Käyttöehdot

Viimeksi päivitetty: 1. lokakuuta 2018

Kuka olemme?

Skyscanner (me, meitä tai meidän, asiayhteydestä riippuen) on globaali yritys, joka tarjoaa koko maailman internet-käyttäjille välittömiä matkahakupalveluita (mukaan lukien rajoituksetta lentojen, hotellien ja autonvuokrauksen hintojen vertailut) sekä muita matkustamiseen liittyviä palveluita (yhteiseltä nimeltä Skyscannerin palvelut) verkkosivustojemme, sovellustemme ja muiden alustojen (yhteiseltä nimeltä Skyscannerin alustat) kautta.

Skyscanner ei ole matkatoimisto eikä se ole vastuussa minkään hakemasi matkavaihtoehdon tai -tuotteen (kuten lentojen tai hotellien) tarjoamisesta eikä niiden hintojen asettamisesta tai hallitsemisesta. Se ei myöskään ole vastuussa Skyscannerin palveluiden tai Skyscannerin alustojen kautta löytämistäsi ja/tai varaamistasi matkavaihtoehdoista ja -tuotteista (yhteiseltä nimeltä kolmannen osapuolen matkatuotteet). Kaikki tällaiset kolmansien osapuolten matkatuotteet ovat itsenäisten matkatoimistojen, lentoyhtiöiden, hotellien, matkanjärjestäjien ja muiden kolmansien osapuolten tarjoamia ja niihin sovelletaan näiden kolmansien osapuolten omia käyttöehtoja.

Skyscannerin palvelut ja Skyscannerin alustat tarjoaa Skyscanner Limited, yksityinen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Englannissa ja Walesissa yritystunnuksella 04217916, yhdessä muiden entiteettien kanssa, jotka suoraan tai epäsuorasti hallinnoivat, joita hallinnoidaan tai jotka ovat yhteisen määräysvallan alaisia Skyscannerin kanssa. Yrityksemme yhteystiedot, mukaan lukien postitusosoite ja pääkonttorin osoite, ovat täällä.

Nämä ehdot

Näitä käyttöehtoja (yhteiseltä nimeltä ehdot) sovelletaan Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen käyttöoikeuteesi ja käyttöösi ja ne sekä tietosuojalausuntomme, evästekäytäntömme ja yhteisön ohjeet muodostavat sinun ja Skyscannerin välisen laillisen sopimuksen. Lataamalla, lähettämällä sisältöä ja kirjautumalla tai muutoin käyttämällä Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja vahvistat, että olet lukenut, ymmärrät ja hyväksyt nämä ehdot sekä tietosuojalausunnon, evästekäytännön ja yhteisön ohjeet.

Joihinkin Skyscannerin palveluihin ja/tai alustoihin (esimerkiksi Skyscannerin yritysten välisen liiketoiminnan tuotteisiin) sovelletaan eri käyttöehtoja kyseisiä palveluita käyttäessäsi. Tällaisissa tapauksissa saat asiasta selkeän ilmoituksen ja sinua pyydetään hyväksymään tällaiset käyttöehdot, joita sovelletaan tilanteesta riippuen yhdessä näiden ehtojen kanssa tai niiden sijasta.

Saatamme muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa harkintamme mukaan. Jos näitä ehtoja muutetaan, näytämme tarkistetut käyttöehdot Skyscannerin palveluissa ja/tai Skyscannerin alustoilla tai niiden kautta ja sinun katsotaan hyväksyneen kaikki muutokset, mikäli jatkat Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen käyttöä sen jälkeen, kun muutokset on asetettu näkyviin.

Jos et hyväksy kaikkia näitä ehtoja, sinun tulee lopettaa Skyscannerin palveluiden ja Skyscannerin alustojen käyttäminen.

Skyscannerin palveluiden käyttäminen

Skyscannerin palveluita ja Skyscannerin alustoja saa käyttää vain asiaa koskevien lakien mukaisesti ja vain laillisiin tarkoituksiin. Mikäli suostut noudattamaan näitä ehtoja, myönnämme sinulle siirtymättömän ja ei-yksinomaisen lisenssin ladata ja käyttää Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja omiin henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin eikä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Myönnämme tällaisen lisenssin erityisesti sillä ehdolla, että et:

