Kartta

Lentoyhtiöt: Gol – Brazilian Airlines

Vuonna 2000 perustettu Gol on ollut uranuurtaja brasilialaisilla lentomarkkinoilla tuodessaan sinne kaikille tavoitettavissa olevat lentohinnat. Golin palveluperiaatteet poikkeavat muista halpalentoyhtiöistä jo siinä, että sen ruoka- ja juomatarjoilu on ilmainen kaikille. Gol haluaa todellakin tarjota upean lentokokemuksen aivan jokaiselle. Gol lentää tällä hetkellä 860 päivittäistä lentoa ensisijaisesti Brasilian sisäisillä reiteillä. Lentomatkaajien mukavuudesta pitävät huolen sen 15 470 työntekijää, ja se lennättää matkaajia 125 koneen voimin.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Golilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Gol tarjoaa monia eri tapoja tehdä lähtöselvitys. Voit tehdä sen netissä Golin verkkosivustoilla, käyttämällä matkapuhelintasi, itsepalveluautomaatilla lentokentällä tai Twitterissä – kyllä, kuulit oikein! Kaikkein nopein tapa on kuitenkin tehdä lähtöselvitys sähköisesti joko verkossa tai mobiilina. Kun olet tehnyt lähtöselvityksen, sinun ei tarvitse kuin tulostaa tai vastaanottaa matka-asiakirjasi omille Golin sivustoillesi, sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi ja jättää laukkusi Drop Off -tiskille. Gol taitanee olla maailman ainoita lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat lähtöselvityksen Twitter-sovelluksessa. Seuraat vain Golin Twitter-sivustoa, lähetät viestin ja vastaanotat varausnumerosi yksityisviestillä. Jos tämä kuulostaa liian oudolta korvaasi, voit toki tehdä lähtöselvityksen myös lentokentällä.

Matkatavarat ja kulut

Golilla matkustaessasi voit ottaa mukaasi yhden käsimatkatavaran, jonka mitoitukset eivät saa ylittää kokoa 25 cm x 40 cm x 55 cm ja joka ei saa painaa yli 10 kiloa. Lähtöselvitettävien matkalaukkujen määrä- ja painosäännökset vaihtelevat Brasilian, Etelä-Amerikan, Amerikan ja Karibian lennoilla. Matkalaukkusäännökset vaihtelevat myös hintatyypeittäin, joita Golilla on neljänlaisia. Näitä ovat Diamond-, Gold-, Silver- ja Smiles-luokat. Matkalaukkusäännökset kannattaa tarkastaa tarkemmin Golin omilta verkkosivustoilta.

Istuimet

Istuin valikoidaan Golilla perinteisesti lähtöselvityksen yhteydessä, mutta lentoyhtiö tarjoaa mahdollisuuden myös lisäjalkatilaan. GOL + Conforto Seats -istuimet mahdollistavat istuimen kallistamisen jopa 50 prosenttia enemmän kuin normaalissa istuimessa ja lisäksi ne antavat 10 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Voit vaihtaa istuimesi mukavampaan vaihtoehtoon vielä siinäkin vaiheessa, kun olet jo tehnyt lähtöselvityksen. Kirjaudut Golin sivuilla vain omille sivuille ja teet muutoksen.

Varausmaksut ja muut maksut

Golilla kaikki maksut ovat vapaaehtoisia. Tämä tarkoittaa, että et maksa mistään ylimääräisestä, vaan ainoastaan tarpeittesi mukaisista maksuista. Tällaisia voivat olla lisämatkalaukkutila, istuinmuutos tai lippuun tehtävät muutokset.

Lisäpalvelut

Gol tarjoaa useita lisäpalveluja asiakkailleen, jotta matka olisi heille mahdollisimman miellyttävä ennen lentoa, lennon aikana ja lennon jälkeen. Yksi Golin erityispiireistä on sen ainutlaatuinen asiakaspalvelu, jossa lentomatkaaja huomioidaan jo lentokentällä. Tämä on palvelu, joka voi pelastaa lentokenttää ennestään tuntemattoman tai kiireessä matkustavan päivän. Golin ”Count on me” -piste tarjoaa matkaajille puhelimet ja näyttöruudut, joiden kautta matkaaja voi ottaa suoraan yhteyttä Golin asiakaspalveluun. Käytännössä voit tehdä minkä tahansa muutoksen tietoihisi, jotka tekisit myös omilla sivustoillasi eli lippumuutoksen tai istuinpaikan muutoksen.

GOL Linhas Aéreas

3,5/5
12052 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.