Kartta

Lentoyhtiöt: Flybe

Brittiläinen halpalentoyhtiö Flybe on Britannian suurin kotimainen ja myös Euroopan suurin alueellinen lentoyhtiö. Se kuljettaa vuosittain yli 7 miljoonaa lentomatkustajaa 62 lomakohteeseen 9 eri maahan. Flyben tärkein solmukohta on Iso-Britanniassa sijaitseva Southamptonin lentokenttä. Lentomatkaajia Flybe palvelee sen 2400 työntekijän voimin yhteensä kymmenessä eri maassa ja 70 lentokentällä Briteissä ja Euroopassa.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Flybellä

Miten tehdään lähtöselvitys?

Flybellä voit tehdä lähtöselvityksen hyvin monella eri tapaa. Voit valita automatisoidun lähtöselvityksen, jolloin Flybe lähettää sinulle tarkistuskorttisi sähköpostiisi tai puhelimeesi 35 tai 15 tuntia ennen lentoa. Voit tehdä lähtöselvityksen myös verkossa 36 tuntia ennen lentoa, jolloin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi lentokentällä mihinkään ylimääräiseen. Toki voit tehdä lähtöselvityksen myös perinteisemmin itsepalveluautomaatilla tai lähtöselvitystiskillä.

Matkatavarat ja kulut

Flybellä matkustaessasi voit ottaa matkustamoon mukaan käsimatkatavaran, jonka enimmäismitoitukset ovat 55 x 35 x 20 cm ja joka painaa enintään 10 kiloa. Flybellä on erilaisia lipputyyppejä ja ruumaan menevien matkalaukkujen veloitukset määräytyvät näiden mukaan. Just Fly! -lipputyypin matkaajat voivat matkustaa ainoastaan edellä mainitun laukun kera, mutta sen sijaan Get More -lipputyypillä matkustajat voivat kirjata mukaansa veloituksetta yhden enintään 20 kiloa painavan laukun ja All in! -lipputyypillä matkaavat 2 matkalaukkua, joiden yhteispaino ei saa ylittää 40 kiloa.

Istuimet

Flyben istuinvarauksissa pätevät samat säännöt kuin matkatavaroissa eli ne määräytyvät lipputyypin mukaan. Just Fly! -lipputyypillä matkaaville istuimet Flybe valitsee etukäteen, mutta pienestä lisähinnasta pääset myös itse vaikuttamaan paikan valintaan. Get More! -lipputyypillä sinulla on vapaus valita paikkasi itse etukäteen – olipa mieleisesi paikka sitten ikkunan vieressä, käytävällä tai koneen etuosassa. All in! -lipputyypillä saat nimen mukaisesti valinnanvapauden kaikissa palveluissa veloituksetta, mukaan lukien lisäjalkatilan tai minkä tahansa istuintyypin tarpeidesi mukaan.

Varausmaksut ja muut maksut

Flybe on halpalentoyhtiö, joten sen konseptiin kuuluu tarjota asiakkaille palveluja lisähintaan tai tehdä varauksia edulliseen hintaan riippuen esimerkiksi varauksen ajankohdasta. Flybe kuitenkin suosittelee matkaajilleen, että he tekevät kaikki lippuihin ja istuimiin liittyvät varaukset hyvissä ajoin ennen lentoa, jolloin pääset mahdollisimman edullisella hinnalla matkaan.

Lisäpalvelut

Flybe tarjoaa erilaisia lisäpalveluja niille, jotka haluavat tehdä matkastaan korkealentoisemman! Tällaisia palveluihin kuuluu muun muassa lounge-tilojen käyttö, jos haluat hieman omaa aikaa ennen lentoasi tai Fast Track -palvelu, jolla pääset etenemään lentokentällä nopeammin kuin muut. Kaikki nämä palvelut ovat maksullisia Just Fly- ja Get More -lipputyypeillä matkustaville, mutta All in -lipputyypillä ne ovat ilmaisia.

Flybe

5,0/5
18476 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.