a) käytä Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja mihinkään sopimattomaan tai laittomaan tarkoitukseen, tai julkaise, jaa tai välitä eteenpäin mitään materiaalia, joka (i) on halventavaa, loukkaavaa, säädytöntä tai muutoin kyseenalaista; (ii) rikkoo minkään kolmannen osapuolen oikeuksien luottamuksellisuutta tai tietosuojaa, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit tai muut aineettoman omaisuuden oikeudet; (iii) julkaistaan, jaetaan tai välitetään eteenpäin itsesi tai kolmannen osapuolen mainostus- tai promootiotarkoituksessa; (iv) on harhaanjohtavaa tai vääristelevää henkilöllisyytesi suhteen tai joka antaa millään tavoin ymmärtää, että olisit Skyscannerin sponsoroima tai muutoin kytköksissä tai liitoksissa Skyscanneriin; tai (v) johon liittyviä julkaisuoikeuksia tai -lupia sinulla ei ole.

b) käytä Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen tai millään tavalla, joka saattaa aiheuttaa Skyscannerille vahinkoa tai huonoa mainetta;

c) pura, takaisinmallinna tai muutoin pura osiin mitään ohjelmistoa, sovelluksia, päivityksiä tai laitteistoa, joka sisältyy Skyscannerin palveluihin ja/tai Skyscannerin alustoihin muutoin kuin lain sallimalla tavalla;

d) kopioi, jakele, kommunikoi julkisesti, myy, vuokraa, lainaa tai muutoin käytä Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja, tai yritä loukata tai kiertää mitään käyttöön otettuja turvatoimia, joilla estetään tai rajoitetaan Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin palveluiden käyttöäsi;

e) käytä Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja tai aiheuta niihin häiriöitä tavoilla, jotka voivat vahingoittaa, tehdä toimintakyvyttömäksi, ylikuormittaa, heikentää tai vaarantaa järjestelmiämme tai turvatoimiamme tai häiritä toisia käyttäjiä;

f) lisää Skyscannerin palveluihin ja/tai Skyscannerin alustoihin tai välitä niiden kautta minkäänlaisia vahingollisia ohjelmakoodeja, viruksia, palvelunesto- tai roskapostihyökkäyksiä, matoja, troijalaisia hevosia, valtuutusavaimia, lisenssinhallinnan apuohjelmia tai ohjelmistolukkoja;

g) poista, muunna tai korvaa mitään ilmoituksia laatijoista, tavaramerkeistä, liikenimistä, logoista tai muista alkuperämerkinnöistä Skyscannerin palveluissa ja/tai Skyscannerin alustoissa tai esitä tai yritä esittää Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja kenenkään muun kuin Skyscannerin tuotteina;

h) käytä mitään automatisoituja tietokoneohjelmia tai -sovelluksia skannaamaan, kopioimaan, indeksoimaan, lajittelemaan tai muutoin hyväksikäyttämään Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja tai mitään niiden osia.

Kun rekisteröidyt käyttämään mitä tahansa Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen ominaisuutta, joka vaatii kirjautumistilin tai salasanan käyttämisen, myönnät olevasi vastuussa siitä, että pidät tällaiset salasanat ja kirjautumistiedot turvassa ja salassa muilta. Jos saat selville tai epäilet mistään syystä, että kirjautumistietojesi tietoturva on vaarantunut, ilmoita meille asiasta täällä niin pian kuin mahdollista.

Skyscannerin palvelut sekä Skyscannerin alustat eivät ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille, eikä kukaan alle 13-vuotias saa antaa tietoja suoraan Skyscannerin palveluille, Skyscannerin alustoille, tai niiden kautta.Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta, ja jos saamme selville että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiaalta lapselta, poistamme tiedot välittömästi tietosuojalausuntoamme mukaillen.

Siltä osin kuin Skyscannerin palvelut ja/tai Skyscannerin alusta on kolmannen osapuolen verkkosivuston isännöimä (esimerkiksi Facebook tai muu sosiaalinen media) ja tällä kolmannen osapuolen verkkosivustolla on omat käyttöehdot, sitoudut täysin noudattamaan kyseisiä käyttöehtoja.

Tietojen jakaminen kanssamme

Otamme yksityisyytesi vakavasti ja toimimme aina sovellettavien paikallisten tietosuojalakien mukaisesti. Suostut siihen, että saatamme käyttää (tietosuojalausuntomme mukaisesti) mitä tahansa henkilötietoja, jotka lähetät Skyscannerin palveluihin ja/tai Skyscannerin alustoille tai niiden kautta tietosuojalausuntomme mukaisella tavalla.Suostut varmistamaan, että kaikki meille antamasi henkilötiedot ovat virheettömiä ja ajan tasalla, ja että olet hankkinut kaikki tarvittavat luvat, lisenssit ja hyväksynnät, jotta voimme käyttää näitä tietoja näiden käyttöehtojen, yhteisön ohjeiden ja tietosuojalausuntomme mukaisella tavalla.

