Kartta

Lentoyhtiöt: Jet time

Vuonna 2006 perustettu Jet time on suurin täysin tanskalaisomistuksessa oleva lentoyhtiö Tanskan maalla. Sen toiminta on keskittynyt BtoB-lentoihin ja se tunnetaankin erityisesti kaupallisista lennoistaan kotimaassa ja muualla Euroopassa. Suomessa Jet time tarjoaa reittilentoja muun muassa TUI:lle ja Matkavekalle. Jet timen henkilökuntaa kutsutaan tuttavallisemmin nimellä ”Jettimers” ja heitä työskentelee lentoyhtiön palveluksessa yli 500 henkilöä aina matkustamosta huoltohenkilökuntaan.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 24.04.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Jet timella

Miten tehdään lähtöselvitys?

Jet timella voit tehdä lähtöselvityksen joko verkossa tai lentokentällä. Huomioi kuitenkin, että verkossa etukäteen tehtävä lähtöselvitys on mahdollista ainoastaan, jos matkustat Tukholman Arlandan lentokentältä, Göteborgin Landvetterista, Billundista tai Kööpenhaminasta. Kun teet lähtöselvityksen verkossa, voit valikoida itsellesi istuimen jo etukäteen ja vastaanottaa tarkastuskorttisi sähköpostitse. Billundissa, Kööpenhaminassa ja Helsingissä sinulla on mahdollisuus käyttää lähtöselvitysautomaattia. Lähtöselvitykset aukeavat 2 tuntia ja sulkeutuvat 30 minuuttia ennen lentoa koskien sekä lähtöselvitysautomaattia että lähtöselvitystiskiä.

Matkatavarat ja kulut

Jet timen matkustamoon voivat lentomatkaajat tuoda enintään 20 kiloa matkalaukkuja sisältäen 5 kilon käsimatkatavaran. Tämä käsimatkatavara ei saa ylittää mitoituksia 55 x 40 x 20 cm. Kahden tai useamman lentomatkaajan yhteiset lähtöselvitettävät laukut eivät saa painaa yli 32 kiloa. Jos mukaasi on lähdössä enemmän matkatavaroita, hankit matkan äkkilähtönä tai sinulla on Jet timen kautta vain lennot (ei esimerkiksi kaupallinen lomapaketti), sinulta veloitetaan erillinen lisämaksu. Muistathan, että lähtöselvitettävistä matkatavaroistasi huolehtii aina matkanjärjestäjäsi.

Istuimet

Istuimet määritellään Jet timen matkaajille kolmea päivää ennen lentoa automaattisesti. Jos kuitenkin haluat varmistaa, että saat istuimen ystävien tai perheen vierestä, kannattaa käyttää Jet timen tarjoama mahdollisuus ostaa paikka etukäteen. Jet timen matkustamossa istuimet on määritelty kohderyhmittäin. Perheille varatut maksulliset paikat on sijoitettu koneen etuosaan. Exit-kyltin vieressä olevat istuimet taas tarjoavat enemmän matkustusmukavuutta niille, jotka haluavat enemmän jalkatilaa. Perhepaikat aikuisille ja lapsille kustantavat 10-23 euroa, Standard-paikat 6–15 euroa ja paikat Exit-poistumisen vierestä 30–40 euroa.

Varausmaksut ja muut maksut

Jet time ei veloita minkäänlaisia yllättäviä maksuja lentoasiakkailtaan, vaan kaikki maksut koskevat lisäpalvelu- tai muutosmaksuja.

Lisäpalvelut

Kaikki Jet timen tarjoamat lisäpalvelut ovat maksullisia. Voit esimerkiksi hankkia itsellesi kylmän tai kuuman aterian lisämaksusta mukaan lukien myös juomat ja pienet purtavat. Jet timella on mahdollisuus ostaa itselleen korvakuulokkeet, joiden kautta voit kuunnella esimerkiksi musiikkia lennon aikana. Jos haluat juhlistaa alkavaa lomaasi, onnistuu sekin varaamalla Jet timen matkanjärjestäjältä esimerkiksi samppanjapullo itsellesi tai matkakumppaneillesi lennolle etukäteen.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.