Kartta

Lentoyhtiöt: Cathay Dragon - Dragonair

Cathay Dragon on hongkongilainen lentoyhtiö, joka on osa suurempaa Cathay Pacific Groupia. Tämä vuonna 1985 perustettu lentävä lohikäärme vaikuttaa ensisijaisesti Kiinan lentomarkkinoilla. Se tarjoaa 53 kohdetta Aasian ja Tyynenmeren alueella, joista 23 kohdetta sijaitsee Kiinan mantereella. Viikoittaisia lentoja Cathay Dragonille kertyy jopa 400. Cathay Dragonin suosiosta paikallisten keskuudessa kertoo hyvin se, että sille on myönnetty vuosien varrella useitakin kunniamainintoja. Se on valittu muun muassa jo kuusi vuotta peräkkäin Kiinan parhaimmaksi lentoyhtiöksi ja parhaaksi alueelliseksi lentoyhtiöksi.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Cathay Dragonilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Cathay Dragonilla voit tehdä lähtöselvityksen sähköisesti, mobiilina, itsepalveluautomaatilla ja lähtöselvitystiskillä. Verkossa tehtävän lähtöselvityksen voit tehdä aikaisintaan 48 tuntia tai viimeistään 90 minuuttia ennen lentoasi. Voit tehdä sen joko suoraan Cathay Dragonin omilla verkkosivustoilla tai kännykkäsi kautta. Jos sinulla sattuu olemaan tulostin lähettyvilläsi, voit printata matka-asiakirjasi mukaasi. Mobiililähtöselvitys on näppärä vaihtoehto silloin, kun olet liikkeessä: kirjaudut vain mobiilisivustolle varausnumerollasi ja vastaanotat tarkastuskorttisi puhelimeesi.

Matkatavarat ja kulut

Matkatavarasäännökset määräytyvät Cathay Dragonilla matkustusluokan mukaan. Economy-luokassa matkustavat voivat ottaa mukaansa yhden käsimatkatavaran ja yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun. Käsimatkatavaran mitoitukset eivät saa ylittää 23 cm x 36 cm x 56 cm eikä se saa painaa yli 7 kiloa. Kirjattujen matkalaukkujen paino ei saa ylittää Economy-luokassa 20-30 kiloa riippuen lähtöselvitysajankohdasta. Premium Economy -luokassa pätevät samat mitoitukset ja painomäärät kuin Economy-luokassa, mutta kirjattujen matkatavaroiden painomäärä nousee 25-35 kiloon riippuen lähtöselvitysajankohdasta. Lue lisää Cathay Dragonin matkatavarasäännöksistä lentoyhtiön omilta sivuilta.

Istuimet

Cathay Dragonilla voit varata istuimen itsellesi etukäteen lähtöselvityksen yhteydessä. Istuimissa on jonkin verran eroja matkustusluokittain, kuten Economy- ja Business-luokan välillä. Voit kuitenkin vaikuttaa istuimesi mukavuustekijöihin ostamalla esimerkiksi lisäjalkatilaa. Esimerkiksi Economy-luokkaan saat helposti lisätilaa 50 USA:n dollarin hintaan (lyhyet lennot) tai 150 USA:n dollarin hintaan (pitkät lennot).

Varausmaksut ja muut maksut

Cathay Dragonilla matkustaessasi et maksa mistään ylimääräisestä, vaan ainoastaan lisäpalveluista, joista voit lukea lisää alta.

Lisäpalvelut

Cathay Dragon tarjoaa monenlaisia erilaisia lisäpalveluja, jotta voit tehdä lentomatkastasi sellaisen kuin haluat. Olipa kyseessä kakun tilaaminen syntymäpäivämatkaajalle tai lisäjalkatilan hankkiminen omaa mukavuutta lisäämään, Cathay Dragon järjestää kaiken sinulle valmiiksi. Kaikille ilmainen viihdejärjestelmä löytyy kuitenkin Cathay Dragonin kaikista koneista. Istumapaikoissa on kiinteä viihdejärjestelmä, joka tarjoaa kaikki viimeisimmät elokuvat, musiikin ja tv-sarjat nautittavaksesi lennon aikana. Cathay Dragon tarjoaa matkaajilleen myös mahdollisuuden lukea tunnetuimpia sanoma- ja aikakauslehtiä lennon aikana.

Cathay Dragon

4,5/5
1458 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.