Siinä laajuudessa kuin Skyscannerin palvelut ja/tai Skyscannerin alustat antavat sinun julkaista, ladata, välittää eteenpäin tai muutoin toimittaa saataville mitään tietoja, kuvia, videoita tai muuta dataa (yhteiseltä nimeltä käyttäjäsisältö) joko Skyscannerille tai muille Skyscannerin käyttäjille, hyväksyt, että:

a) olet yksin vastuussa lisäämästäsi käyttäjäsisällöstä ja ymmärrät ja hyväksyt, että et jaa mitään, mihin sinulla ei ole jakolupaa tai -oikeutta ja mihin et voi taata alla olevassa kappaleessa (b) kuvattua käyttölupaa;

b) vaikka sinä tai lisenssinantajasi omistaa mihin tahansa käyttäjäsisältöön liittyvät aineettoman omaisuuden oikeudet ja olet aina oikeutettu jakamaan käyttäjäsisältöäsi kenen tahansa kanssa, myönnät täten Skyscannerille ja sen Skyscanner-konsernin yrityksille ei-yksinomaisen, ainaisen, tekijänpalkkiottoman, maailmanlaajuisen, siirrettävän ja alalisensoitavan oikeuden isännöidä, käyttää ja uudelleentuottaa sekä sähköisesti että muilla tavoin, näyttää julkisesti, jaella, muuntaa, muokata, julkaista, kääntää ja luoda johdannaistuotteita kaikesta tällaisesta käyttäjäsisällöstä (tietosuojalausuntomme mukaisesti), mukaan lukien Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen mainostus- ja markkinointitarkoitukset. Voimme esimerkiksi tehdä käyttäjäsisältöä käytettäväksi liikekumppaneillemme tai muille Skyscanner-konserniin kuuluville yrityksillemme omilla sivustoillamme. Sinä hallitset Skyscannerin palveluihin lähettämääsi käyttäjäsisältöä ja voit lopettaa tämän käyttöoikeuden milloin tahansa joko poistamalla käyttäjäsisällön tai Skyscanner-tilin. Poistettu käyttäjäsisältö poistetaan pikaisesti 48 tunnin sisällä poistamisesta.

c) emme ole velvollisia tallentamaan, säilyttämään, julkaisemaan tai toimittamaan saataville mitään lisäämääsi käyttäjäsisältöä ja olet itse vastuussa tällaisen käyttäjäsisällön varmuuskopioiden tekemisestä tarvittaessa.

Siinä laajuudessa kuin tarjoat meille ehdotuksia, kommentteja, ideoita tai muuta palautetta (yhteiseltä nimeltä palaute), luovutat peruuttamattomasti meille täten omistusoikeuden kaikkiin kyseiseen palautteeseen liittyviin aineettoman omaisuuden oikeuksiin ja hyväksyt, että me voimme käyttää ja jakaa tällaista palautetta mihin tahansa tarkoitukseen oman harkintamme mukaisesti. Voit antaa palautetta napsauttamalla Palaute-välilehteä tai siirtymällä tänne.

Skyscannerin omaisuus

Muutoin kuin muualla näissä ehdoissa kuvatulla tavalla, Skyscanner omistaa tai lisensoi kaikki aineettoman omaisuuden oikeudet, mukaan lukien rajoituksetta tekijänoikeudet (mukaan lukien tietokoneohjelmistojen tekijänoikeudet), patentit, tavaramerkit tai liikenimet, suunnitteluoikeudet, tietokantaoikeudet, tietotaito, liikesalaisuudet ja luottamusoikeudet Skyscannerin palveluihin ja alustoihin (yhteiseltä nimeltä aineettoman omaisuuden oikeudet). Hyväksyt, että käyttämällä Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja et saa minkäänlaisia oikeuksia, omistusoikeutta tai intressiä mihinkään Skyscannerin palveluun ja/tai Skyscannerin alustaan tai aineettoman omaisuuden oikeuksiin paitsi näiden käyttöehtojen mukaan myönnetyn rajoitetun lisenssin käyttää Skyscannerin palveluita ja Skyscannerin alustoja. Hyväksyt myös, että sinulla ei ole käyttöoikeutta Skyscannerin palveluihin ja/tai Skyscannerin alustoihin lähdekoodimuodossa.

