Kartta

Lentoyhtiöt: Ukraine Airlines

Vuodesta 1992 toiminut Ukraine Airlines on Ukrainan suurin yksityisomistuksessa oleva lentoyhtiö. Sen kotikenttä on Kiovan Boripolin kansainvälinen lentokenttä, josta se lennättää tyytyväisiä lentomatkaajia Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Aasiaan, IVY-maihin ja Lähi-itään. Kaiken kaikkiaan Ukraine Airlines operoi yhteensä yli 3000 kohteeseen ympäri maailmaa. Ukraine Airlines on ylpeä sen tarjoamasta lentoturvallisuudesta sekä ukrainalaisesta asiakaspalvelutaidostaan. Ukraine Airlines työllistää yli 700 henkilöä ja se onkin valittu usean kerran Ukrainan parhaaksi työnantajaksi ja lentoyhtiöksi.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 24.04.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Ukraine Airlinesilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Ukraine Airlinesilla voit tehdä lähtöselvityksen verkossa, automaattisesti tai lentokentällä. Verkossa tehtävä lähtöselvitys aukeaa matkaajille 48 tuntia ennen ja sulkeutuu yhtä tuntia ennen lentoa. Tarkastuskortin voit vastaanottaa joko sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi tai tulostaa sen Ukraine Airlinesin verkkosivuilta. Mobiililähtöselvitys on mainio vaihtoehto niille matkaajille, jotka haluavat tarkastuskortin suoraan matkapuhelimeen. Tämä onnistuu helposti lataamalla Ukraine Airlinesin sovelluksen Google play -palvelusta. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä lähtöselvitystä sähköisesti, voi Ukraine Airlines tehdä sen puolestasi automaattisesti 12 tuntia ennen lentoasi. Jos sinulla ei ole käytössäsi tietokonetta tai matkapuhelinta, voit tehdä lähtöselvityksen myös lentokentällä perinteisesti lähtöselvitystiskillä.

Matkatavarat ja kulut

Ukraine Airlinesilla voit ottaa matkustamoon veloituksetta yhden käsimatkalaukun, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun mitoitukseltaan enintään 44 cm x 55 cm x 20 cm ja kokonaismitoitukseltaan 158 cm suuruisen matkalaukun. Laukku saa painaa enintään 10 kiloa. Jos olet Panorama Club -asiakas, voit lisätä tähän määrään 2 kiloa lisäpainoa.

Istuimet

Ukraine Airlinesilla istuimet ovat maksullisia Economy-luokassa matkustaville. Pienellä lisähinnalla Economy-luokan matkustajat saavat valita itselleen mieleisensä paikan perheen tai ystävien vierestä. Ukraine Airlinesin paikkavarausten hinnat vaihtelevat 5-10 USA:n dollarin välillä riippuen istuimen sijainnista matkustamossa. Premium Economy- ja Business-luokan matkustajille paikat ovat ilmaisia.

Varausmaksut ja muut maksut

Ukraine Airlines veloittaa lentomatkustajiltaan tiettyjä palvelumaksuja riippuen lentokohteesta. Jos teet matkavarauksen Ukraine Airlinesin matkatoimistosta, lisätään lipun hintaan palvelumaksu, joka on 18 USA:n dollaria kansainvälisillä lennoilla ja 5 USA:n dollaria Ukrainan sisäisillä lennoilla. Myös verkossa tehtäviin varauksiin voidaan lisätä palvelumaksu, jos haluat tehdä jo ostamaasi lippuun muutoksia tai peruutuksia.

Lisäpalvelut

Ukraine Airlines tarjoaa lentomatkustajilleen erilaisia maksullisia lisäpalveluja. Tällaisia ovat muun muassa aterian varaaminen etukäteen lennolle, viisumin tai matkavakuutuksen hankkiminen matkallesi, verottomat shoppailumahdollisuudet lennollasi tai autonvuokraus matkallesi.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.