät palveluidemme tai alustojemme käyttöösi.

Ryhdymme välittömästi toimenpiteisiin, mikäli havaitsemme käyttäjäsisältöä, joka loukkaa näitä käyttöehtoja. Jos tiedät laittomista toimista tai epäilet niitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli emme toimeenpane mitä tahansa ehtoa, sitä ei katsota luopumiseksi siitä tai oikeudesta toimeenpanna mitä tahansa ehtoa tulevaisuudessa.

Henkilöillä, jotka eivät ole tämän sopimuksen osapuolia, ei ole oikeutta toimeenpanna mitään näiden käyttöehtojen ehtoa.

Huolimatta siitä, mistä maasta käsin käytät palveluitamme ja/tai alustojamme, näihin ehtoihin ja palveluidemme tai alustojemme käyttöösi sovelletaan lain sallimassa laajuudessa Englannin ja Walesin lakeja, ja sinun katsotaan hyväksyneen Englannin ja Walesin tuomioistuinten ei-yksinomaisen tuomiovallan tähän sopimukseen liittyvien kiistojen ratkaisemiseksi. Jos käytät alustojamme tai palveluitamme kaupallisiin tarkoituksiin tai luvattoman tietokoneohjelman kautta, kuten tarkemmin selitetty ja kielletty näiden ehtojen osiossa “palveluidemme käyttäminen”, annat Englannin ja Walesin tuomioistuimelle oikeuden kaikkiin riitatilanteisiin tästä johtuen, paitsi jos välillämme on kaupallinen sopimus, joka hallitsee käyttöäsi, ja määrää toisin.

Yhteydenotot

Jos tarvitset lisätietoja Skyscannerista tai jos sinulla on palveluidemme tai alustojemme parannusehdotuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit myös kirjoittaa meille osoitteeseen Quartermile One, 15 Lauriston Place, Edinburgh EH3 9EN, saajaksi tulee olla merkittynä “Chief Legal Officer” (päälakimies).