Muiden henkilöiden omaisuus

Kunnioitamme muiden henkilöiden aineettoman omaisuuden oikeuksia. Jos sinulla on syytä uskoa, että mikään sisältö Skyscannerin palveluissa ja/tai Skyscannerin alustoilla loukkaa tekijänoikeuttasi, lähetä kirjallinen ilmoitus tällaisesta loukkauksesta ottamalla meihin yhteyttä täällä.

Hintojen oikeellisuus ja takuun vastuuvapauslauseke

Käytät Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja täysin omalla vastuullasi.

Vaikka käytämme kaikkien meille matkatietoja antavien kumppaneidemme kanssa tiukkoja hintojen oikeellisuuskäytäntöjä ja pyrimme varmistamaan, että Skyscannerin palveluissa ja/tai alustoilla tai niiden kautta näytetyt tiedot ovat ajan tasalla ja virheettömiä, emme pysty takaamaan tällaisen sisällön luotettavuutta tai virheettömyyttä. Tarjoamme Skyscannerin palvelut ja alustat sellaisenaan ja sanoudumme nimenomaisesti irti kaikista takuuksista, edellytyksistä ja takeista, olivat ne sitten nimenomaisia tai implisiittisiä, mukaan lukien rajoituksetta omistusoikeuden, loukkausten, kauppakelpoisuuden ja oikeellisuuden implisiittiset takuut, sekä kaikki kauppatapojen, kanteiden käsittelyjen ja täytäntöönpanojen tarkoittamat takuut. Lain sallimassa laajuudessa emme lupaa tai takaa sinulle, että Skyscannerin palvelut tai Skyscannerin alustat (a) ovat virheettömiä, täydellisiä tai ajan tasalla; (b) ovat aina käytettävissä; (c) vastaavat odotuksiasi; tai (d) ovat turvallisia tai että niissä ei ole virheitä, vikoja, viruksia tai haittaohjelmia.

Matkavarausten tekeminen Skyscannerin kautta

Skyscanner ei ole matkatoimisto eikä se ole vastuussa Skyscannerin palveluissa ja/tai Skyscannerin alustoilla esitettyjen matkavaihtoehtojen tarjoamisesta tai näyttämiemme hintojen asettamisesta tai hallitsemisesta. Kaikki kolmansien osapuolten matkatuotteet, jotka löydät ja/tai varaat Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen kautta, ovat itsenäisten matkatoimistojen, lentoyhtiöiden, hotellien, matkanjärjestäjien tai muiden kolmansien osapuolten (yhteiseltä nimeltä matkantarjoajat) tarjoamia.

Skyscanner tekee varaamisen matkantarjoajien kanssa helpommaksi, mutta ei ole vastuussa tällaisista varauksista eikä sillä ole niihin liittyviä velvollisuuksia. Asianomaisen matkantarjoajan henkilöllisyys ja heidän kauttansa tekemääsi varaukseen sovellettavat käyttöehdot (yhteiseltä nimeltä matkantarjoajien ehdot) ilmoitetaan sinulle varausta tehdessäsi ja sinun tulee huolehtia, että luet ja ymmärrät ne täysin ennen kuin teet varauksen.

Matkantarjoajien ehdoissa kerrotaan, mitä oikeuksia sinulla on matkantarjoajan suhteen ja mitkä matkantarjoajan velvollisuudet ovat, mikäli jotain menee vikaan.

Suostut noudattamaan täysin kaikkia sovellettavia matkantarjoajan ehtoja. Tunnustat, että matkantarjoajan ehtojen rikkominen saattaa johtaa lippujen ja varausten menettämiseen, lentopisteiden ja muiden etujen menettämiseen ja lisämuutoksiin.

Jos olet varannut Skyscannerin alustoilla vähintään kaksi matkatuotetta 24 tunnin aikana (esim. lento ja erillinen hotellivaraus 24 tunnin kuluessa ensimmäisestä varauksesta), tämä voidaan luokitella ”yhdistetyksi matkajärjestelyksi” riippuen sijainnistasi ja soveltuvista kuluttajansuojalaeista. Jos yhdistetty matkajärjestely on luotu, et saa samaa kuluttajansuojan tasoa kuin tehdessäsi yhdistetyn hotelli- ja lentovarauksen yhden matkatoimiston kautta (jolloin saatat saada lomapakettien varauksia koskevia etuja). Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on luotettava jokaiseen yksittäisen palveluntarjoajan palveluihin, eikä sinulla ole takaisinsaantioikeutta paketin järjestäjälle tai jälleenmyyjälle. Jos jokin yhdistettyyn matkajärjestelyyn osallistuva palveluntarjoaja ajautuu maksukyvyttömäksi, EU:n pakettilomasääntöjen mukaisia suojauksia ei sovelleta. 

Rajoitukset ja vapautus vastuusta

Nämä ehdot sisältävät kokonaisuudessaan Skyscannerin velvoitteet ja velvollisuudet liittyen Skyscannerin palveluihin ja alustoihin.

Skyscanner ei hyväksy minkäänlaista vastuuta mistään järjestelyistä, jotka teet kolmansien osapuolten kanssa (mukaan lukien rajoituksetta kaikki matkantarjoajat) Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen käytön seurauksena. Mikäli koet ongelmia tehdessäsi tai yrittäessäsi tehdä varauksen Skyscannerin kautta, hyväksyt, että tällaiset ongelmat tulee selvittää asianomaisen matkantarjoajan kanssa ja että ainoat oikeussuojakeinosi tällaisissa tilanteissa, hyvitykset mukaan lukien, liittyvät asianomaiseen matkantarjoajaan eivätkä Skyscanneriin. Skyscannerin palveluihin ja/tai Skyscannerin alustoihin mahdollisesti sisältyvät kolmansien osapuolten linkit muille verkkosivustoille ja muihin resursseihin tarjotaan vain tiedoksi. Emme voi vaikuttaa näiden verkkosivustojen tai resurssien sisältöön emmekä ota minkäänlaista vastuuta niistä tai niiden käytöstäsi aiheutuvista menetyksistä tai vahingoista.

Saatat nähdä kolmansien osapuolten toimittamaa mainosmateriaalia Skyscannerin palveluissa ja/tai Skyscannerin alustoilla. Jokainen yksittäinen mainostaja on itse vastuussa mainosmateriaalinsa sisällöstä eikä Skyscanner hyväksy minkäänlaista vastuuta mainosmateriaalien sisällöstä, mukaan lukien rajoituksetta niissä olevat virheet, laiminlyönnit tai epätarkkuudet.

Lain salliman maksimimäärän rajoissa me (yhdessä toimihenkilöidemme, johtajiemme, työntekijöidemme, edustajiemme, osakkuusyhtiöidemme ja kolmansien osapuolten kanssa) emme hyväksy minkäänlaista vastuuta (a) mistään epätarkkuuksista tai laiminlyönneistä Skyscannerin palveluissa ja/tai Skyscannerin alustoilla tai niiden kautta esitetystä sisällöstä tai (b) minkäänlaisista ylivoimaisista esteistä, onnettomuuksista, viiveistä tai mistään erityisistä, esimerkillisistä, rangaistusluonteisista, välillisistä, satunnaisista tai epäsuorista menetyksistä tai vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta menetetyt liikevoitot tai säästöt), johtuivat ne sitten sopimuksellisista seikoista, oikeudenloukkauksista (mukaan lukien laiminlyönnit), tiukasta vastuuvelvollisuudesta tai muusta, jos ne johtuvat sinusta ja liittyvät Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen käyttöösi, käyttöösi liittyvistä seikoista, tai kykenemättömyydestäsi käyttää niitä tai mitään niiden tarjottua sisältöä.

Näiden ehtojen mukaisesti ja lain sallimassa laajuudessa suurin mahdollinen kokonaisvelvollisuutemme sinulle, joko näihin ehtoihin liittyen tai johtuen Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen käytöstäsi tai kykenemättömyydestäsi käyttää niitä, rajoittuu summaan, joka on 100 £ (sata Englannin puntaa).

Mikään näissä ehdoissa ei rajoita tai poissulje (a) vastuutamme kuolemantapauksissa tai henkilövammoissa, jotka aiheutuvat laiminlyönnistämme, petoksestamme tai petollisesta vääristelystämme, (b) mitään muuta vastuuta, jota ei voida lain mukaan poissulkea tai (c) sinun lakisääteisiä oikeuksiasi.

Sinun vastuusi meitä kohtaan

Näiden ehtojen mukaisesti olet vastuussa meille kaikista toimista, vaateista, oikeudenkäynneistä, kuluista, vahingoista, menetyksistä ja kustannuksista (mukaan lukien rajoituksetta oikeudenkäyntikulut), jotka me tai Skyscanner-konsernin yritys, kuka tahansa toimihenkilömme, johtajamme, työntekijämme tai edustajamme joutuu maksamaan, mikäli nämä seuraukset johtuvat Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen käytöstäsi tai näiden ehtojen loukkaamisesta.

Irtisanominen

Skyscanner voi täysin oman harkintansa mukaisesti irtisanoa välittömästi ja milloin tahansa minkä tahansa kanssasi solmimansa sopimuksen näiden ehtojen mukaisesti ilmoittamalla sinulle asiasta ja/tai jos sinulla on kirjautumisen vaativa tili, peruuttamalla jäsenyytesi ja tilisi käyttöoikeuden, ja poistaa minkä tahansa Skyscannerin palveluihin ja/tai Skyscannerin alustalle lataamasi käyttäjäsisällön. Skyscanner voi keskeyttää Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen käyttösi osittain tai kokonaan ilmoituksetta milloin tahansa, esimerkiksi estääkseen sinua lataamasta käyttäjäsisältöä, joutumatta siitä minkäänlaiseen vastuuseen.

Yleiset ehdot

Hyväksyt, että valtuuttamaton Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen käyttösi voi johtaa korvaamattomiin vahinkoihin ja vaurioihin Skyscannerille ja/tai sen osakkuusyhtiöille tai lisensoijille, ja rahalliset korvaukset olisivat tällaisissa tapauksissa riittämättömiä. Tämän vuoksi tällaisissa valtuuttamattoman käytön tapauksissa meillä ja osakkuusyhtiöillämme ja/tai lisensoijillamme (jos sovellettavissa) on oikeus muiden käytettävissä olevien oikeuskeinojen lisäksi hakea välitöntä kieltotuomiota, joka estää sinua käyttämästä jatkossa Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja.

Minkään näiden käyttöehtojen ehdon pätemättömyys tai toimeenpanokelvottomuus (kokonaan tai osittain) ei vaikuta muiden ehtojen pätevyyteen tai toimeenpanokelpoisuuteen (kokonaan tai osittain). Mikä tahansa ehto tai sen osa, jonka toimivaltainen tuomioistuin katsoo pätemättömäksi tai toimeenpanokelvottomaksi, katsotaan poistetuiksi näistä käyttöehdoista.

Nämä käyttöehdot koskevat vain sinua. Sinulla ei ole oikeutta siirtää näitä ehtoja tai niiden osia millekään kolmannelle osapuolelle ilman etukäteen antamaamme kirjallista suostumustamme.

Nämä käyttöehdot muodostavat koko sopimuksen sinun ja meidän välillämme ja ne syrjäyttävät ja korvaavat kaikki aikaisemmat ehdot, käyttöehdot, sopimukset ja järjestelyt, jotka liittyvät Skyscanner palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen käyttöösi.

Ryhdymme välittömästi toimenpiteisiin, mikäli havaitsemme käyttäjäsisältöä, joka loukkaa näitä käyttöehtoja. Mikäli sinulla on tietoa tai epäilyksiä laittomasta toiminnasta tai sinulle kuuluvien teosten loukkauksista, ota meihin yhteyttä täällä.

Mikäli emme toimeenpane mitä tahansa ehtoa, sitä ei katsota luopumiseksi siitä tai oikeudesta toimeenpanna mitä tahansa ehtoa tulevaisuudessa.

Henkilöillä, jotka eivät ole tämän sopimuksen osapuolia, ei ole oikeutta toimeenpanna mitään näiden käyttöehtojen ehtoa.

Huolimatta siitä, mistä maasta käsin käytät Skyscannerin palveluita ja/tai Skyscannerin alustoja, näihin ehtoihin ja Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen käyttöösi sovelletaan lain sallimassa laajuudessa Englannin ja Walesin lakeja, ja sinun katsotaan hyväksyneen Englannin ja Walesin tuomioistuinten ei-yksinomaisen tuomiovallan tähän sopimukseen liittyvien kiistojen ratkaisemiseksi.

Yhteydenotot

Jos tarvitset lisätietoja Skyscannerista tai jos sinulla on Skyscannerin palveluiden ja/tai Skyscannerin alustojen parannusehdotuksia, ota meihin yhteyttä täällä. Voit myös kirjoittaa meille osoitteeseen Quartermile One, 15 Lauriston Place, Edinburgh EH3 9EN. Merkitse vastaanottajaksi Lakiasiainjohtaja.